- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
Szombat este van, nekem már rég részegen kellene valahol tengenem
-
Csillag5
tag
Azért elvagyunk mese és mi egymás...
-
Csillag5
tag
nekem nagyon úgy tűnik meg lesz itt lassan a 3000hsz is
am üdv z0d1ak és moha.. -
moha21
veterán
Hát milyen moderátor vagy te?
Nem vagy gépközelbe?
-
z0d1AK
nagyúr
Miért van az, hogy én csak azt tudom írni esténként, hogy megint nem tudom, miről van szó?
-
törölt tag
Ha ezek az "izék" annyira okosak, akkor mutassanak példát! Tessék, itt a lehetőség! Írjanak olyan bejegyzéseket, amik színvonalasak. Nem megy? Tényleg? Akkor meg miről beszéltünk eddig???
-
törölt tag
Baszki, el sem olvassák a bejegyzéseket. Meglátják a számukra gyűlölt nevet (mint újabban pl. sislaciii), nem is érdekli őket, hogy mit írtak, azonnal megy a fikázás orrba-szájba. Csak kicsit kellene olvasni basszák meg, máris észhez térnének... Ők nem rontják a színvonalat a fikázással? Dehogynem. Csak ők felsőbbrendűeknek gondolják magukat, mert itt vannak 1-2-3-4 éve a PH-n. Megjegyzem, hogy én lassan 4 éve vagyok itt, és mégis az ilyen fél éves faszok szoktak legtöbben leszólni, akiknek mellesleg semmi problémájuk nincs, mivel anyuci-apuci a seggük alá tolja a luxusautót, meg egyebek. Hányok ezektől...
Ui: a színvonal nemcsak itt csökken rohamos mértékben, hanem bárhol (TV, rádió, politika, közélet...)
De én már lassan meg sem merek szólalni, mert be vagyok fenyítve...
Bocsánat művésznő hogy a fenti írásommal a topicodba piszkítottam.
-
törölt tag
-
C4mp3r
addikt
válasz
művésznő4 #2837 üzenetére
Az az ominózus bejegyzés kicsit nálam is kiverte a biztosítékot, de úgy vagyok vele, hogy nem szólok hozzá, mert semmi értelme, és úgysem tiltja semmi az ilyeneket, így még csak igazam sem lenne.zH.-t is meg lehet érteni, hogy szúrja a szemét kedvenc oldalának a süllyedése, még ha ennek teljesen közönség kompatibilis megfogalmazásával problémák is vannak.
De neked sem szabad megsértődni, vagy ugyanolyan hangnemben reagálni, mert annak tényleg nincs értelme, inkább legközelebb ha ilyet tapasztalsz, menj el mellette vagy ha nagyon durva jelentsd a modkerben, de ne állj le flamelni, mert hidd el, nem éri meg.
Csillag5: Neked is ezt tudom tanácsolni.
mod: off
-
Csillag5
tag
válasz
#21559296 #2839 üzenetére
köszi
van már egy pár alkotásom... legtöbbje ilyen kis hülyeségek..
plsokis nyalóka
Egyszer volt egy apóka
Amire vágyott nem volt más, mint egy nyalóka
Fagylaltos volt a bácsi
Egy pillanatra ácsi bácsi
Amint éppen nyalókáját nyalta
Közben a csokit keményen kavarta
Bele eset fehér nyalókája
Így került hát csoki rája
A bá neve az volt hogy kojek
Ebből lett a legújabb projekt
A bácsi ma már nem fagylaltos
Csokis nyalókát árul most.felszólításra irt csokis nyalóka története...
-
Csillag5
tag
Persze értem én amit mondasz igazat is adok és igaz hogy nem vagyok olyan régóta itt ezért nem is tudhatok mindent csak az nem tetszik hogy egy két hozzászólásból egyből katalogizálnak linknek kontárnak kiáltanak ki valakit és persze a stílus ahogy ezt előadjak ...
müvésznö: Beretva?? az én agyam? max életlen kisolló
-
-
C4mp3r
addikt
válasz
Csillag5 #2824 üzenetére
Mert elhagyták az oldalt, éppen a csökkenő színvonalnak köszönhetően. Ilyen pl. Viszlát, akinek a távozása nagy érvágás volt. Nyilvánvalóan nem vagy(tok) itt elég ideje, hogy átláthassátok teljesen, de mi akik már a Logout indulása óta nyomon követjük az oldal fejlődését érezzük ezt.
A Logout indulásakor azonnal elkezdtek jönni a a magas színvonalú szakmai írások, hangsúlyozom szakmai, mert kezdetben ez volt a fő profil. Persze voltak off topic írások is, de kellően megfontolt, tartalmilag és szerkezetileg is kiemelkedő művek, hiszen nem volt külön Blogout rész elkülönítve, hanem vagy címlapra került a bejegyzésed vagy csak szimplán a blogodban maradt. (Ez nagyjából most is így van, azzal a különbséggel, hogy mint említettem külön Blogout szekció alakult a saját írások részére.)
Nyilván a az oldal növekedésével egyre több felhasználó érkezett és sokan csak a Logout miatt, és nem is ismerik pl. a Prohardvert vagy a Mobilarenat. (Feltételezem ti is ilyenek vagytok.) Így elkerülhetetlen volt a régi "közösség" felbomlása, hígulása és ezáltal némely emberek úgy érezhetik, hogy ténylegesen színvonal degradáció következett be és távoztak.
Összegezve: Ez elkerülhetetlen volt, én személy szerint sajnálom, hogy sok értékes ember távozott az oldalról és helyükbe helyüket nem igazán töltötték be újak. Persze magának az oldalnak jó az, ha minél több olvasó és író van jelen, mégha az írások és azok minősége el is üt a "régiektől". Azért írtam ezt most le, hogy ti is megértsétek, hogy nem mindig beszélnek marhaságokat azok, akik a "színvonal csökkenéséről" papolnak, az ő véleményüket is el kell fogadni és ezzel együtt kell élni.
Uff, beszéltem.
-
Csillag5
tag
válasz
Csillag5 #2824 üzenetére
Mindenki más,mást lát a világból
és most mégis alig látok a pipától
ki ítélhet jogosan más felett?
mi a jó és mi az ami éppen csak megfelelt
ki dönti el mi a színvonal
aki alig ír vagy nyilatkozni sem akar?
mért jó nekik ha bántanak másokat
bár szívünk kiállt már oly sokat
hallgattuk az ilyen olyan kritikát
és néztük mások gúnyos mosolyát
hogy mért viselnénk nem tudom
magamat hátba úgysem támadom
Így hát hagyjuk ezt most ne nézzük a kritikát
és röhögjük ki mások gúnyos kacaját... -
törölt tag
Emeljem a színvonalat?
Ez nemhogy megüti, egyenesen felborítja...
Gondolkozok, hogy miről írjak...
-
Csillag5
tag
válasz
művésznő4 #2822 üzenetére
a probléma a következő látványosan szenvednek és hol engem hol téged szekíroznak mert nem tudnak jobbat...
amúgy meg ah régen olyan magas volt a színvonal mint a csillagos ég akkor kérdem én mit csinálnak most a régiek miért nem írna új toppikokat mért nem emelik most is a színvonalat?? -
művésznő4
senior tag
válasz
Csillag5 #2820 üzenetére
Naaa azért nehogy már átmenjünk "depresszió-topikba"....
Én már el is felejtettem az egészet....
H zh. -nak meg ettől kerek a világ, hogy másokat fikázhat, - jaah, nem bocsánat, hogy épíítőőjellegű kritikát mondjon róluk- hát akkor csak csinálja
Úgyis már megvan hozzá a kellő élettapasztalata.... -
művésznő4
senior tag
Végre egy értelmes ember is hozzászólt...
még egyszer köszönöm Daweee -
művésznő4
senior tag
Eddig nem volt senki, akit utáltam volna itt a fórumon.
A "való életben" sem vagyok egy utálkozós típus, mindenkivel jóban vagyok, szeretek. De az azért már nálam is bicskanyitogató-hatású, mikor egy 14-15 éves nagyszájú osztja nekem az észt....Nem fogok lesüllyedni az ő szintjére....azt hiszem többet nem írok abba a topikba, és remélem törölve lesz minél hamarabb az a bejegyzés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Dell notebook topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Wise (ex-TransferWise)
- A héten végre bemutatkozik az IO Interactive James Bond játéka
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest