Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbush
tag
válasz
moleculez
üzenetére
Értem, mire gondolsz.
A hosszabb támogatás miatt én is örülnék egy újabb, akár középkategóriás SoC-nak is. Viszont ez a telefon olyant tud, amit más nem: billentyűzetet, ebben a formában (a BB-féle megoldás számomra sokkal nagyobb kompromisszum, mint egy kétéves SoC). Ennélfogva én akkor is megvenném, ha ez így, jelen formájában sokkal drágább lenne. Számomra ez ugyanis értékesebb "feature", mint egy iPhone Xs vagy egy Samu S10 együttvéve.
Továbbá remélem, hogy nemcsak szimplán megjelenik, hanem utódja is lesz, pl. újabb procival, nagyobb felbontású kijelzővel, esetleg aktív tollal (mint az S-Pen), változatlan formában... na az már tényleg olyan lenne, hogy _bármennyi_ pénzt hajlandó lennék érte kiadni. Míg _nekem_ pl. egy tetszőleges androidos vagy iOS-es csúcskészülék sem ér annyit, amennyiért adják - viszonyításképpen.
Nem vagyunk egyformák - cca. tíz év qwerty-billzetestelefon-használat után _számomra_ ez a kialakítás jószerével bármennyit megér, főleg, ha értelmes a körülötte levő telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest