Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabacs
tag
Gyári Nokia garanciás 5800-ra firm frissítés a Nokiánál fizetős vagy sem? Köszi
-
jack982
aktív tag
Sziasztok!
Hogy lehet előhozni teloban ezeket az effekteket, amik 5th edition-ben vannak? mert nem találtam sehol se ilyen beállítást.
Másik dolog, hogy jobb oldalt felül van egy kis hézag a keret és a telefon hátsó része közt, sötétben például átszűrődik fény azon a résen, ami még nem lenne baj, de emiatt nyöszörög telefon, ha jobb oldalt felül megnyomom a keretet. -
Boha
aktív tag
tudnátok ajánlani valami oldalt ahol flash háttérképeket találnék a telóra ??
OBORZIL
-
CUskater
tag
A BRANDO fólia nagyon kemény, nem olyan kis puha szar, mint azok za 500ft-os hulladékok!Felrakáshoz sem kell bankkártyával nyomogatni a légbuborékokat, mert ABSZOLÚT nem marad alatta levegő!Hidd el hogy a piacon a legjobb fólia, amit vehetsz a telefonodra!Nekem már 3 hónapja rajt van és még egy kis hajszálkarc sincs rajt, igaz tokban hordom!Melóban meg elő sem veszem, mert a sok hívás miatt inkább bluetooth headset!
[ Szerkesztve ]
"Az élet szar, mondta Jézus, és bedobta a tömegbe a keresztet!"
-
lazlo8
tag
t.mobile os 5800-m van.
probálnám kiprobálni a nokiamapset. de sehogyse sikerül rávenni h navigáljon.v nem is lehet? ugy tudtam van ien proba része 2 honapig amig ingyenes. mitol számolják a 2honapot? telo vétel? bekapcsolás?
garminxt-n kivul van rá vmi más gps-progi?? -
MODERÁTOR
-
lazlo8
tag
válasz Viktor0610 #8567 üzenetére
hogyan? és hol?
-
RAMBÓ
aktív tag
Sziasztok!!
Éppen telefon vásárlás előtt állok. 5800-át néztem ki, de lenne egy-két egyszerű kérdésem.
Régi fórumozásaimból tudom, hogy sok embernek nem fog tetszeni a kérdés, merthogy olvassam el a korábbi 8534hsz-t, de sajn mivel sokat dolgozok, nincs rá időm.
Milyen esetleges hardveres és szoftveres problémával számolhatok egy ilyen készülék vásárlása esetén?! Rá lehet tenni az IGO 8 szoftvert?
Előre is köszi a segítő válaszokat!!
-
- = Zk = -
félisten
garmin mobile xt. nekem bevált.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
madster
tag
Most 63000 körül van a teló a boltokban egy év bolti garanciával. Szerintetek megéri +7k-t kiadni kétéves gyári gariért? Valószínűleg használnám 2évig, vagy tovább.
-
Salvador20
őstag
-
footy
addikt
válasz Salvador20 #8545 üzenetére
Ezt nem ismerem, de szerintem Brando lesz a a vége.
@CUskater
Saját magad raktad fel a fóliát? Ha igen akkor szárazon vagy vízzel?Más:
A kijelző közepére(belülre) bement egy maszat (valami nagyobb darab porszem) mivel lehetne eltávolítani hogy ne legyen mázgás belülről? -
csibor
addikt
sms küldése esetén üzenetközpont menü jön fel.Ilyenkor mi van
-
kp78
addikt
Gondolom kitörlődött az üzenetközpont száma
Nem tudod neki beírni?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Talán ez:
Üzenetközpont neve T-MOBILE SMS
Üzenetközpont száma +36309888000De én vodás vagyok, így nem tudom a telóban megnézni, csak a google segített
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
- = Zk = -
félisten
válasz Motion_Blur #8586 üzenetére
én 2évet írtam alá magentásoknál....óóó, a részletfizetés öröme!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Raven18
csendes tag
Hello.
még áprilisban vetem egy 5800at , és az a bajom vele, ( de szerintem én néztem el megint valamit , vagy nem veszem észre mit kell tennem) hogy nem irja ki annak a számát aki hív. ha smst küldenek vagy visszahivást , vagy ha én hivok valakit akkor látom ott van a kijelzön , de ha engem hivnak csak ' hivás" van kiirva és kész. azóta már frissitettem is a szoftvert.de mondjátok hogy valahol be kell állitani , vagy vak vagyok,
-
- = Zk = -
félisten
válasz Raven18 #8588 üzenetére
szolgáltatónál kell előfizetni, amennyiben magentás előfizus a teló.
nálam akk csinált ilyet, még a 6230 idején" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Raven18
csendes tag
válasz - = Zk = - #8589 üzenetére
ez most komoly?? ez már a 3. telefonomon szintén nokia amit a t-equilánál vettem ugyanugy elöfizetéssel stbvel é most gondol egyet és nem irja ki a beérkezö hivásokat?
-
- = Zk = -
félisten
válasz Raven18 #8590 üzenetére
kérdezd meg őket, de eddig ez nem tünt fel? vagy nem csinált ilyet...
az előfizu is új?...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Raven18
csendes tag
válasz - = Zk = - #8591 üzenetére
igen uj szám uj elöfizetés.. uj teló. de én ilyennel életbe nem találkoztam még. eddig is iylen volt amikor megvettem már kkor is furcsa volt ,iylet még a régi piskótatelefonjaim se csináltak , gondoltam be kell rajta állitani valamit de semmi ilyen beállitást nem találtam benne.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Miért van az, hogy a független, Pannonos sim-el használt telefonom mindig "T-Moblie NET"-hez szeretne csatlakozni? Ezenkívül van még a WLAN, mint választási lehetőség.
Ha könyvjelzőbe elmentem az oldalt és kiválasztom a Pannon Internetet, mint választható hozzáférési pontot, akkor se azzal akar csatlakozni. Olyan, mintha a T-Mobile NET-nek magasabb prioritása lenne
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
makaveli666
senior tag
Beállítások-Kapcsolatok-Célok-és ott pusztítsd ki a tmobilos dolgokat...
-
jety91
őstag
Mikor kapunk új fw-t, amiben az új telók v5ös verziója lesz???
Nagyon kellene az a főképernyő, sok mindent látok benne hasznos dolognak.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz makaveli666 #8595 üzenetére
Köszi!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
kp78
addikt
válasz Motion_Blur #8594 üzenetére
Tuti gyári független volt a teló?
Mert akkor nem igazán szabadna T-s dolgokat kérnie„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest