- Doky586: Egyszerű boot
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
giorgioblues
csendes tag
Sziasztok, a következőben szeretnék tanácsot kérni:
Sajna az amúgy nagyon szépen szuperáló N2-em grafikai vezérlője "megadta" magát, gyakorlatilag ha túl sokat lesz mozgatva a telefon, akkor nem kapcsol be a kijelző, csak ha a megfelelő helyen megnyomorgatom a készülék házat. Van ismerősöm, aki ért az ilyesmihez, ő jött rá a hibára (ami valószínűleg a sok melegedés, kihülés hatására lépett fel), és ő ha szeretném meg is próbálná megforrasztani, de azt mondja, hogy arra 50-50 az esély, hogy vagy sikerül, vagy totál tönkremegy a telefon. Így inkább azt gondolom, hogy talán eladnám javítandó/alkatrésznek állapotban, van hozzá 3 tokom, van 2-3 fóliám, egy nem tökéletes de működő csere akkum.
Szerintetek mennyi lenne egy reális ár ezekért?
Illetve ha van valaki, akit érdekel, a giorgioblues@gmail.com címen elérhető vagyok! -
Stafni
aktív tag
válasz
Jancsi néni #218 üzenetére
Van MIUI ROM. Ha ennyire háklis vagy, vegyél Samut vagy Szifont!
Ezt sokan úgy veszik, hogy majd elmókolnak vele.Joyzban a számológép osztásnál összeomlik!
-
Jancsi néni
újonc
Hát én kb. egy napja használok egy ilyet, nem mondom, hogy annyira lenyűgöző...kinézetre olyan semmilyen, egyedül a kameragombért nagy pirospont...
na de a belső.
Hát ilyen csúnya felületet is rég láttam. Raktam rá egy Xperia Timescape-t de úgy sem jobb...érdekes, hogy nekem 4.1.1-es androiddal érkezett, eleve rajta volt a Google Play. Öcsém egy Xiaomi Hongmi-t használ, ami ugye MIUI alapú ROM-mal van felszerelve. Nekem nagyon tetszik az egész felülete, a menü is, meg minden, erre valahogy nem lehetne valami olyasmit? Mondjuk esélytelen, mert annyira hülye vagyok ezekhez...
de ezen kívül is bizony produkál érdekes dolgokat a telefon. Pl. csatlakoztatnám a headsetem, erre újraindul. Meg bugos lesz az értesítőtálca és nem reagál. Nem lenne rossz, de ez az android valami gyalázat. A böngésző egész jó mondjuk. De úgy az egész...nem kelt birtoklási vágyat... kérdés hogy két hét múlva fog e működni
-
Stafni
aktív tag
Percenként kapcsol be a kijelző. Ezt ki lehet kapcsolni?
-
üszök
őstag
Recoveryt mivel tudom le cserélni?
Laza...
(fanatikus tag)
Ez a Recovery működik? Próbáltad? -
üszök
őstag
Van valakinek ötlete miért kapcsol be a kijelző percenként pár másodpercre?
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki tudna segíteni megköszönném, a bajom a következő:
Ugye alapból 2 "partíció"-ra osztva a tel 8 GB rom-ja. egy 2GB-s és egy 6GB-s. A 2GB-on van a rendszer, valamint erre telepítgeti alapból a programokat. Na mármost. Beleraktam 1 memóriakártyát, így a gyári fájlkezelővel látok egy 6GB-os és egy 8GB-os tárhelyet. Már ettől agyvérzést akarok kapni, hogy miért nem látom ilyenkor a 2gigát, de ezen túlléptem, mivel ott a rendszer legalább nem piszkálok bele véletlenül. Egészen eddig ebbe bele is voltam nyugodva, de csak eddig, ugyanis most kb 10 napja elkezdett kiírkálni a telefonom egy olyan hibaüzit, miszerint kevés a memória. A helyzet az, hogy ekkor minden általam leszedett progit átrakosgattam az SD karira, és meg is oldódott a gondom, ugyanis a 187MB szabad hely felugrott 390MB-ra. Ez így ok is volt máig, mikor is a waze navigáció segítségével megtettem 100Km-t, és a út felénél megint kiírta, hogy kevés a memória. Mikor megálltam, megnéztem mi újság, és már megint csak 180MB-om van. Amit nem értek, hogy a navi cache-e megevett 30MB-ot, de hol a többi??? HOVA A RÁKBA LETT MAJDNEM 200MB HELY??? Valamint azt sem értem, hogy ha már egyszer van egy 6GB-os "partíció", akkor ebből miért nem lehet átcsoportosítani a 2GB mellé, hogy az a 2GB ne csak 2GB legyen, hanem mondjuk 4GB?! A vicc, hogy durván 5 hónapja használom a telefont, és kb 3 hónapja nem raktam rá új programot, de csak 10 napja szarakodik! Valakinek van ötlete a bajomra?
A történethez hozzá tartozik, hogy leszedtem telefonra egy Total Commandert, és ezzel látom is 2GB-ot, de nem szivesen törölgetek bele, nem szeretnék vmi olyat letörölni ami miatt aztán meg majd nem fog működni vmi létszükségletű funkció. A 6GB-ból 3,5GB szabad, abból szivesen csatolnék a 2GB-hoz ha valahogyan lehet. -
obligat
senior tag
Felment rá a play, rootoltam framaroot-tal, eddig semmi baja nem látszik, kicsit szenvedős volt beüzemelni a gps-t, de végül sikerült, viszont kellene rá egy cwm, amit nem találok, és sajnos nem vagyok akkora droidmókoló, hogy csináljak magamnak.
Szerintem simán megérte a ~30kHUF árat, és jófejek voltak a kicikínaiüzletipartnerek, azt írták rá, hogy 40$-os dummyphone
A vám persze beleakadt, de emailen kértek paypalos csekketés a mai világban ezt megoldani...khm... nem lehetetlen.
Bekapcsolni nem tudták, magyarul átjött. -
kolosanyi
veterán
Rendeltem egyet, 110-et nagyon megért.
Melyik topik pörög jobban, az arénás hír topikja vagy ez, hova érdemes majd menni szakmai dolgokért? -
Laza...
addikt
Subscibe
-
dioka7
senior tag
Ha valakit érdekel, most a pandawillen is akciós!
-
blueye
veterán
Nem vett meg senki a mostani antelife akcioban ilyen telefont?
-
üszök
őstag
Az enyém is melegszik alul ha terhelve van.
Autós tartónak tudnék ajánlani egy ilyet a csipesz mellett elfér a töltő. -
dioka7
senior tag
Nekem nincs viszonyítási alapom, egy Galaxy S-t cseréltem le erre, de az nekem is feltűnt, hogy a relatíve nagy mAh ellenére is elég keveset bír, pedig figyelek arra is, hogy a háttérben soha ne menjen fölöslegesen progi. Pl "waze" navigációval 10 perc alatt 10%-eltűnik az aksiból, és 10 perc navi nem sok, mert mire Pesten keresztülmegy az ember az 1 óra, és 99%-ban ott közlekedek. Ezért is vettem autós töltőt, de annál meg az idegesít, hogy a töltő nyílás a készüléken oldalt van, így nem tudom az autós tartóban tölteni, mert eltakarja a csatlakozó helyét a tartó. Még egy megjegyzés: Battery life 1.3.3-at használok, akku widgetnek, és az kijelez egy hőmérsékletet is, ami navigációnál, meg izmosabb játékoknál felmegy 60 fokra is. Ilyenkor valóban elég forró a telefon, főleg a készülék aljánál, néha annyira, hogy nem bírja a kezem. Emiatt nem lehet gondja? Többieknek tapasztalat?
-
üszök
őstag
Köszi az infót.
Közben ki lett próbálva a hozzá kapott töltő,és az tölti rendesen. Nem is nagyon melegszik.
Lehet nézek én is majd valamilyen márkásabb töltőt,bár ritkán járok nagy áruházakban. Az aksija viszont elég gyengusz ennek a telefonnak,a ZTE V967S nekem majdnem kétszer annyit kibír. -
dioka7
senior tag
Én is a fehéret kaptam, de én a kinai/magyar átalakító gagyisága miatt nem használom. Vettem egy 1 amperes energizert, Auchanban 1490 Ft volt még 2 hónapja, 2 USB-s (hátha egyszer szükség lesz rá). Nekem kb 2 óra alatt felnyomja 95-98%-ra, viszont újabb 1 óra az utolsó 2-5%, nem tudom miért. Általában éjszaka töltöm, így igazából nem zavar, ha nap közben lemerülne akkor kocsiban tudok rátölteni, ott meg megint nem érdekes, mert úgyis csak addig tudom tölteni amíg utazok. Viszont azt észrevettem, hogy ez az Energizer is kb. 1 órával lassabban töltötte fel a tel.-t vékonyabb vezetékkel, volt olyan, hogy reggelre csak 99%os lett, de mióta kicseréltem a vezetéket az itthon található legvastagabbra azóta ok.
-
üszök
őstag
Milyen töltőt kaptatok a telefonhoz? Nekem külön volt a dobozba téve egy fehér Ebayos gagyinak látszó töltő.
Ki sem mertem próbálni.
Az asszony panaszkodik,hogy kell vagy 6 óra mire feltölt,egy 1 Amperes Huawei töltővel tölti. -
kovigyuri
tag
Sziasztok!
Sajnos elrontottam az N2-emet, gyári recoveryben rányomtam egy firmware-t, ami szerintem CWM-et igényelt volna.
Az eredmény Newman logo az idők végezetéig...
Szeretnék egy működő rendszert, gondolom a Flash tool-al kellene csinálni.
De nem találtam hozzá leirást.
Légyszi segítsetek, vezessetek a helyes útra.Köszönöm
KGyuri -
üszök
őstag
Sikerült valakinek az időképet működésre bírni ezen a telefonon?
-
üszök
őstag
El kapták sajnos.
Így néz ki a TN:
2013.12.20
10:17
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.01.16
09:21
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.01.16
09:25
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014.01.27
11:00
Küldemény információ:
Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2014.01.27
14:14
Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance
2014.01.28
10:08
Küldemény információ:
Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure
2014.01.28
10:10
Küldemény információ:
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2014.01.30
13:15
Küldemény információ:
Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
2014.01.31
12:04
Küldemény információ:
Elektronikus vámkezelési dokumentum kész / Electronic customs declaration ready
2014.01.31
13:02
Küldemény információ:
Vámhatározat kiadva / Issue of customs decision
2014.02.04
13:32 Miskolc Posta Feldolgozó Üzem
Küldemény információ:
Sikertelen kézbesítés
2014.02.04
13:32 Miskolc Posta Feldolgozó Üzem
Küldemény információ:
Sikertelen kézbesítés
2014.02.04
16:16 Miskolc 10 posta
Küldemény információ:
Postán átvehető
2014.02.04
Küldemény információ:
Postán átvehető
2014.02.04
Küldemény információ:
Letétbe helyezve / Deposited
2014.02.05
15:26 Miskolc 10 posta
Küldemény információ:
Postán kézbesítés regisztrálva / Delivery at post office registered -
üszök
őstag
Megkaptam ma végre én is a december nyolcadikán rendelt telefonomat.
-
motocoder
aktív tag
Szia!
Olvastam az irásod a Newman N2 play áruházasitásról,de nekem egy olyan gondom lenne,hogy
a frissités után a kijelző becsikozodik inditás után.
Az Ante blogon irták rá a megoldást de itt nem értem mit kell csinállni,hogy ez a csik ne legyen?
"Sometimes the N2 will be blurred screen after update this, do not worry, it only keep 3-5 seconds when it start, and you also can solve it with this repair tool.
Repair tool download, click here[link]
Method: Keep the phone off, press the power button and volume down button together, then the phone enter fastboot.
Connect to your PC with USB Cable, need install official driver: c8690_usb_driver. Then open the newman_n2JellyBean_screen, follow this: {0,9,8,1,2,3} to choose.
http://blog.antelife.com/rom/Newman/newman_n2JellyBean_screen.exe"Letöltöttem a drivert a Pc-re elinditom a telefont fast bootba.És utána mit kell csinálni?
Melyik számot kell beütni,hogy jo legyen?
Köszi a segitséget előre is.
Aki tudna ne tartsa vissza! -
EG0
aktív tag
Van több megoldás is Google Play problémára, én itt néznék szét:
vondroid forums
Pl. a google edition v2 -t dícsérik.A Pandások is közzétettek egy megoldást.
-
giorgioblues
csendes tag
nekem van két eladó rózsaszín (pinky-minky) tokom N2-höz, ha valakit érdekel
giorgioblues[kukac]gmail.com címen lehet érdeklődni!
-
EG0
aktív tag
A K1B ismét 95 dollár, ezúttal az AnteLife-on.
-
dioka7
senior tag
Na megérkezett végre a Pandás változat 107,9 dodoért. A kiírással ellentétben nincs rajta play store, és nem is megy fel rá. Pontosabban felmegy, csak nem indul el. Egy pillanatra feldobja az ablakot és be is zárja rögtön. (Android 4.1.1 van rajta) Most írtam a pandának, ugyanis a rendelési oldalon a termékkel kapcsolatban lehet feltenni kérdéseket, és ott kérdezte egy korábbi vásárló, hogy play-jel vagy anélkül szállítják, és a válasz az volt, hogy előre telepítve van rá, valamint a képeken is úgy van bemutatva, hogy rajta van az ikon. Ehhez képest, nincs és nem is megy fel rá. Lehet, hogy van olyan guru (akár köztetek is) aki fel tudja/tudta varázsolni rá, de az nem én vagyok. Mindegy, várom a válaszukat, ha gondoljátok, megosztom veletek is. A tel egyébként bejön, gyors, és tud mindent ami nekem kell. Egy kérdés azokhoz akik ilyennel készülékkel élnek együtt:
- Nálatok az akku mennyit bír? Nálam az összes futó progit bezárva, de bekapcsolt wifivel lemerül 1 nap alatt, és akkor nem is nagyon használtam, csak max 1 óra game, de még hívás sem, mert csak második készülék. -
yerico
senior tag
Nem, ez antelife 128 dollár. De közben megoldottam. N2_16 szoftververzióval jött 4.1-es Androiddal. Erre tettem fel az N2_18-at, ami 4.1.1-re változtatta. Erre nem ment fel a play store update. Érdekes módon feltettem a legújabb verziót, ami a 00_29-es verziószámra hallgat, ami 4.0.3-as(!!!!) androidot csinált, erre felment a cucc. Aki ezt érti, az megmagyarázhatja nekem. Mindenesetre rootolni se tudtam semmivel se, mert csak úgy kiírta, hogy nem megy, és boldog volt.
-
yerico
senior tag
A telefon megérkezett tegnap, de a Google Play természetesen nincs. Keresem a neten, mindenféle "ez biztosan működik" verzió van, de nálam egy se fut. Valakinek ötlete, hogy mi kellhet hozzá? Jelen pillanatban a 18-as szoftver fut a gépen 4.1.1-es Androiddal. Exínos Abuse fenn van, de nem tud rootolni, csak leakadni. Bármilyen update csoda kínai nyelvre vált, azonnal felpakolja a szaros kínai cuccokat, amiket egyesével kell leszedni, de Playstore az nincs.
-
yerico
senior tag
válasz
littlemole #160 üzenetére
Nekem tracking numbert nem küldtek, végül írtam 3 levelet a supportnak, így kaptam számot. Most egy hét után azt látom, hogy a DHL-nél már megjelent a rendelésem, de még Szingapúrban van a cucc.
-
yerico
senior tag
válasz
kmarci25 #100 üzenetére
Samsung Galaxy S Plus-t használok, másfél éve vettem előfizetéssel T-nél. 2.3-as Androiddal megy. Márkás? Igen. Drága volt? Igen (2 év hűséggel 60K). Van hozzá frissítés? Nincs. Ha valami baja van, akkor a cserealkatrész annyi, mint a komplett telefon (36E HUF, egyben cserélendő minden, kivéve hátlap és akksi). Akkor miért ne rendeljek egy kínait, ami sokkal többet tud, és amennyiért megveszem, annyiért el tudom adni a régit? Szóval felesleges azzal jönni, hogy a régihez van támogatás, meg új verziók. Igen, 18 hónapig elméletileg, utána nincs. Utána erkölcsileg is elavul, és az is kell, hogy valaki a megjelenés napján megvegye drágán. Ha megvárja, míg olcsóbb lesz, akkor éppen a frissítést bukja el. Szabad a választás. Nálam ez egy N2-es, de pár ismerősöm S2-ről váltott Zopo C2-re.
-
EG0
aktív tag
válasz
littlemole #160 üzenetére
PandaWill-en a K1B 94.49 USD lesz hétfőn.
-
littlemole
őstag
Tényleg. Igen fekete elő és fehér hátlap amiben kapható náluk. Fekete hátlapos kifogyott.
A csudába. Rendeljem vagy ne rendeljem. Mondjuk úgyis tokot szoktam venni hozzájuk.
Meg akartam rendelni végülis de azt írja ki hogy nincs raktáron fekete/fehérben sem.
Az oldalon még van kosárba már nem lehet rakni.
Regisztráltam is az oldalukra de így sem. De hogy miért orosz levelet küldenek azt fel nem foghatom. Angol az alap nem? Vagy csak nekem?Köszi hogy beírtad, majd még próbálkozom.
-
yerico
senior tag
antelife-on újra rendelhető, 133 dollár, de mintha a fekete előlap, fehér hátlap kombináció lenne.
-
Gyuszkoo
tag
Biztos, hogy az N2-ről beszélünk? Én csak a K1-et látom annyiért, N2 még mindig 270$ a pandán, az antelife-on meg már nincs is...
Tudom, lejárt az akció, de akkor is... -
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Nekem is lesz egy Newman N2-m, hétfő reggel lett megrendelve, pandawillről a fentebb említett akcióban. A kolléga jól mondja, mert 98 $-ért csak 5db volt, de azután is csak 108 $-ért adták, és úgy még 150 db volt. Na ebből lesz nekem egy ha megjön
-
Kreon21
csendes tag
Na! Két hónap használat után megadta magát a kijelző. Használat közben vibrál, zsebből kivéve nem reagál a bekapcsoló gombra. Kértem véleményt szervizektől, de mindenki elhajtott.
Mik a tapasztalatok? Csere, vagy javítás? Csere után meddig húzza az új kijelző?
Ha valakit érdekel, a telefon eladó jelen állapotában. Minden működik benne, csak a kijelző hülyéskedik. Van hozzá szilikon tok és fóliát is tettem a kijelzőre. Ár megegyezés szerint.A hardver piszok gyors, csak az a kijelző...
-
Kreon21
csendes tag
Hali. Van egy problémám, hátha tudtok segíteni. Nemrég vettem egy Newman N2-t a Vaterán. Úgy általában elégedett vagyok vele, de azt hiszi, hogy a GMT+2 órás időzónában van. Automatikus időzónára nem tehetem emiatt. Már próbáltam a Time Zone Fixert, de nem vált be. Kérlek, írjátok meg, hogy mit kell tennem, ha van ötletetek.
-
csabili74
aktív tag
Van egy eladó, ha valakit érdekel.
-
jano2101
tag
Hello!
Keresnék Newman N2 mobilra védő fóliát, amire nem kell várni, ha valakinek lenne felesleges az meg venném!
Köszönöm! -
bajaki
őstag
Jó cikk lett! Egész jók ezek a kínai csodák.
-
amisis
aktív tag
Jo napot kivanok!
Erdeklodni szeretnek h van e vkinek elado sorban ilyen keszuleke? -
Gyuszkoo
tag
http://translate.google.com/translate?act=url&depth=2&hl=el&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=zh-CN&tl=en&u=http://bbs.newman.mobi/forum.php%3Fmod%3Dviewthread%26tid%3D236989
-
kovgab
tag
jó kis teló ...
-
Eclips21
őstag
Amikor megláttam rohantam hogy nekem is kell aztán átgondoltam XD
Én úgy érzem 66ezerért ez egy rossz vétel volt inkább fizettem volna plusz pénzt egy S3-ért
okom: régi android, gyári szupport talán van talán nincs, alap droid, megvétel után egyből bütykölni kell hogy legyen google play, kevés belső memória, távoli szerviz, kevesebb garanciaegy S3-nál ott van minden +jobb szupport,több gari, gyors gari(prémium futár garancia) jobb hangzás, több belső memória, mégse egy alap droid sok jó dolog(sok feleslegessel) szóval azat a 30k-t bőven megéri plusszban
aszem csőbe húztak ezzel de nagyon XD (sok érte az a 66ezer, 50ért már én is gondolkodnék rajta )
-
n0rbert0
senior tag
Tetszik, tetszik, de valahogy a Xiaomi Mi 2 jobban bejön.
Amúgy jó kis teszt. -
Gyuszkoo
tag
Más:
Ha valakit érdekel fehér szilikon tok a telefonra, akkor írjon egy privátot!
-
kovee01
tag
A telefon kimondottan tetszik, most vettem egy Lenovo P770-et, megmondom őszintén ha 2 kártyás lenne ezt a telefont választottam volna. A cikket köszönöm!
-
Gyuszkoo
tag
A telefon kamerájával egyáltalán nem vagyok elégedett. A képek homályosak, szellemképesek, a fotózás lassú, nem megfelelő fények mellett pedig szinte lehetetlen értékelhető képet készíteni. Sony és 13 Mp ide, vagy oda, a kamera messze elmarad a legutóbbi kínai telefonomtól, ami egy Thl W5 volt, 8 Mp kamerával.
Mindemellett a kijelző fényereje szintén gyér, még legnagyobb fényerővel is.
Lassan ébred alvó módból és úgy általában sem vagyok lenyűgözve a gyorsasággal, bár laggolás egyáltalán nincs.
Wifi stabil, viszonylag gyorsan csatlakozik, de ebben is verte a Thl. -
Cddd
csendes tag
Jó a cikk, és a teló is tetszik.
Köszi. -
kromatika
veterán
köszi a cikket .tetszett.
-
Gyuszkoo
tag
Nekem nagyon tetszik a telefon külseje. Nem jellegtelennek mondanám, hanem inkább letisztultnak. Sőt, megkockáztatnám, hogy elegáns...
-
vadkörte
addikt
Hali!
A cikk tetszik, leszámítva az imitt-amott előforduló helyesírási hibákat.A telefon szimpatikus, a tudása kellemes. Mondjuk tuti nem látsz minden csóringer tipenéves hülyegyereknél.
A stock amdroid szerintem lényegtelen. Az Ace-emen sem a TW felület fut már.
Épp ez a semmilyensége tetszik a legjobban benne. Akár letisztultságnak is lehetne mondani. -
chris-v
senior tag
Mondjuk ez jó dolog hogy kipróbálják, de én az ilyennek azért eléggé szkeptikus vagyok és hitetlen.
Jó dolog az is, hogy nincs minden 3.-ik ember kezébe ilyen, nem úgy mint samsung (galaxy s3 mindegyik csak más méretben) de valami egyedibb külsőt varázsolhattak volna neki. Egy kis színt, vagy egy kis krómot, vagy valamit, de tényleg csak minimálisat. Persze ez csak az én véleményem, ettől még jó telefonnak tűnik, főleg ezért az árért!
Ja és remek cikk, nem elfogult, teljesen objektív! -
dokee78
félisten
Jó cikk és a teló is bejövős.
-
kovee01
tag
Egyben van ahogy látom! A cikket köszönjük.
-
MiniDeal-nél csak úgy küldenek el egy készüléket, hogy azt előtte kipróbálták (kamera, wifi, próba hívás, stb), persze ez csak rájuk vonatkozik nem tudom, hogy a többi webshopnál ez hogy megy. Nekem pont az tetszik benne, hogy semmi csicsa nincs rajta és meg van az az előnye, hogy nem látod viszont minden 3. ember kezébe a telefonodat.
-
chris-v
senior tag
Jó kis telefonnak tűnik.
Én is gondolkoztam hogy kínából rendelek valamit, csak hát mi van akkor ha valami elromlik a telóba, vagy eleve hibás valami?
Tudásban és a hozzá tartozó árban hibátlan, viszont olyan semmilyen kinézete. Nem tudom rá mondani hogy ronda, meg azt sem hogy szép, egész pontosan jellemtelen.
Amúgy jó vételnek tűnik, akit ez nem zavar. -
csibe1
addikt
válasz
blade zte #113 üzenetére
Azért nem kell mindent elhinni amit a csájná webshopban kiírnak.
Jópáran jártak már úgy a weblap szerint raktáron lévő telefonnal,tablettel; hogy még egy hónap múlva se bírták feladni,mert hiány volt belőle kint is.A pénzt meg egy hónapig kamatoztatták a saját számlájukon. -
válasz
blade zte #109 üzenetére
#109: Szövegértés: Én nem azt mondtam, hogy abszolút nem kapható! Igen valóban kapható 1-2 típus, de elég szegényes még a választék és ráadásul kevés is tapasztalat ezekkel a telefonokkal.
#111: Nincs rá nagyon más fw. a gyártó is két félét ad ki. A teljesen stock androidot és kis késéssel de szoktak kiadni a MIUI felülettel is fw-t.
-
klambi
addikt
gondolom nem próbáltad a droidot cserélni rajta?
-
sing1ep1ayer
őstag
Achtung, achtung! Úgy látszik új fejlemény merült fel az ügyben. Akkor lehet hogy mégis megéri a Newman N2-t venni a Nexus 4 helyett, mert lesz nem hivatalos support évek múltán is?
-
bagkri01
őstag
Azért elég rendesen foglalkoznak kínai telefonokkal, nézzetek már szét egy kicsit az xda és a modaco oldalán.
válasz a 99. hozzászólásra:azért ez még igencsak csúcshardvernek számít, nem egy exynos octa, de azért erősnek számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ár/érték arányban verhetetlen telefon. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Ettől szaggatnak a játékok! - Tech Percek #1
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- KIHAGYHATATLAN áron dobozos új Asus Rog Strix G15/i7-13650HXH 16GB 1TB SSD RTX 4060 8GB 240Hz/
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V16 /R7-8845HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 165 Hz FHD+ IPS/
- Dobozos ÚJ Asus Tuf A15 /R5-7535HS/16GB/512 GB SSD/RTX2050 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari 2027.03.
- Hibátlan lemezes PlayStation 5 Fat (CFI-1216A)Alza garanciás 2025.10.07-ig/beszámítás van
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest