- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Nálam is jelentkezett a probléma, egy sima egyszerű gyári visszaállítás után bekapcsoláskor eljut az android feliratig majd addig itt áll míg le nem merül.
Felraktam fórumtársunk jóvoltából a 401-es hozzászólásban szereplő módon az alap rescue.img-t, ezzel megy is rendesen.
aztán mivel nem értek hozzá és az abd reboot recovery folyamattal nem vagyok tisztában, úgy oldottam meg a szoftver frissítését hogy usb-n felmásoltam a 4.4.2-es rendszert a download mappába, majd a beállításoknál található biztonsági mentés és visszaállítás fülön indítottam a recovery módot....ujraindítás után választottam az apply update from internel storage menut ahol kitallóztam a 4.4.2-es zip fájlt......
szépen le is fut az update, aztán bekapcsol a tablet, de irtózatosan lassú.
Segítséget kérnék hogy lépésről lépésre megcsinálhassam az abd-vel, mert lehet az a baj hogy ugyanarról a hátértárról olvasom be a frissítést amit éppen upgrad-elek....
ja a 4.2-es zip-el el sem indul....ugyanaz a megtorpanás android feliratnál....
Hogyan próbáljam tovább???
Nagyon köszönöm az eddigi topikbéli segítségeket és várom a tanácsaitokat!
Üdv!
Dryman
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ha kedvező ár/érték arányú tabletet keresel a négymagos ligában IPS panellel, mindössze 30.000 forintért.
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest