Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Otisz
őstag
No lám csak!
Akkor még nem fogyott ki a hibás széria...Én írtam arról itt, hogy telón keresztül frissítettem a szoftverét (vodás volt).
Ráadásul azt hiszem az új szoftver megjelenése utáni pár napon belül, tehát szerencsére nem korlátozott semmiben a voda.Garmin: frankó lesz rajta, elhiheted
(OO[IIII][IIII]OO)
-
csutkaa
senior tag
Fehérváron sem csinálták meg úgy 2 hete... azt mondták akkor hogy még nem kapott a szervizes csávó képzést róla... 1 hét múlva vissza mentem és akkor már megtudták csinálni 40perc volt
zso79 na arra én is kíváncsi leszek, de nem akarom már többet bevinni a szervizbe
[ Szerkesztve ]
-
MarKoo
addikt
Viszont tapasztalatból mondom, hogy egy-két dolog megjelenítésében például a belső böngésző jobb. Például Youtube, továbbá a belső böngésző legalább megpróbált letölteni egy zip fájlt, de nem ment neki, az Opera meg kapásból visszadobott.
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
bazsika89
tag
Egy idő után pont annyit enged a tok amennyit kell. Nekem már nem annyira szoros, pont jó. A kijelzőhöz pedig nem ér hozzá. Esetleg link a tokodról, vagy elég egy sima, nagyságban megfelelő tok?
[ Szerkesztve ]
Nokia 5800 -> Galaxy Spica -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> Samsung S3 -> LG G2 -> Nokia Lumia 930 -> Lumia 950 + Lenovo MiiX 2 10,1 -> Honor8 -> Mate 9
-
bazsika89
tag
Lehet arra majd beruházok. Fóliázni viszont nem szeretném és ezért is idegesít a Gigatel oldalán feltüntetett "kamu" előlap... Pedig az lett volna a legjobb megoldás számomra.
Nokia 5800 -> Galaxy Spica -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> Samsung S3 -> LG G2 -> Nokia Lumia 930 -> Lumia 950 + Lenovo MiiX 2 10,1 -> Honor8 -> Mate 9
-
MODERÁTOR
-
ALI_G
veterán
-
TheMarci
addikt
11, vagy 20 as szoftod van? Nekem csak azokon volt gyors a GPS, kocsiban is simán talált jelet. A Nokia Mapsban azok a térképek vannak, amit maploaderrel rátöltesz, vagy amik alapból rajta vannak, azt nem tudom, miket raktak rá, mert én rögtön rátettem újra, amik nekem kellettek. Net szvsz csak a traffic info/ egyéb helyfüggő infóhoz kell neki, alap, hogy GPS alapján megtalál a térképen.
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
Akkor azért lassú, az újakkal nagyon gyors lesz! Megnézésre csak annyi ötletem van, hogy a Mapson belül megnézel más országokat, hogy mennyire részletesek, és ha nagyon, akkor az rajtavan Pc Suite-ben van Maps menüpont, arra menj rá, letölti a Maploader-t, és onnantól kezdve tudsz a telóra pakolni mindenféle térképeket
Do You Dream?
-
ALI_G
veterán
ez egy telefon, nem egy navigációra tervezett navi...
Egyébként engedted neki, hogy A-GSP segítsen? Mert a nélkül alig talál szabad ég alatt is, A-GPS-szel meg nekem még tömbházban is talált 4-5 műholdat fél perc alatt.
Egyébként a mozgás eléggé nehezíti még egy jó navigáció dolgát is, de ha egyszer megtalálja, akkor nehezen dob el egyszerre sok műholdat. -
manokaki
addikt
de ha a C mappába másolom akkor ugyanugy nem látszik mikor a a jelzés beállitásokban vagyok , csak a D mappában lévő gyári csengőhangok látszanak , ha pedig esetleg sikerül ide bemásolnom akkor többet ki nem szedem mert innen nem tudok törölni se az Y-brouwser-rel , se az X- plore -rel sem akár hogy állitopm be öket .....
Attila
Attila
-
kp78
addikt
Végre fent van a mapsloader.
Kijelöltem csak néhány országot, de így is 1 gigányi lett a térkép.
Ezt ha leszedte, automatice be is pakolja ahova kell?
A telót gondolom letöltés alatt jobb nem buzerálni.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
ALI_G
veterán
Én úgy tudom igen, de felelősséget nem vállalok.
Na kikerestem:
A Nokia Maps, vagyis Térképek alkalmazás segítségével akár élő internetes kapcsolat, akár előre telepített ingyenes térképek segítségével is lehet keresni a térképen, illetve akár útvonalak tervezésére is van lehetőség, de a hangos navigáció aktiválása pénzbe kerül.forrás: mobilarena!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest