Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
És #13846
Igen. Az normális. Abból az rssből, amit megadsz neki kiválogatja a filtereknek megfelelő torrenteket és letölti. Ha nincs az rssben az adott film persze, h nem tölti le. Keresned kell egy olyan rss-t, amiben az összes recent torrent megvan.
Igen, ha hozzáadok a könyvjelzőkhöz 1 filmet, már tölti is le.
-
Cxgrav
aktív tag
válasz
zulu_mester #13826 üzenetére
Szia!
Klónozni kell a disk-et.
Erre legmegfelelőbb program (legalábbis én ezzel próbálkoznék először) az Acronis True Image 2015.
Gépbe bekötöd a 2 vinyót és bebootolsz CD-ről amin az Acronis van.Tools and utilities / Clone disk
Megadod neki a forrást majd a cél vinyót és át fogja neked tükrözni.
Jankó62
Manuálisan nem lehet tallózni a hálózatot az LG-n? - lehet nem tudja teljes egészében felderíteni a hálózatot.
W7 gép Munkahelyi/Otthoni hálózatban van, vagy nyilvánosban? -
-
OrLiX
tag
Visszaálltam gyári TM-re.
Eddig eljutottam, hogy ez van az automatic.log fájlban:../src/automatic.c, 702: Automatic version: 0.8.3 (8da96e7)
../src/state.c, 126: Restored 0 old entries
../src/automatic.c, 290: 1 feed URLs
../src/automatic.c, 291: Read 1 filters from config file
[15/11/22 23:30:14] ../src/automatic.c, 736: Daemon started
../src/regex.c, 70: [isRegExMatch] 'Aranyelet.S01E03.HDTV.x264-WiRED' matches 'Aranyelet.S01E03.HDTV.x264-WiRED [Sorozat (HUN SD)]'
[15/11/22 23:30:15] ../src/automatic.c, 553: [1] Found new download: Aranyelet.S01E03.HDTV.x264-WiRED [Sorozat (HUN SD)] (https://ncore.cc/torrents.php?action=download&id=1904175)
../src/torrent.c, 151: Error uploading torrent: invalid or corrupt torrent fileés ismétlődik percenként, mert most annyira van állítva.
Mi lehet a baj?
Szerkesztve:
Ha beállítom a config fájlban, hogy ne használjon transmissiont, akkor letöltött egy fiájlt, de abban a bejelentkező oldal van. Szerintem nem engedte letölteni a torrentet, mert valami hitelesítő adat hiányzik.
A böngészőből pedig kinyertem a leírtaknak megfelelően. -
Nem. A probléma valószínűleg ott lesz, h filtert nem állítottál be.
Ha nyomsz neki egy /ffp/start/automatic.sh start -ot megmondja mi a nyűgje.(már ha van)
Szerk.: mit szórakozol a cookiekkal. Felmész a "nagy n"-re, ott könyvjelzők, majd kimásolod az rss linkjét. Ezt betolod a konfigba a feed-urlhez asszem, állítasz mondjuk egy univerzális filtert, azt finito capito!
Nekem teljesen gyári tm-mel is működik a dolog.
-
OrLiX
tag
válasz
Mr Dini #13836 üzenetére
(#13836) Mr Dini
Köszönöm! Elnéztem, pedig a leírásban jól szerepel.El is indul az automatic, config file-t is beállítottam, de lehet, hogy nem jól.
A feed résznél először csak az url sorba írtam a nCo**-s RSS linket, ahogy az oldalon írták de nem ment.
https://nco**.cc/rss/rssdd.xml
OOKIE:nick=******;pass=******
A kicsillagozott részeket a következő képen kell kitölteni:
nick: a felhasználóneved
pass: az a a karaktersorozatot kell bemásolnodMajd úgy állítottam be, hogy url="https://nco**.cc/rss/rssdd.xml"
cookienak meg a firefox-ból kinyert sütit, de így sem jó.Probléma lehet-e, hogy nem ffp alá van telepítve a TM, hanem "gyári"?
(#13839) Tonyk
Köszönöm, neked is! -
törölt tag
válasz
Impair1980 #13837 üzenetére
Nálam egy Androidos miniPC van a monitorra kötve. Azon fut a Kodi, ami látja a NAS SMB megosztását. Így a NAS nincs terhelve semmilyen médiamegosztással.
-
Impair1980
aktív tag
válasz
mobilizmo #13835 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm a választ! Kisebb méretben letöltöttem ugyan azt a filmet és az már jó volt. Akkor sajna a Toshiba TV a szűk keresztmetszet. Milyen megoldás lenne még, arra, hogy a Toshiba Tv-n is működjön az összes tömörítés? Olyan Nas, ami már tudja a kódolást? Tudtok esetleg ilyet mondani? Vagy bekötni egy média lejátszót?
-
Szia!
Igen, ha reinstall van, akkor már fent van.
Simán curl-t keress. (slacker -a curl) Ha nincs, mert kylek repójában volt, akkor innen lehet letölteni:
http://ffp.inreto.de/ffp/0.7/oabi/packages/curl-7.24.0-oarm-1.txz(Nemtudom milyen régi, de ezt találtam)
A letöltött automaticot a nasra kell másolni, majd funpkgval kell telepíteni ssh-n.
-
mobilizmo
addikt
válasz
Impair1980 #13831 üzenetére
Ez a NAS kevés a transzkódoláshoz. Nem hiszem, hogy fájl formátum probléma lenne a háttérben, hiszen akkor a sample fájlokat sem játszaná le. Inkább a sample állományok kevésbé tömörítettek, tehát kisebb számítási teljesítménnyel is lejátszhatók. A legköltséghatékonyabb megoldás szerintem az lenne ha kitapasztalnád mit bír el a Toshiba és ennek megfelelően töltenél le.
-
OrLiX
tag
Sziasztok!
Pacman leírása alapján megpróbáltam feltenni az Automatic függőségeit.
a slacker -a parancs után
install
s:libxml2-2.7.8-arm-1.txzreinstall
s:pcre-8.21-arm-1.txz (Ezek szerint ez már telepítve van?)De a libcurl nincs sehol.
No packages found (status Iiu, pattern (libcurl))Honnan szerezhetném be?
Ja és ugye az Automatic-0.8.3-arm-1.txz-t majd a NASra kell juttatnom és manuálisan telepítenem?
Köszönöm a válaszokat!
-
Jankó62
újonc
válasz
Mr Dini #13830 üzenetére
Szia Mr Dini,
Nem igazán értem a kérdést, ugyanis az LG lejátszón két variáció van a hálózati kapcsolat beállítására.
Az egyik az automatikus, a másik a kézi beállítás amikor én állítom be IP-címet és a DNS-t. Pillanatnyilag az IP dinamikus, a DNS automatikus.
Más beállítási lehetőség nincs.
Köszi a gyors választ -
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Van egy NAS 310 eszközöm. Van egy LG és egy Toshiba dlna képes tv-m. Az LG gond nélkül lejátssza az összes létező filmet. A Toshiba meg csak ennek a 50-60 %-át. Van egy érdekes dolog a Toshibánál. A sample-kat gond nélkül lejátssza, de magát a filmet egy hosszabb gondolkodás után kiírja, hogy nem támogatott formátum....
A nas-on meglehet valahogy oldani a Transzkodolást, hogy azt ne a TV végezze, hanem a Twonky.
Vagy szerintetek mi lenne a legolcsóbb megoldás, amivel a Toshiba tv-t rátudom venni, hogy lejátssza, azokat a filmeket is, mint az LG.
TV-k: LG47LM620, Toshiba 40L5435DG, mindegyik TV, smart, 3D és DLNA képes.Előre is köszönöm az ötleteket!
Impair
-
-
Jankó62
újonc
Sziasztok
Nemrég vásároltam egy ZyXEL nsa320s-t. Összeraktam az otthoni hálózatot, de problémáim adódtak.
ZTE ZXV10 H201L modemem van és médialejátszó gyanánt egy LG BP 325 Blueray lejátszót használnék (elvileg támogatja a DLNA-t).
Win7 alatt a hálózatban látom a nas-t a routert, sőt még az IP kamerámat is, de az LG lejátszót nem.
A hálózat jónak tűnik, ugyanis az LG lejátszón az internetet elérem, de a nas meghajtót nem látom a lejátszási listában. A megosztandó mappákat (videó, music..) ha minden igaz beállítottam.
Hozzáteszem teljesen amatőr vagyok.
A hozzáértő segítséget előre is köszönöm. -
synar
őstag
válasz
zulu_mester #13826 üzenetére
Szerintem: Karbantartás > konfiguráció > biztonsági mentés, majd hdd csere után visszaállítás. Valaki erősítse azért meg, mert még én sem csináltam hasonlót, köszi.
-
zulu_mester
tag
Sziasztok!
Vettem egy új HDD-t a nas 310s-be. A régi vinyóról hogyan tudnám átvinni a beállításokat (ffp meg társai) az újra? Ez egyáltalán lehetséges? Vagy újra kell konfigolni az egészet?
-
válasz
Mr Dini #13822 üzenetére
Sorry a sok üzenetért...
Sikerült a bootmenü behozása. Hiányzott a default elejéről ez(persze a megjegyzések nem szükségesek):
# Default boot option to use
DEFAULT vesamenu.c32
# Prompt user for selection
PROMPT 0
# Menu ConfigurationMostmár csak ez a wimbootos dolog sötét.Úgy látszik ez is menni fog!Éppen most várom, hogy áttöltse azt a ~340 megát...
Minden stimt!!!
Nem gondoltam volna.
Hatalmas köszönet Tonyknak!
-
-
noxika72
tag
válasz
noxika72 #13821 üzenetére
lejárt az időm
végre sikerült megtalálnom a 2.84 Tarnsmission telepítőt, ha valakit érdekel.
http://adrhc.go.ro/ffp_0.7_packages/packages/transmission-2.84-arm-1.txz
felraktam, megy is szépen.
egy két függőséget hiányolt, de azokat a uwsiteloader.sh és a slacker -a "+ a kereset függőség neve" segítségével felraktam.
jelszó is beállítva, na most örülünk -
noxika72
tag
végre sikerült megtalálnom a 2.84 Tarnsmission telepítőt, ha valakit érdekel.
http://adrhc.go.ro/ffp_0.7_packages/packages/transmission-2.84-arm-1.txz -
Tonyk!
A WinPE-t honnan tudom letölteni?
Meg nekem azt dobja most a bios, h no default boot found please enter it manual....
Szerinted hol ronthattam el?
-
Boxi88
őstag
Urak tudnátok segíteni abban, hogy-hogy tudom megosztani a nas-on lévő filmjeimet DLNA-val vagy akármi mással a kis média playerrel?
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Az Automatic könyvjelzős része frankón működik. Viszont az automatikus sorozat letöltéssel nem boldogulok, nem töltött le eddig semmit. Igen fos netünk van, jó lenne ha egy adott rész sőt akár egy rég várt film minél hamarabb bekerülne a letöltési listába.
Van itt aki már kísérletezett a dologgal? A reguláris kifejezésekkel is kezdek tisztában lenni. Az pacman kolléga linkelt progija sárgára festi a próbálkozásaimat.
feed = { url => "" részhez próbaképpen be tettem az ncore finderss adott kategóriára szűrt linkjét de nem ment, utána próbálkoztam a hosszabb, utorrent rss linkjével is (ami tartalmazza a nick nevem és a böngészőből kinyert pass kódot is.
Több megoldást is próbáltam de nem vezetett eredményre.
2 példa:feed = { url => "http://finderss.it.cx/?&cat=Sorozat%20(HUN%20HD),"
cookie => ""
id => 6
url_pattern => ""
url_replace => ""
}
filter = { pattern => "Humans.S01.*720p.*PTHD"
folder => "/i-data/md0/admin/nsa/torrent/sorozat"
feedid => 6
}feed = { url =>"https://ncore.cc/rss/rssdd.xml
OOKIE:nick=tomi5244;pass=50c224788888d09dfea77339871f3b75c2c4"
cookie => ""
id => 11
url_pattern => ""
url_replace => ""
}
filter = { pattern => "Humans.S01.*720p.*PTHD"
folder => "/i-data/md0/admin/nsa/torrent/sorozat"
feedid => 11
}Akinek sikerül vagy van ötlete ne kíméljen!
A pass kód csak példa
-
Ano
senior tag
válasz
Disque #13810 üzenetére
Igen, köszi
... közben észrevettem a frisebbet is ... bár furcsálom, hogy a régi verzió az 1,4 MB míg az újabb csak 117kB!
minidlna-1.1.0-cvs-arm-1.txz 31-Oct-2012 12:19 1.4M
minidlna-1.1.5_git20150915-arm-1.txz 15-Sep-2015 17:32 117KA föggőségeket már korábban feltettem ...
Sajnos telepíteni most nincs lehetőségem, mert pár napig nem leszek itthon, így a twonky-t hagyom még kicsit működni
-
Disque
aktív tag
Közben feltettem az újabb 1.1.5 ös verziót. Szedd le azt, a neve: minidlna-1.1.5_git20150915-arm-1.txz
Másold be valahová és abban a könyvtárban add ki ezt a parancsot.funpkg -i minidlna-1.1.5_git20150915-arm-1.txz
Ezzel telepítetted is.
Viszont kellenek a függőségek is.slacker -uiA br2:ffmpeg2 s:libjpeg uli:flac s:libexif uli:libid3tag uli:libogg uli:libvorbis mz:sqlite br2:gettext br2:libiconv
Remélem azok települnek.
Szerkesztjük a /ffp/etc/minidlna.conf filet beállítva a könyvtárakat, amiket figyeljen
Futtathatóvá tesszük:
chmod a+x /ffp/start/minidlna.sh
Elindítjuk:
/ffp/start/minidlna.sh start
(#13807) Tonyk: Köszi, rossz verziót tettem fel elsőre
-
marcyman
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég az a probléma állt elő, hogy nem látom a hálozatoknál az nsa310-em. Windows 10-re újítottam, valószínűleg az a gond. Be tudok lépni a böngészőben csak elérni nem tudom fájlkezelőből. Tudnátok valami megoldást? -
Szia!
Akkor javaslom tedd gyorsan tedd magadévá és tegyél fel ffp-t!
Aztán be kéne szerezned az automaticot vkitől. (Mert a repo halott)
Utána már csak be kell konfigolni. Pacmannek van egy jó leírása a telepítésére.
Az automatic csak transmissionnel megy.
Flexget nincs a nasra.
-
Ano
senior tag
válasz
Disque #13682 üzenetére
nálam is problémás a kylek oldal ... minidlna-t szerettem volna telepíteni, de nem sikerül, mert nincs ilyen package ...
root@BVMA:~# slacker -aA minidlna
No packages found (status Iiu, pattern (minidlna))root@BVMA:~# slacker -U
Updating package lists...
fetch: rsync -q 'rsync://ffp.inreto.de/ffp/0.7/arm/packages/CHECKSUMS.md5' '/ffp/funpkg/cache/s'
fetch: (cd '/ffp/funpkg/cache/mz'; wget -Nnv 'http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/arm/CHECKSUMS.md5')
fetch: rsync -q 'rsync://funplug.wolf-u.li/funplug/0.7/arm/packages/CHECKSUMS.md5' '/ffp/funpkg/cache/uli'
fetch: (cd '/ffp/funpkg/cache/kylek'; wget -Nnv 'http://kylek.is-a-geek.org:31337/files/ffp/0.7-arm/CHECKSUMS.md5')
FATAL: kylek: No CHECKSUMS.md5majd kiadtam a látható parancsot kapcsolók nélkül ...
root@BVMA:/ffp/funpkg/cache/kylek# wget http://kylek.is-a-geek.org:31337/files/ffp/0.7-arm/CHECKSUMS.md5
--10:06:13-- http://kylek.is-a-geek.org:31337/files/ffp/0.7-arm/CHECKSUMS.md5
=> `CHECKSUMS.md5'
Resolving kylek.is-a-geek.org... failed: Host not found.minidlna telepítésen tudna valaki segíteni nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ebben a cikkben rámutatok, hogyan lehet egyszerűen a ZyXEL NSA 310 NAS-ra FFP-t telepíteni.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest