Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
válasz linkoln001 #8450 üzenetére
Kijelzőt nem tudom ki fikázta, az egyik legjobb a mostani mezőnyben.
A hangszórókkal az első szériánál volt gond, ez már nagyon régen javítva van. Ha mégis kifogna az ember egy ezer éves darabot, akkor is ez garanciális hiba és javítja a gyártó.Nem nem éri meg ilyet venni! Vegyél mást! Ajánlunk valami jó kis samsungot, most az a menő! Mi csak azért dobtunk itt össze majd 9000 hozzászolást, mert megvettük és gyorsan eladtuk annyira szar, aztán csak várjuk, hogy megkérdezze valaki, hogy érdemes-e megvenni és gyorsan lebeszéljük róla.
-
jety91
őstag
válasz linkoln001 #8452 üzenetére
Sosem értettem, hogy ilyen téren miért ad az ember más véleményére (főleg ha szar).
Ha speciel nekem tetszik egy telefon tudásra és fogtam is a kezemben akkor azt fogom venni -
VD
őstag
válasz linkoln001 #8452 üzenetére
"de annyi embert mondta hogy szar........"
És ennek a rengeteg embernek ilyen telefonja van? Használták már?Nem, hibátlan ez a készülék sem, ez tény.
Környeztetemben van egy pár darab. Közülük a többség azt sem tudja mi az a symbian, meg nyilt operációs rendszer. Rátöltött egy valag mp3-at és tényleg zenetelefonnak használja elégedetten. A másik fele meg tudja mire képes az eszköz és kihasználj, néha már túlfeszítve a húrt szarrá moddolja. Vagy valami félinfó alapján neki áll berhelni és persze hazavágja. Ilynekor persze a telefon a szar, mert a user az soha nem hibázik. Minden második topikban fikázzák az anyagminőséget. Nem tudom ezt mirealapozzák, ez a telefon csincs rosszabúl összerakva mint bármelyik másik. Tény, hogy egy fém E-series-nek jobb a minőség érzete.Ha tetszik és erre vágysz akkor nem hulla mindegy mit mondanak mások? Néhogy már a haver döntse el neked mi a jó.
-
footy
addikt
Kapott valaki sms-t hogy van új szoftver?
Mert én kaptam csak egyenlőre nem vagyok wifi közelben hogy kipróbáljam. -
blt.62
őstag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy tudtok e arról,hogy a közeljövőben megjelenik olyan nokia ami tudásra legalább tudja azt amit az 5800-as,esetleg jobb anyag minősége lesz mint ennek? Az N97 nem érdekel mert tiszta műanyag és sokan panaszkodnak a szoftver problémák miatt. Az 5530-ban nincs navigáció. Szeretem nagyon az 5800-am,de előbb utóbb megkell válnom tőle,hogy ne bukjak nagyon sokat rajta. Várom válaszotokat. Köszi!MegtorloXp
-
makaveli666
senior tag
nincs új frissítés.
-
válasz makaveli666 #8457 üzenetére
Egy masik 5800.topikban volt, hogy a Nokia a 30-as frissitest kuldozgeti SMSben. Ez mar a 21-esnel is igy volt, enyhe faziskeses...
“All nothings are not equal.”
-
sheep
addikt
sztem nem sok értelme van annak a telefonnak
a fém keret valszeg felmegy a sima 5800-ra is, a gyári navigáció nem igazán használható, a garmin simán veri
az 5800 garminnal tökéletes a navigációra, naponta használom
szóval én nem adnék ki pénzt erre a telóra[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
kp78
addikt
Sajnos egyelőre erre is várnunk kell
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
VD
őstag
Csak úgy kiváncsiságból. A vágyaitokon túl mi enged arra következtetné, hogy fém lesz?
Egy tetves szó sem esik a hírekben arról, hogy a színét leszámítva, anyagában is változna a burkolat. Egyedül a fórumokban ábrándoznak róla a hozzászólok, mint itt. De ha linkel valaki egy érdemi infót arról, hogy fém lesz akkor utólagosan elnézést kérek. De addig maradjuk meg a realitások talaján, és higyünk a klaszikus reklám szlogennek: "mert ez műanyag"[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
linkoln001
tag
viszont ha vki tud ilyen telefont légyszi írjon már rám!
ph-n már végignéztem az összes hirdetést!http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?sfor_all=&sfor_exac=&sfor_some=&sfor_none=&suser=linkoln001&sival=&sctyid=&scmpid=&swanna=
-
peugeotmate
őstag
válasz linkoln001 #8469 üzenetére
Milyen telefont? Ha az 5800 Navigation Editionra gondolsz akkor még várhatsz... Bár nem értem, miért nem jársz utána jobban...
[ Szerkesztve ]
meg
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
A jobb felső sarokban folyamatosan villog egy kis boríték, és ha megnyitom, azt írja hogy "SIM-mem megtelt". Mindent próbáltam vele, nem tudok mit csinálni. SIM kártyán már gyak. semmilyen adat sincs. Ma vásárolt, szűz telefonba tettem bele a kártyát és egyből ezt írta ki. Utána átmásoltam és töröltem a SIM-ről a névjegyeket. Semmi változás. Restart sem segít. Mi lehet a megoldás?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
jety91
őstag
válasz Motion_Blur #8471 üzenetére
Valakinek volt már hasonló problémája itt, de nem tudom már mi volt rá a megoldás.
Megpróbálom megkeresni[ Szerkesztve ]
-
Nem a kontakt memória telt meg, hanem az üzenetmemória! Menj be az Üzenetek alkalmazásba, Opciók, SIM-üzenetek (vagy valami nagyon hasonló) és ott pucolj.
-
Motion_Blur
félisten
kövi kérdés: ebben mi nem oké? mert nem játssza a képet, csak a hangot
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
lazsi
tag
Milyen régi a SIM kártyád?
Nekem azért nem küldött SMSt meg nem ment a WAP meg a mobilnet mert régi volt a SIMem (kb 10 éves). Vicces mert régi telómmal mentek ezek a dolgok, de ezzel az új nokiával nem. Bementem vodkába, csaj mondta, hogy ez szokott lenni a gond, adott egy új SIM-et azóta minden faszán műxik.
Szal szerintem egy próbát megér, hogy bemész szolgáltatódhoz és kérsz egy új SIMet ha régi a mostani. -
CASper666
tag
válasz Motion_Blur #8475 üzenetére
Próbáltad másik codec kiválasztásával konvertálni? Lehet hogy a H264 nem tetszik neki. Egyébként a képarány, felbontás, fps, és bitráta jó kell hogy legyen. Nekem ezzel a progival szépen játszható a végeredmény hasonló paraméterek közt. Annyiban különbözik, hogy az avc-ben mp4-et adok meg kodeknek.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé! :d
-
CASper666
tag
Nekem viszont az lenne a kérdésem hogy flash-t hogy lehet kitenni háttérnek (hogy mozogjon is)? Egyszerűen nem értem hogy egy ilyen telón ezt alapból nem lehet.
Vagy csak én lennék ilyen szerencsétlen?[ Szerkesztve ]
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé! :d
-
CASper666
tag
Nekem az n73-ason is be lehetett tenni háttérnek, és haver hajtogatós hatvanvalahanyasán is. Ezért gondoltam hogy akkor már ezen miért ne?
Annyira nem fontos, de jól jött volna
Próbáltam már valami progit is (nem emlékszem a nevére) ami erre a célra volt, de nem működött azzal sem.Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé! :d
-
rakloo
aktív tag
Hello!
Ma vásároltam eggyet eme készülékből és nem tudom,hogy hova kell rakni az alkalmazásokat amiket leszedtem,hogy induljanak.Mert valamilyen licensz-es ,dátumos valamit ír.
Valaki tudna segíteni?555-SHOE
-
MarKoo
addikt
Visszaléptem az 5800 tulajok táborába. Hála istennek...
Nagyon hiányzott már, csak szegénynek letört a hátlapja...
[ Szerkesztve ]
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
Motion_Blur
félisten
Kb. 2 hónapja váltottam nagy reményekkel Samsung F480-ról Nokia N82-re. De hatalmasat csalódtam. Ezt a telefont úgy vettem, hogy nem voltak elvárásaim, nem "hergeltem magam." És 2 nap után azt kell mondjam, nagyon pozitív benyomásaim vannak! Sőt, szinte csak pozitívak! Féltem attól, hogy ez is műanyag, de sokkal jobban össze van rakva. Nem recseg, nem ropog, pontosak az illesztések! Öröm használni komolyan mondom, eddig semmilyen bug-ba nem futottam bele, pedig a 21-es szoft van rajta (azt valaki leírhatná, hogy miként lehet a legegyszerűbben frissíteni a 31-esre). Sikerült a filmeket is fasza minőségben átkonvertálni (ezzel), brutális a hangja is a telefonnak, a magas hangos se torzítanak be ful hangerőn. Egyelőre le a kalappal
-
MarKoo
addikt
Egy ismerősöm elejtette, szerencsére nem magasból és nem betonra.. Így tört le, de már kerítettem hozzá hátlapot, csak be kéne érte mennem.
Volt közben elég sok telefonom, de csak régiek, semmi új modell. Már akkor eldöntöttem hogy lesz még egyszer ilyen telóm, amikor eladtam.
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
jety91
őstag
válasz Motion_Blur #8487 üzenetére
Akkor szerencsés vagy, általában ez is recseg, ropog
A fullhangerőről meg annyit, hogy óvatosan bömböltesd azért, semmi sem szereti ha sokat szól fullhangerőnA szoftverfrissítés legegyszerűbb FOTA-n. (tárcsázóba: *#0000#, opciók->frissítések ellenőrzése)
Ehez ajánlott a WIFI kapcsolat. -
rin02
aktív tag
az igaz ennél a telónál, hogy a navigáció szinte használhatatlan? azt mondják, hogy az IGO nem megy rá, a garmin meg nagyon rossz. (ezzel nem kötözködést, vagy rossz indulatot akarok sugározni, csak egy kérdés ) és most akkor 369Mhz-es procija van, vagy 434Mhz-es? mert a gsmarena.com-on 434-et írnak róla.
Nokia 5800 GY.I.K.: http://logout.hu/cikk/5800_a_nokia_iphone-ja/bevezeto.html
-
kosturica
őstag
A Garminnal nincs semmi gond, jól fut rajta egy-két aprób hibával, 99%-os a térképe. Mi kell még? Az IGO meg még szép, hogy nem megy rajta, ha egyszerüen nem írták meg symbianra. Akinek nem jön be a Garmin a telón az meg vegye meg azt a kütyüt, és a térképeket, amin fut az IGO. A proci 369 Mhz-es.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
rin02
aktív tag
válasz kosturica #8491 üzenetére
okés, a navigációval nem vagyok teljesen tisztában, azért kérdeztem. én úgy látom, hogy nagyon jó ez a teló, de mondják hogy meg ne vegyem, mert így a symbian, úgy a symbian... szídják, mint a bokrot. azt mondják, hogy a samsung omnia i900 sokkal jobban megéri, viszont sztm nem, de meg kell fontolnia az embernek, ha ennyi pénzt ki ad egy telóra. nekem most lenne elsőnek okostelóm, és olyat szeretnék, ami jó pár évig megállja a helyét, és nem több 70ezer forintnál. nem tudom mire alapozni a véleményemet, míg nem tudom hogy mennyire szokott lefagyni, kiakadni a teló. légyszi írjátok meg. ja és még egy kérdés: a nokia 5800 xm-ban van 3D gyorsító?
[ Szerkesztve ]
-
-
jety91
őstag
Pro:
- Nyílt oprendszer, azaz kismillió programot írtak/írnak rá.
- Ha a legújabb firmware-t használod rajta gyors, stabil, megbízható
- Bődületes hangja van, telókhoz képest filmet nézni élmény rajta
Kontra:
- 3D gyorsító nincs benne
- Ha szerencsés vagy, akkor egy olyan telót kapsz ki, amiben nincs illesztési hiba (kb 1mm jobb felső saroknál)
- Stylus , illetve a tartó luk egy idő után elkopik (kb. 6-8 hónap)
- Régebbi firmware verziók sokszor belassultak (így kapod a telót, neked kell 30as-ra frissíteni)
- Kijelző eléggé sérülékeny, így egy fólia nem árt a kijelzőre
- Navigálás annyiban rossz, hogy valakinek rendesen megy, valakinek nem
Én nem használok kiegészített GPS-t (netet is használ), amivel másodpercek alatt találna jelet, így ha nem ott kapcsolom be a Garmint, ahol kikapcsoltam akkor kb. 10perc mire megtalálja a műholdakat.
(Szerintem szervizben megcsinálnák, de annyira nem izgat)Omniaval kapcsolatban annyit, hogy Windows Mobile van rajta, amihez sokkal kevesebb program van megírva, illetve kicsi az akksija és a stylus csak úgy lóg magában a telefonhoz kötve, ha használni szeretnéd.
Élőben nem fogtam még, így film,hang ügyben nem tudok nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Azért nem lenne rossz számszerűsíteni azt a "kevesebb program"-ot. Ugyanis a WM sokkal nyíltabb, mint a Symbian, és sokkal hosszabb ideje van már a piacon, mint az S60 5th Edition - a Józan Paraszti Ész (TM) azt mondja, hogy emitt van több program, és szerintem a gyakorlatban is. Nem beszélve a .NET CF, de már a sima WINAPI-val fejlesztés viszonyáról a Symbian C++-hoz.
[ Szerkesztve ]
-
rin02
aktív tag
okés, köszönöm. hát az Omniáról szinte mindent tudok, mert egykor "bele voltam zúgva". talán azt a telót ismerem a legjobban az összes közül, meg persze az én kis egyszerű samsung d900i-met. szerintem a telóvásárlás még várat magára sajnos igaz, hogy nincs tökéletes teló, de próbál az ember ugye a legjobbat kiválasztani, nos , ez elég körülményes és néhez feledat, de a végén megéri és azt esetleg még vki meg tudná mondani, hogy mekkora ebben a telóban a videókártya?köszönök mindent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest