- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
KÉRLEK, OLVASD EL A TÉMA TUDNIVALÓKAT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hét?Négy!
khalox pofázmánya nekem valami régi filmből vagy könyvhöz készült illusztrációból rémlik. Kerestem már lizard man, lizard alien, reptile man, reptile alien néven, de semmi ilyet nem találtam, csak hasonlóakat.
Úgy rémlik úszóhártyás a keze...Az újakat is felvittem, sőt volt egy olyan is, ami évek óta nem volt rajta a listán, így az is bekerült.
Zanik
Új hozzászólás Aktív témák
Csak akkor nevezd meg, ha már be van állítva az arckép!
►►► Megnevezés formája:
Neved - címkék - kateg.
Kategóriák: állat, anime, fantasy, film, híresség, játék, képregény, PH avatar mod, rajzfilm, sorozat, sport, zene, egyéb
Példa:
MichaelSD - Warframe, Excalibur, Prime, Excalibur Prime - játék
norbi2010 - Boku no Hero Academia, Shouto Todoroki - anime
NE szedjétek külön a címkéket, mert zavaró:
Rossz példa:
Kategória: ...
Cím: ...
Név: ...
Címke: ...
Akinek már volt arcképe és cserélt, az kérem írja oda a megnevezés mellé, hogy CSERE!
Aki szabad arcképek közül választott, az kérem írja oda a megnevezés mellé, hogy SZABAD KÉP!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest