Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17015) Nashville


Nashville
tag

Sziasztok!
Hozzáértő, tapasztaltak segítségét kérném.
A fiam vett egy ilyen 5800- ás telót egy hete. Csak bolti garancia van rá egy hónap, szóval használt. Van rajta egy rakás program, amit az előző gazdája telepített rá. Megnéztem a rajta lévő szoft verzióját és a legfrissebb van rajta. Az a gondunk, hogy a telefon az alkalmazások menübe való belépéskor egy kicsit sokat gondolkodik. Nem mértem, de kb. 5-7 mp is megvan, de nem mindig. Valamikor gyors, de időnként lassan lép be. Kapott a teló egy hard reset- et, hátha jobban működik majd. Azt írták, hogy ez a művelet mindent töröl a telóról azaz gyári állapotba kerül. Az első két próbálkozásnál még gyors volt, de a harmadiknál megint belassult. A teló saját memóriája tényleg felfrissült (kb 50 megát takarított le), de az alkalmazások megmaradtak, pl a garmin is és még a többi felesleges program is, ami rajta volt. A hard reset- kor a 8 GB- os kártyát nem vettük ki, az újraindításkor ki is írta elég sokáig, hogy a kártya előkészítése folyamatban van.
Még a hard reset előtt olyan is volt, hogy egy párszor fagyott a teló, üres fehér képernyő jelent meg, ami csak akksi kivételével volt orvosolható.
Mi a tanácsotok, mit kellene csinálnunk a telóval, hogy kiderítsük, hogy minden okés vele, nem valamilyen hiba miatt akart megválni tőle az előző gazdája?
Előre is köszi a segítséget!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.