Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
Egy SOS kérdés.
Itt ülök a gépemnél. Mellette az 5800.
Egyszercsak mintha felvillanna a telefon. De mire odanéztem, elsötétedett a kijelző.
Kikapcsolt.
Azóta nem tudom bekapcsolni.
Akksit levettem, vissza, de semmi.
Feltettem töltőre, de semmi.Értetlenül állok a dolog előtt.
-
Blyan
félisten
Nekem volt egyszer egy ilyen, nem tudtam bekapcsolni, lefagyott a fehér képernyőnél, hiába vettem le az akksit, tettem visssza, bekapcs és megint fagyi fehér képernyő. Be voltam kaksizva rendesen, de egy hard reset segített, azóta nem volt semmi hasonló.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
kp78
addikt
Hát igen, ez elég szívás.
Ha kis akksi nélküli pihenés után sem hajlandó magához térni, akkor valóban csak ez segíthet[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Cyberpunk
félisten
így már én is jártam legutóbb nett böngészés közben egyszer csak fogta magát és se kép se hang még be se lehetett kapcsolni csak az aksi kivétele segített rajta.
De amit furcsállok hogy azóta a menüben meg minden almenüben a kijelző jobb felső sarkában ahol az aksi töltöttségi szintet jelzi. Egy fehér téglalapban ki irkál számokat ilyeneket hogy 0,01 meg 12,25 stb.. Ami el is tűnik, de nem tudom ezt mire vélni szerintetek?Hope was the right choice, and it always will be.
-
kp78
addikt
Passz, mert még csak egyszer csináltam resetet, de a kódos variációval, mert szerencsére nem volt agyhalott a telefon.
De szerintem nem kell sokáig nyomni, csak tutira legyen nyomva az összes gomb, meg a kameragombnak ugye két állása is van[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Hát az enyémben úgy szorul az akksi, mint a fene, alig lehet kikaparni.
De minden lehet itt már„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Úgyis akartam már egy resetet csinálni, így kipróbáltam ezt a bill.nyomkodós variációt.
Nem kell különösebben sokáig nyomni.
Talán 1-2 mp-ig, aztán kapcsol is be a telefon, és kéri a pin-t, de már semmi sincs a telón.
Most pakolgatok vissza mindent.
De amiatt pl. jó volt a reset, hogy eddig nem tudtam a főképernyőre kitenni négy ember képét, hogy onnan tudjam hívni, ezt most engedi.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
sbazsi
veterán
Komolyan nem hiszem el. Ma délelőtt megint kikapcsolt a telefon. Utána nem kapcsolt be. Akksi le, majd vissza. Erre a fényképező melletti piros lámpa elkezd égni.
Már pusztán attól, hogy ráteszem az akksit, be sem kell kapcsolni.
Próbáltam hard resetet kétszer is, de csak simán bekapcsolt. pedig 30-as soft van rajta. Azért kétszer egymás után csak nem rontom el a nyomogatást.Ebből szervíz lesz...
Kollégám 5800-ja szintén kontakthibás, rengetegszer kikapcsol neki.
Made in Hungary... -
kp78
addikt
Benyomod a zöld+piros+kamera gombot, majd ha ezek megvannak, nyomod kb. 2 mp-ig a bekapcsot.
Aztán pin-t kér, de már megtörtént a reset.De ha bekapcsol, és minden marad a régi, akkor próbáld a *#7370# -et.
Minden esetre elég érdekes hiba jelenség.[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
inkább mennek a szervízbe.
-
-Valinas-
senior tag
Az előző telómmal volt ez... nokia 6550, bedugom a gépbe, elszáll az egész, füstöl...
Kihúzom, töltöm, semmi...viszem a szervízbe, garival megcsinálják. Felvitték Pestre, és kb 2 hét után kaptam kézhez, de nem mondták meg, hogy mit cseréltek rajta. De működött akkor már.. -
kp78
addikt
Nem lett volna hard reset, mondanám, hogy fut a phonetorch a háttérben, de így
Kíváncsi leszek mit mondanak a szervizben„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
toldy
őstag
Üdv.
Egy gyári független 5800 van a 21 szoftal, hogyan tudnám frissíteni a legújabbra?
- NSU nem látja
- hiába akarok wifin csatlakozni ( a *#0000# menüben), mindig azt írja ki hogy a szerver nem válaszol, van valakinek ötlete? ( csak ez miatt nincs kedve beplattyogni a városba )Az élet nem habostorta.
-
kp78
addikt
Esetleg ments mindent, nyomj egy hard resetet, hátha utána már megy.
Ha nokiába viszed, ott úgyis elvesznek az adatok frissítéskor.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Szoft.frissítés olyan alap dolog, hogy azt mindenhol meg kell, hogy csinálják.
-
rollo
tag
Helo! Szeretnek venni 1 ien telot...nem tudom..megeri?? jo? mert masok azt mondjak h nem jo.. (es kene nekem 1 gps program ra ha valaki tud adja le a site nevet megkerem szepen,de ingyenes legyen)
-
cserike6
csendes tag
Én ma vettem meg az 5800amat, eddig teljesen meg vok vele elégedve. Vmi fenomenálisan jó !!!!
-
neo2003
csendes tag
Szasztok! New Member... Nekem 7végén jön a teló. Már tűkön ülök. "Majdnem" végig olvastam az összes hozzászólást és hasznos volt némelyik! Annyi kérdésem lenne, hogy szerintetek amit most rendeltem meg a vodafone-tól.... az ugye már tuti nem az a verzió amelyiknek szar volt a hangszórója? Tudom hogy az az elején volt még nagyon de remélhetőleg nem maradt nekik belőle 1sem..... Jah és van vki aki mostanában (junius után) vett vodafone-osat? Elmondaná pontosan mi van csomagban? Mit hagytak ki belőle?
[ Szerkesztve ]
So say we all!
-
lazlo8
tag
5800 ra milyen szoftvert ajánlotok ami jol játsza az avi xvid srt triplát? tv re rákötöm a telefont és ott akarom a nézni a feliratos kb 700mb-s avi kat
gps? arra mit ajánlotok? csak MO!
msn? milyen szoft kellene rá? -
sandor01
csendes tag
Hali
Mennyire jó a gps ? Többektől hallottam, hogy a garmi Xt elég jó passzol hozá. Van valakinek erről tapasztalata, hanggal tud navigálni ez a program?("gyorsan" talál műholdakat? elforog a térkép állása vagy nem?)
Mennyire jól szólnak azok a hangszórók? (nekem nokia 6234 em van, ahhoz képest,?)Nagyon gondolkozom egy ilyen készüléken.
Vagy tud valaki ajánlani egy telefont az sem baj ha PDA, aminek jó ( ha lehet stereo) hangszórói vannak, rendelkezik egy viszonylag jó kamerával ( 3.2 m) és a navigációja is jó, ha pda ról van szó akkor gondolom elfutna rajta az iGo 8.
A segítséget köszönöm!
pá
-
vamosip
tag
Hello!
Jótanács, hogy az akksi érintkezőit nyomjátok összébb, hogy rendes legyen a kontakt.
Nekem volt, hogy zsebben kikapcsolt, elkezdtem feszegetni, csavargatni (persze finoman) és olyankor kikapcs. Mióta megbuheráltam, jó.
Még E65-nél T-Mobile-os szervízes mutatta a trükköt Azt ha letettem az asztalra, kikapcsolt...
-
neo2003
csendes tag
És megjött a teló! Mondanom sem kell hogy gyönyörű! És ahogyan gondoltam.... se normális méretű usb kábel, se tok (ami nagyon rosszul esett), se tartó, se plusz style... de a lényeg hogy itt van...
So say we all!
-
vp.isti
csendes tag
Én is ma kaptam meg és minden volt a dobozba, nagy szerencsémre. Nagyon bejön eddig, durván szól rajta a zene
Ez nem egy telefon, ez Nokia
-
Balli
őstag
Hátlapot tudtok hol lehet legolcsobban (max: 4k) venni Budapesten? Vateran arulnak 4-ert, de akkor mar inkabb megvennem szemelyesen boltban
Athens 2004
-
VD
őstag
Basszus, leszedtem az ovi storeból ezt hülye "jumpy bug" nevü játékot és nem bírom lerakni.
Full egyszerű, full buta, de nagyon addiktív marhaság. Jah és free, de viszont alkalmanként csatlakozik a netre max 100kbyte forgalommal!!!![ Szerkesztve ]
-
cserike6
csendes tag
Igen Ovi Store-on vmi baromi jó cuccok vannak és egy csomó free. Nekem a Loco Rocco a kedvencem (mondjuk az nem Ovi Store-os, de hihetetlen jó). I'm lovin' it!
Ja és azt akartam kérdezni h pl leszedtem a guitat hero-t de nem teljes képernyőn megy hanem behoz ilyen iránygombokat holott a játék meg a touch-ot is érzékeli. Ezt nem lehet vhogy eltüntetni h teljes kijelzős legyen a game???[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
Sziasztok!
21.0.025ről megéri újabbra frissíteni?
-
bazsika89
tag
-
Tikakukac
titán
Nah ma voltam a t-réfa szolgáltatónál és leadtam a vezetékes telefont közben volt fél óra míg vártam. Volt egy 5800 meg egy 3gs. Szanaszét tapicskoltam mindet. De nekem bejött a Nokia eléggé, az almát meg inkább megeszem vagy termelem A kérdésem az, hogy mennyire maradandó a telefon vigyázó kezekben? Ha tokban babusgatva sikerülne megóvni 3 évig akkor beleölök 20k-val többet mint akartam, de ha tényleg kibirja. Akinek ötlete van ne habozzon. Előre is köszike
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
vp.isti
csendes tag
Na első nap frissítettem a teló szoftverét 21-esre, de a 30as szoftot nem találja a Nokia program Azt hogy lehet rávarázsolni? thx
Ez nem egy telefon, ez Nokia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest