- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- gerner1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Hali!
A cikk tetszik, leszámítva az imitt-amott előforduló helyesírási hibákat.A telefon szimpatikus, a tudása kellemes. Mondjuk tuti nem látsz minden csóringer tipenéves hülyegyereknél.
A stock amdroid szerintem lényegtelen. Az Ace-emen sem a TW felület fut már.
Épp ez a semmilyensége tetszik a legjobban benne. Akár letisztultságnak is lehetne mondani. -
chris-v
senior tag
Mondjuk ez jó dolog hogy kipróbálják, de én az ilyennek azért eléggé szkeptikus vagyok és hitetlen.
Jó dolog az is, hogy nincs minden 3.-ik ember kezébe ilyen, nem úgy mint samsung (galaxy s3 mindegyik csak más méretben) de valami egyedibb külsőt varázsolhattak volna neki. Egy kis színt, vagy egy kis krómot, vagy valamit, de tényleg csak minimálisat. Persze ez csak az én véleményem, ettől még jó telefonnak tűnik, főleg ezért az árért!
Ja és remek cikk, nem elfogult, teljesen objektív! -
sing1ep1ayer
őstag
Gyanítom akkor, hogy az csak valamiféle koncepciófotó lehet, ami a tényleges megjelenés előtti időkből származik. Kár, pedig a zöld a szép fémcsíkkal igazán tetszene.
@ (#69) Tikakukac
Ha egy telefon teljesen jól működik és a rendszer is minden igényt kielégítően fut, akkor milyen supportot szeretnél hozzá mondjuk 1-2 év után? Mit kellene még hozzá rakniuk? Mert az szerintem nem elvárható, hogy állandóan ráhegesszék a legújabb Androidot. A laptopomhoz sem kapom meg mindig az aktuális Windowst a gyártótól. -
Tikakukac
titán
15 kisebb frissítést 1 magam meg tudok csinálni ennyi idő alatt, ha mondjuk androidra fejlesztenék, nem másra. A kérdés az, hogy valódi support van-e ezekre a telókra, tehát ha jön 1 újabb (mindig jön) akkor lesz-e ebből valami később. Emlékeim szerint mindig itt feküdt meg a dolog a kínai telóknál, de akkor biztosat te sem tudsz, ez nem túl jó.
-
Degeczi
nagyúr
a többségük kérés nélkül is így küldi, valóban - de nem mind, és nem minden szállítási módnál
másrészt a vámosok sem hülyék, csak túlterheltek: ha épp kiszúrja, semmiből nem áll neki sem a típusmegjelelölésre rágugliznia, és akkor rögtön látja a valós árat
sokan futottak már bele ilyesmibe, ezért fontos ezt kihangsúlyozni - könnyen lehet, h ha vki a cikken fölbuzdulva rendel egy ilyet, 90e-et fog fizetni...
-
Degeczi
nagyúr
"#8: Simán megkapta a vám kezelést, nem kellett egy forintot sem pluszba fizetni."
nem: még ha a vám 0% is, 22 EUR érték fölött már fizetni kell a +27% áfát!
akkor pedig ez a mai árfolyamon már 90e Ft lenne...tehát szerencséd volt, átcsúszott - de nem került vámkezelésre
(vagy kamu értéket írtak rá a feladók)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ár/érték arányban verhetetlen telefon. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Samsung Galaxy S23 Fehér 128 GB Újszerű
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest