- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
popp
aktív tag
Olvastam mind2 cikket természetesen, de ebben szó sincs a 1250x-ről, pléne nem a 3000A ellenében. Különben is fenntartással kezelem ezeket, mármint úgy értem, nem hiszem, hogy nagyon foglalkoztak a burn-innel például. Kölcsönkapták a geniustól ezeket és gyorsan össze kellett hozni egy cikket. Részletekbe nem is igen mennek bele. Ami meg engem érdekel az nem elsősorban a technikai adatok (ezeknek bárhol utánanézhetek a neten), hanem a hagzásról a VÉLEMÉNY. Mert ugye a hangfal nem olyan mint egy proci vagy vga, elég szubjektív a megítélése. Mert lehet ami valakinek istencsászár, attól egy más valaki elokádja magát, már bocsánat.
-
popp
aktív tag
Nyilván a Genius tervezőmérnökei tudnának valami ésszerű magyarázatot adni erre, biztos megvan az oka miért oda kerültek.
Viszont, ha hangzásban jobb a 3000A, akkor mindezek hirtelen háttérbe szorulnak szerintem.
Szívesen leírnám, hogy milyen eredményre számítok, de véletlen sem akarom esetlegesen befolyásolni a cikkírót. Kár hogy nincs lehetőség valami időzárra. Úgy értem, megírom most a postot, de csak 1 hét múlva láthassa a nagyközönség a mai dátummal.
Jah és Ndruu: mind2 cucc új, ha jól tudom. A burn-in után hasonlítgasd majd össze légyszíves, ha lehet ilyet kérni és ne haragudj, ha túlságosan evidens ez a kérés, mert gondolom az.
-
popp
aktív tag
A "legpoénosabb" akkor is, hogy hátra tették a fejhallgató bemenetet. Mondjuk nem mintha nagyon ajánlott volna használni ezeket, de akkor is.. Illetve a kikapcsoló gomb is hátra került, na ez sem lehet valami kényelmes.
Mindenesetre kíváncsian várom én is a párharc kimenetelét.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest