- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ízlések és pofonok... Engem mindig zavart a fizikai billentyűzet nélküli telókban, hogy amikor egy weboldalon ki kell töltened valamit, akkor a felkúszó virtuális billentyűzet kitakarja a képernyőd felét - kétharmadát. Ha már itt tartunk, ez ugyanaz a különbség, mint ami egy laptop és egy tablet között van
Igen, a Nokia 9500 2004-ben még a legmenőbb teló volt
-
törölt tag
Írtam egy rövid cikket a Logoutra a tapasztalataimról: https://logout.hu/bejegyzes/yaka/gemini_pda_mini_laptop_amellyel_telefonalni_is_leh.html
-
törölt tag
válasz
#78693120 #44 üzenetére
Nem volt Psion-om, de a Gemini facebook fórumon (1000+ tag) sokan írtak erről: a Psionok billentyűzete masszívabb és nehezebb volt, a Geminié "puhább", vékonyabb anyagú. Utóbbi előnye a kis súly, meg ugyebár az, hogy összecsukásnál az egész billentyűzetet lenyomja egy picit (kb. 1 millimétert) a kijelző, így becsukva meglepően keskeny a Gemini.
-
törölt tag
Srácok, megjött a Geminim. Magyar ékezetes, sikerült rootolni, megy az LTE. Szívesen válaszolok minden kérdésre.
-
törölt tag
Srácok, én rendeltem egy Gemini PDA-t (magyar bill.kiosztással), majd ha megjön (még kb. 1 hónap), írok a tapasztalataimról. Amúgy nagyon vártam már ezt a mobilarénás cikket, köszi Bone!!!
@Timer: egy Nokia E7-et vadiúj androidos belsővel habozás nélkül megvennék a Gemini mellé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest