Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
marihonalja
üzenetére
Hat ha mesz a kennedyre, jobb ha esznel vagy, mert vannak akkora aknak az uton,hogy a T34-es talan atjutna rajt, de mas nem nagyon.
De a brooklyn hidtol szinte vegig, csak a repter elotti resz kiraly. Nem is ertettem en se, mondom egy ilyen forgalmu repter es ilyen szar ut. Mondjuk lezarni/terelni nem tudnak nagyon, mert igy is katasztrofa, foleg vissza a varosba. -
válasz
peetmaster
üzenetére
Hat nem szabad ugralni az biztos, majd odajon es elmondja mit szeretne, addig nyugi van.

(#23) Tibor92 Itt talalsz infot rola.
-
válasz
Infomaker
üzenetére
Koszi, igen az a kikoto!

Ok varom az irasod, ismerem a uhaul-t es a tacobell-t is meg a pennsylvaniai videket is, sokszor azt se tudja az ember mi van, mert varos nincs ott se semmi, de itt egy haz, ott egy farm, olyan mintha az egesz videk be lenne epulve, de maga a taj az gyonyoru es gondozott. Annak is megvan az elonye, ha az ember bent el a varosban, mert minden kozel van, de a kertvarosi reszek is nagyon jok, nyugisak, nincs bunozes, viszont ha akarsz valamit meg sokat kell utazni.
Rendoroktol nem kell fosni, nem piszkalnak, ha nem schumacherkedsz, legutobb ismimet mertek be 35 helyett 55-el, mondta neki a rendor, hogy 3 pont meg 220 dolcsi, de vegul elengedte, mert kiderult, hogy a rendor oreganyja is magyar volt.
De erdekes, mert alig trafiznak, csak nehany merest lattam eddig, de azert ott vannak sok helyen, figyelnek.Mikor teszed ki a kovetkezo reszt? Majd figyelem akkor.

-
Jo kis iras lett! 1 nap tenyleg keves, meg kar vegigrohanni a dolgokon, jol tettetek, hogy visszamentetek kesobb. Legutobb mi is csak par orat voltunk ott, sietni kellett a repterre, de legkesobb karacsonykor elugrunk megint, most van mas fontosabb. Mi a deli reszen jartunk, wtc (utolag neztem ra, hogy azok az epulo tornyok az uj wtc-k
), staten island, wall street, brooklyn bridge. Ugy maradtam volna meg, de majd potoljuk ami kimaradt, ara tenyleg jo, hogy az ember kicsit beleszagoljon abba a porgesbe.Pennslvaniaban merre jartatok?

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Projektor topic
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- PlayStation 5 lemezes Ghost of Yotei Black Limitált
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De a brooklyn hidtol szinte vegig, csak a repter elotti resz kiraly. Nem is ertettem en se, mondom egy ilyen forgalmu repter es ilyen szar ut. Mondjuk lezarni/terelni nem tudnak nagyon, mert igy is katasztrofa, foleg vissza a varosba.