Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hiányzik a gamer érzés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- ALZA vagy eMAG?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
KÉRLEK, OLVASD EL A TÉMA TUDNIVALÓKAT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
gondolkoztam már azon, hogy hogyan is lehetne a legegyszerűbben megoldani a következő lépést, vagyis az adatbázist.
kicsit prosztó, de nulla befektetést igénylő megoldás lenne egy külön, erre létrehozott topik (akár a miértmodhoz hasonló read-only verzió), ahol egy arckép - egy hozzászólás rendszerben lennének.
persze feltöltéskor ez kicsit körülményesebb lenne, de a keresés szempontjából sokkal jobb, mert egy-egy tagre rákeresve biztosan csak a releváns arcképeket látnánk.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Arcanis
aktív tag
Frissítettem az oldalt én is. (Javascript szerint 521 ember van a listán)
Később megpróbálok olyan scriptet írni, amely erről az oldalról olvassa be a névlistát. (Vagy, ha van lehetőséged, hosztolhatnád te is ezt az egyetlen html fájlt, amit viszonylag könnyű aktualizálni: var names = [
"_ak_","alibaba78","AMD_ok" ... ] részt kell csak frissíteni) -
MODERÁTOR
Hi!
Most találtam rá erre az arckép keresős történetre! A sajátom eredetével ki tudom egészíteni az adatbázist, ha lehet még! Fentebb ezt írták...
Intruder2k5: linux, pingvin, tux, paradicsom jelmezben, piros
Na most az alapötlet a Tomato firmware volt, tehát nem paradicsom jelmez, és piros!
Talán valahogy így...
Intruder2k5: linux, pingvin, tux, tomato firmware, router
Persze, ha csak az avatar kinézete a lényeg, és nem az, hogy miből ered, akkor én értettem félre a dolgokat!
-
Arcanis
aktív tag
-
Eastman
addikt
Nem kis meló.
...bár egyenlőre kicsit kaotikusnak látom. Kellene valami egységesség a keresőszavak kapcsán. Például minden filmkarakter mellé lehetne írni, hogy film, rajzfilm, mozi, movie, cartoon, stb. Vagy a játékkarakterek mellé, játék, game, stb.
Pl.:
04ahgy RF Online, elf, ?
Abu85 tux, pingvin, páncél, Unbreakable Linux, oracle enterprise linux, OS
Ace Ventura Ace Ventura, Jim Carrey, állati nyomozó, színész, film, mozi
Achill3uS Rocko, Szafaládé, Spunky, film, rajzfilm
adalbert1 Mr. Burns, Charles Montgomery "Monty" Burns, The Simpsons, A Simpson család, film, rajzfilm
14adam szakács
adam014 Szakállasagáma, gyík, hüllő, agáma, leguán, állat, állatvilág
ADAM1337 Star Wars, The Force Unleashed, Star Killer, Csillagok Háborúja, film, mozi
adamssss Roger Federer, teniszjátékos, teniszező, tenisz, sportoló, sport
Adi Szalacsi Sándor, Kocsord
aDM|RaL^ Unreal Tournament, UT99
aero. Neil Patrick Harris, NPH, Így jártam anyátokkal, How I Met Your Mother, színesz, film, mozi
aggleány fekete leopárd, állat, állatvilág
Aggregátor Jack Sparrow, Sparrow kapitány, A Karib-tenger kalózai, pirates of the caribbean, színész, film, mozi
aginor Trigun, Vash the Stampede, Vash, Eszeveszett Vash, Humanoid Tájfun, film, rajzfilm, anime
Agostino Mugen, Samurai Champloo, szamuráj, ronin, film, rajzfilm, anime
Agyzuzo Tyler Durden, Fight Club, Harcosok Klubja, Brad Pitt, színész, film, moziakaido Bicikliző kínai, felturbózott stock arckép
akosf Mega Man. Proto Man, Hornet Chaser
akoska07 Mátrix, Neo, Thomas Anderson, The Matrix, színész, film, mozi
albert8 Ace Frehley, szólógitáros, KISS, zenész, zene
Alg Starcraft, Zergling, carbot animations
Algieba Szemüveges nő, csillagos pulóver, felturbózott stock arckép
alibaba78
alien_ Félelem és reszketés Las Vegasban, Fear and Loathing in Las Vegas, Raoul Duke, Johnny Depp, színész, film, mozi
alitak Abu, majom, Aladdin, film, rajzfilm,
AlyArkhon Cobra, Kobra, Sylvester Stallone, színész, film, mozi
Alvin_ti4200 Tom és Jerry, Tom, Tom and Jerry, film, rajzfilm
amanoba Másnaposok, The Hangover, Alan, Alan Garner, Zach Galifianakis, színész, film, mozi
amargo Hellsing, Alucard, vámpír, dracula, film, rajzfilm, anime
AMATŐR gyúrós, izmos, sportoló, sportMit gondolsz?
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Eastman
addikt
Akkor mi a célod vele?
Arra tippeltem, hogy pl valaki filmkaraktert, pl. Jones doktort szeretne egyedi arcképnek választani, csekkolhatja, hogy foglalt-e már...
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Eastman
addikt
...és módosított PH arckép, avatar? Az egyben lefedne mindent.Bocs, látom, hogy a kereső szépen megtalálja, mert mindekét kifejezést mellé írtad.
De kategóriába is mehetne, hogy PH avatar mod
[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
Nyilvánvaló volt, hogy nem ez a legfontosabb project, hanem a használtak megnevezése, csak ha már annak is készült egy lista, gondoltam utánanézek pár képnek, mert elfelejtődnek és akkor feleslegesen dolgoztatok vele..
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Arcanis
aktív tag
Hát én azt csinálnám, hogy a header.php-ba (amit ugye mindig include-olunk) raknám az egész fejlécet, a div megnyitásával kezdve
<div id="bgTopDiv">
<br>
<br>
<br>
<h2><a href="index.php">PH Avatar kereső - Béta</a></h2>
<form action="search.php" method="get">
...
...
</form><p>A teljes adatbázis: </p>
De nem zárnám le a div-et ott, hanem minden egyes php fájlban a táblázat kiechozása előtt. Valahogy így:
index.php:
echo "<p>Rekordok száma: ".mysql_num_rows($result)." (Ebből címke nélküli: ".mysql_num_rows($result2)." <a href=\"empty.php\">[mutasd ezeket]</a>) <a href=\"free.php\">[szabad avatarok]</a></p>";
echo "</div>";
echo "<table>";
echo "<tr><th>Avatar</th><th>Felhasználónév</th .....Persze lehet, hogy nem ez a legelegánsabb megoldás... : )
Ja igen, a tanulság az, hogy nyugodtan írj html-t a php kóddal
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
szacsee
nagyúr
Köszi!
Igazából az arcképet ütöttem be a keresőbe, amikor megláttam az írást.
Kedvet kaptam hozzá, hogy 1-2 nevet beírok.... aztán ráéreztem a nyomozós feelingre, főleg, hogy nem vagyok képben a celebek terén. Jut eszembe cölöbök 2:12-nél. -
Arcanis
aktív tag
Most mé'? Nem lett jó?
-
Arckép-cserén estem át, ezért ápdételd az adatbázisod
Syl
- Seven of Nine, Jeri Ryan, Star Trek: VoyagerNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
-
Traxx
őstag
Ami még beugrott: PPeter avatarját a hwsw-n is láttam még a PH-s arcképe előtt (és ugyanúgy nála, a nickje is ugyanez volt ). Ott emlékeim szerint nem volt ilyen folyamat az arcképekhez jutásnál.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Arcanis
aktív tag
Ha az arcképszerkesztő topik 1. hsz-ában már a friss van (márpedig ott ugyebár az van), akkor szerintem mentsd le a teljes honlapot böngészővel. (Így az összes képet elmenti a ...html_elemei mappába, ahonnan válogatás nélkül mehet fel a szerverre akár mind, felülírva a régieket)
-
Arcanis
aktív tag
Nekem a jobb oldali tetszene jobban, ha fent nem csak úgy véget érne a világos sáv, hanem lenne egy olyan keret mint lent. (És abban lenne benne a 4 gomb).
A "oldal tetejére" gomb helye viszont jobban tetszik a jobb oldali verzióban.
Az jutott eszembe, hogy az "avatar", "felhasználó" és "kategóriák" oszlopok szélességét talán fixálni kellene. (Az avatar oszlopét mindenképp, illetve középre igazítani benne a képet).
Egyéb lehetséges fejlesztések:
- felhasználónév kattintható legyen és mutasson a PH! adatlapra
- a navigációs eszközök (jobbra, balra, fel) az ablakhoz (nem pedig a tartalomhoz) lennének rögzítve (tehát nem kellene legörgetni, mindig fix helyen oldalt / alul látszanának).
- oldalméret is kirakható / változtatható lehet (legördülő menü) ugyanúgy mint itt PH-n
- esetleg lehetne egy olyan nézet (amolyan arcképcsarnok), ahol minden arckép egy oldalon van és a részletek nem látszanak (vagy csak akkor, ha az egeret egy arckép fölé viszed)
Ezek persze megvitatandó kérdések, nem feltétlenül növelik tovább a használhatóságot. -
sztanozs
veterán
Nekem a második (jobb oldali) tetszik jobban, a másikban mintha csak lebegnének az ablakok a semmiben.
A jobboldalin viszont nincs legfelül border, az egy kicsit zavaró.[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csak akkor nevezd meg, ha már be van állítva az arckép!
►►► Megnevezés formája:
Neved - címkék - kateg.
Kategóriák: állat, anime, fantasy, film, híresség, játék, képregény, PH avatar mod, rajzfilm, sorozat, sport, zene, egyéb
Példa:
MichaelSD - Warframe, Excalibur, Prime, Excalibur Prime - játék
norbi2010 - Boku no Hero Academia, Shouto Todoroki - anime
NE szedjétek külön a címkéket, mert zavaró:
Rossz példa:
Kategória: ...
Cím: ...
Név: ...
Címke: ...
Akinek már volt arcképe és cserélt, az kérem írja oda a megnevezés mellé, hogy CSERE!
Aki szabad arcképek közül választott, az kérem írja oda a megnevezés mellé, hogy SZABAD KÉP!
- Playstation Portal
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
- LG 77" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest