Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbush
tag
válasz
moleculez
üzenetére
Értem, mire gondolsz.
A hosszabb támogatás miatt én is örülnék egy újabb, akár középkategóriás SoC-nak is. Viszont ez a telefon olyant tud, amit más nem: billentyűzetet, ebben a formában (a BB-féle megoldás számomra sokkal nagyobb kompromisszum, mint egy kétéves SoC). Ennélfogva én akkor is megvenném, ha ez így, jelen formájában sokkal drágább lenne. Számomra ez ugyanis értékesebb "feature", mint egy iPhone Xs vagy egy Samu S10 együttvéve.
Továbbá remélem, hogy nemcsak szimplán megjelenik, hanem utódja is lesz, pl. újabb procival, nagyobb felbontású kijelzővel, esetleg aktív tollal (mint az S-Pen), változatlan formában... na az már tényleg olyan lenne, hogy _bármennyi_ pénzt hajlandó lennék érte kiadni. Míg _nekem_ pl. egy tetszőleges androidos vagy iOS-es csúcskészülék sem ér annyit, amennyiért adják - viszonyításképpen.
Nem vagyunk egyformák - cca. tíz év qwerty-billzetestelefon-használat után _számomra_ ez a kialakítás jószerével bármennyit megér, főleg, ha értelmes a körülötte levő telefon. -
jbush
tag
XDA-n azt írják, kint van.
Videó róla. Most látom, már linkeltek egy másikat korábban is.
Sajnos ennél többet nem tudok én sem :-(
Moleculez: Videó fent. A 835 azért, mert akkor kezdték fejleszteni, de ez engem a legkevésbé sem zavar. Annak örülök, hogy nem MTK. Ha a 9-esnél nem is lehet feljebb lépni, még akkor is jópár évre meglenne a telefonom.
Az oldalukon előrendelhető státuszban van 649 euróért, én vagyok a 4968. sorszámú
Cinemazealot: Annál nem, de sokkal kényelmesebb, mint az érintőn gépelni. Továbbá a témaindító cikkben szereplőn szerintem csak valamilyen felületre letéve lehet kényelmesen gépelni (ha a Palmtopokból, pl. HP Jornada indulok ki), ezt a fajtát (ami kb. egy az egyben az E7 mechanikája; nagyjából ugyanaz a csapat tervezte ezt is, amelyik az E7-esben levőt) pedig kézben tartva is jó használni. Nekem volt 9210, E90, N900, E7, és a mai napig hiányzik, úgyhogy nekem ebben a telefonban benne van minden, ami számomra szükséges.
-
jbush
tag
Üdv!
Elvileg ez is kint van MWC-n, remélem, legalább egy kis hír lesz róla:
F(x)tec Pro1
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest