Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
válasz g3tt0harcos #5674 üzenetére
Msn létezik symbianra (legalábbis nekem van messengerem e51-re)
a fring-en kívül van még a nimbuzz nevű prog, e51-en a letöltés! menüpontban megtalálható.alkalmazások/social networking vagy mi. ugyanitt van az msn. -
sbazsi
veterán
igazad van, sorry
csak benéztem a topicba, mert lehet lesz egy ilyen telám
fring vs nimbuzz nekem utóbbi jobban tetszik, mert a contact neve melletti ikonból látom, hogy msn/skype/melyik egyéb chatprogin keresztül van az ember. pl ha több jani van a listán akkor jól jöhet. de ez itt erősen off, ugyhogy befejezem. -
sbazsi
veterán
Szerdán kapok egy 5800-t!
majd lehet jövök a sok kérdéssel
addig is van valami fontos infó, amit tudni kell? -
sbazsi
veterán
na megérkezett.
szoft: v20.0.012.
érdemes frissíteni?hogyan tudom az e51-ből áttenni a névjegyzéket?
-
sbazsi
veterán
válasz zsolidodd #5864 üzenetére
Thököly. Na igen. És most, hogy a Keleti le van zárva, és a kutya nem jár arra.
Csak azt nem értem, hogy tavaly miért a Stefániát kellett felújítani (ami mellesleg a Keleti elkerülő útvonala még most is), miért nem a Thökölyt, ahol már nincs egy ép négyzetcenti sem... -
sbazsi
veterán
nekem főleg az nem tetszik, hogy ömlesztve van.
ugyanigy nem szeretem, hogy a képeket a galéria ömlesztve jeleníti meg.tehát milyen jó zenelejátszó progi van, ahol ki tudok választani egy könyvtárat?
ugyanilyen képnézegető?
na meg valami jófajta videolejátszó, ami avi-t le tud játszani -
sbazsi
veterán
de pl képeknél sem lenne hátrány, hogy a gyerek képei önmagukban is meg tudjanak jelenni, és ne a tegnapi tankcsapda képek jöjjenek fel először
ez az ömlesztős dolgot sosem szerettem.
nem hiszem, hogy nagy programozás lenne a zenelejátszóban a könyvtáras lejátszás felprogramozása, nem értem miért nem csinálták meg...egyébként az első benyomás 1000x jobb erről a telefonról, mint a Samsung Omniarol. Volt olyanom is kb fél évig, de a végén már menekültem tőle. a kezelése botrányos volt, mindenre külön program kellett...
(a topicja kb úgy néz ki, hogy "ezt-és-ezt" hogy lehet megoldani? válasz: "ezzel-és-ezzel" a programmal...)
viszont ez a telefon nagyon bejövős. látszik, hogy nem a meglévő tollal vezérlős rendszert alakították át, hanem egy teljesen új, kézzel vezérelhető kütyüt dobtak össze. sztm sokkal jobban kezelhető mint az omnia. -
sbazsi
veterán
hogyan tudok videocsengőhangot beállítani? próbáltam egy 3gp filet beállítani, valami ilyesmit mondott, hogy a fájl védett, vagy mifene.
a másik: hogyan tudok a kezdőképernyőre kitenni alkalmazásikonokat? a 4 contact megvan, de progit? -
-
sbazsi
veterán
válasz szaki04 #5904 üzenetére
a gondom a következő volt a proggal:
nem lehetett kikapcsolni/kilépni belőle.
ha a prog előtérben volt, és a billzár lezárt, akkor ha nyomtam egy gombot, nem írt ki semmit.(mármint a szokásos le van zárva a bill)pedig nekem simán az kellene, hogy ki tudjak tenni még vagy 3-4 ikont az "asztalra".
bár kezdek rájönni, hogy 1-2 dolog amit ki akartam rakni, az amúgy is kint van: üzemmódok, óra, naptár, és még a kapcsolatokba is el lehet jutni.tehát eddig megvagyok nélküle.
-
sbazsi
veterán
válasz szaki04 #5919 üzenetére
üzemmódot így is egy gombnyomással tudok váltani, oda kell kattintani, ahol kiírja módot.
12név helyett van 9 gyorstárcsázó gomb.
ha akarok, csinálok egy mappát, amihez kiteszek egy parancsikont az asztalra.
a kapcsolatok menüpontba két gombnyomás. (akksi állapota mellett, majd az óra mellé balra a két nyilra.)
időjárás van a gépen, meg ki tudok nézni az ablakon is, ha épp nem az utcán vagyok.
tehát nekem nem hiányzik, bár attól még nyilván nagyon jó program, és sokan nagyon szeretik.más kérdés: garmint hogy kell beállítani, hogy felismerje a beépített gps-t, és ne azt mondja, hogy kapcsolja be a bluetooth-t
-
sbazsi
veterán
válasz zebulon007 #5925 üzenetére
jaja, kb cellux-szal.
azt hittem, engedi, úgy ahogy egy alkalmazást. de nem. -
sbazsi
veterán
Találtam egy phone shortcut nevű programot.
ennek az ikonját kiteszem, és ez 12 progit kezel.
ennyi. -
sbazsi
veterán
Kinél mennyit bír az akksi?
A fényképező másnál is zajparádé beltéren? -
sbazsi
veterán
válasz Salvador20 #5949 üzenetére
Nálam éles nincs.
Viszont kemény/normál/lágy üzemmódokban egyaránt nagyon zajos képet csinál beltéren.smart touch-t próbálta valaki? feltettem, de hiányolt python-os cuccokat. előtte természetesen feltettem a mellette található pythont.
akksi reggel töltöm-estére lemerül mennyire normális?
ok, van még 2-3-4 csík, de az már reggelre lemerülne, merthogy éjjel sem kapcsolom ki. wifi-t, bt-t, wapot használok időnként.
[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
válasz Salvador20 #5956 üzenetére
-
sbazsi
veterán
Mikor hogy.
van hogy órákat megy a wifi. (amikor otthon vagyok, és még nem vettem elő a notit.)
ekkor emailt is szoktam nézni, egy kis ph, valamint megy a nimbuzz (skype és msn, tehát folyamatos wifi)
ha gépet bekapcsolom, akkor ezekből kilépek, jobb felső sarokból eltűnik a wifi jel.
ha meg nem otthon vagyok, és nem is gépközelben, akkor wap előfizuval nézek mailt.
bt csak akkor megy, ha connectelek a géphez.
beszéd: 5 nap alatt 2 óra 20 perc. az soknak számít?
na meg néha 1-1 fotó (ritkán, mert nem a képminőségről híres)
meg kb napi 2-3 perc zseblámpa. -
sbazsi
veterán
sejtettem.
hát ez van.msn és skype-ra én jobb szeretem a nimbuzz-t.
amiben jobbnak tartom, mint a fring: látom, hogy ki milyen módon kapcsolódik.
(tehát a contact neve mellett ott van egy skype/msn/gtalk logo)
valamint tudok képet küldeni: van benne menüpont: take photo. csinálok egy képet, azt felteszi a nimbuzz szerverére, és akivel chatelek, meg tudja nézni.
(lehet, hogy a fring is tudja ezt, nem tudom) -
sbazsi
veterán
és egy sima wifis routerrel hogy osztod meg azt a netet, amit a telefonon keresztül érsz el?
ha mobil netet akarsz wifis routerrel, ahhoz olyan wifis router kell. amihez kell egy külön sim kártya (=külön előfizetés, tehát akkor a telefonban nem lesz net) és routertől függöen modem.
nekem huawei+asus router van. ez eredetileg nem 3g modem, de vagy 4 éve vettem, és nem gyári firmwarrel megy rajta a net.viszont ha azon a sim kártyán van a net előfizetés, amelyiken a mobil is üzemel, akkor sztm célszerűbb lehet wifivel szórni a netet, ha több gép is csatlakozik.
mindkét esetben számolni kell a telefon gyors lemerülésével.[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
oops.
azt hiszem én értettem félre.
ha otthoni netet akarsz telefonra osztani, akkor tényleg a legegyszerűbb, ha veszel egy wifi routert. (ez esetben nem kell, hogy menjen a gép ha a telefonra kell a net. egyszerűbb a kezelés is...)
én azt hittem, hogy a telefonodon van net, és azt akarod a gépre osztani. -
sbazsi
veterán
egyébként nem értem, miért nem tudnak normális villanót tenni a telefonokba.
20eft-ért már rendes fényképezőt lehet kapni, tehát tényleg nem értem. ami fizikailag sem vastagabb egy telefonnál. és akkor talán az emberek jobban használnák a telefonokba épített képmegosztókat.
mert egy fos képet minek tegyek fel? Viszont ha minőségi képeket tudnék csinálni... -
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
egy kérdés.
van egy gmail-os postafiokom. meg otthon wifi, és a cégnél is.
hogy tudom beállítani a következőt: ha érzékel egy adott wifi hálózatot (minkettő ugyanaz, tehát az ssid és a pass is), akkor működik a levél lekérése, egyéb esetben nem. (wap előfizu van jelenleg, azzal meg úgyse működik.) -
sbazsi
veterán
válasz Oliverda #6145 üzenetére
gmailt használom. e51-esen jobban bejött. itt néha elfelejti a bejelentkezési adatokat. másfelől belépek, frissítek, majd kiírja, hogy 2 új levél. de azok nem jelennek meg. csak ha még egyszer frissítek. Ez is rendben ment e51-en.
garmin: jo hogy ott van a zsebemben, de nem egy iGo. a hang borzalmas. vagyis még szoknom kell.
windows live: ehelyett a nimbuzz-t használom. nem csak msn, hanem skype, gtalk, meg még csomó más. lehet benne chatelni, képet küldeni, "telefonálni", stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Battlefield 2042
- Gumi és felni topik
- Társasjáték topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Legszebb nők!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Opel topik