- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha ennyi mindent nem értesz benne, akkor nyilván nem te vagy a célcsoport, és nem neked csinálják. Ha nem szimpatikus, nem használod. Azt senki nem állítja, hogy most dobd a Mintet és feltétlenül az MX-et használd.
Már említettem, hogy semmi bajom nincs vele, egyszerűen amikor anno felraktam, mindig megfogalmazódott bennem ez a célcsoportos kérdés, de még soha nem tettem fel sehol. Most már van egy quasi MX topik, de itt se tehetem fel ezt a kérdést. Értem.
Az a bajom az ilyen céltopikokkal, hogy megjelenik az írás és ha valaki nem azt írja, hogy húúúúdekafa, hanem megkérdez valamit, hogy ez miért van...... á hagyom inkább a fenébe. Jókor jössz ezzel a ro beírásoddal, mert épp ma akartam felrakni, hogy a tapasztaltak alapján itt majd tudok kérdezni.
-
zoltanz
nagyúr
"Nézd meg anno is mit hepajoztak az XP userek a támogatás megszűntekor, meg most is mennyi ember vergődik, hogy pont ma szűnt meg a Win7"
Igen, annyiban más, mire XP elavult lett az MS előállt valami normálisabb OS-szel addigra, a Win7-tel. Ma ilyen nincs nem is lesz Win7 után. Én is problémamentesen használom első számú rendszerként a Linux-ot 4. éve. Mondjuk én mindig is tanultam, foglalkoztam Linux-okkal, Bsd-kel.
Ha nem lenne iPhone csak retrozni, játszani indítanám a Wint. Sajnos ennek a legjobb a terméktámogatása. Valamint kompakt méretben nincs nagyon más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest