- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- gerner1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiniDeal-nél csak úgy küldenek el egy készüléket, hogy azt előtte kipróbálták (kamera, wifi, próba hívás, stb), persze ez csak rájuk vonatkozik nem tudom, hogy a többi webshopnál ez hogy megy. Nekem pont az tetszik benne, hogy semmi csicsa nincs rajta és meg van az az előnye, hogy nem látod viszont minden 3. ember kezébe a telefonodat.
-
válasz
blade zte #109 üzenetére
#109: Szövegértés: Én nem azt mondtam, hogy abszolút nem kapható! Igen valóban kapható 1-2 típus, de elég szegényes még a választék és ráadásul kevés is tapasztalat ezekkel a telefonokkal.
#111: Nincs rá nagyon más fw. a gyártó is két félét ad ki. A teljesen stock androidot és kis késéssel de szoktak kiadni a MIUI felülettel is fw-t.
-
válasz
sing1ep1ayer #65 üzenetére
Nos ezt a képet nem én raktam be, hanem valamelyik moderátor (nem tudom milyen okból). A keret igazából ilyen fényesebb műanyag de az fix (tehát nem cserélhető). Elvileg sárga hátlapot lehet kapni Kínában, amit az összegzés felett láthatsz az 5. oldalon. A többi színről nincs semmilyen információm.
A gyári szilikon tok meg fekete, fehér, kék és rózsaszín színben kapható hozzá. -
válasz
blade zte #39 üzenetére
Ezt én is így tudom, viszont külföldi fórumokon sokan panaszkodnak, hogy a Freelander silányabb minőségű, több baj vele. Meg az is érdekes, hogy Freelander mobilokban egy rohadt IMEI számot tartalmazó matrica sincs (dobozon se), szóval ha szoftveresen hazavágod az IMEI számodat és nem írtad le előtte, akkor van egy téglafónod.
-
#2: 2. oldal alján találsz linket. (utólag illesztettem be a cikkbe)
#4: A filléres szót nem kell szó szerint érteni.
#6: Röviden tömören: Gorilla Glass 2 ≠ One Glass Solution. Linket kiraktam a megfelelő helyre.
#7: S3-as felületű főzött ROM-ok (még) nincsenek rá.
#8: Simán megkapta a vám kezelést, nem kellett egy forintot sem pluszba fizetni.
#12: Mint, ahogy a cikkben is írtam nem tudni milyen DAC van benne, talán egy kicsit félreérthetően fogalmaztam szóval: Alapból (gyárilag) közepes minőségű, viszont ha rárakunk telefonra a ViPER4Android-ot, és az EQ-t megfelelően beállítja az ember, akkor gyönyörűen szól. Ellentétben 1-2 telefonnal, ami gyengén szól és teljesen mindegy, hogy mit állítasz rajta gagyi marad.
#22: Nem hinném, hogy ezek az információk kamuk lennének. Gyártó fórumán találhatóak meg ez az adatok (kínaiul persze).
#25: Nekem külsőre is tetszik ez a telefon, a dolog pikantériája, hogy nekem pont az S3 nem tetszik. Ízlések és pofonok.
#26: Mivel még nem volt garanciális ügyintézéssel dolgom a MiniDeal felé így nem tudom, hogy mennyire működő képes a dolog. Egyébként ők csak 6 hónap garanciát vállalnak, de van olyan webshop ahol 12 hónapot.
#30: Nem terveztem. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy kezdő androidos vagyok (konkrétan ez az első androidos telefonom). ViPER4Android-ot is csak azért ismerem, mert a Newman fórumán valaki csinált egy topikot. Amit tudok róla, hogy egy kínai emberke (vagy csoport??) fejleszti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ár/érték arányban verhetetlen telefon. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- Asustor NAS
- Linux haladóknak
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Fűnyíró topik
- Elfelejtettem a film címét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Fehér 128 GB Újszerű
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest