- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ipse89
tag
a "csak úgy" az gondolom erre a kijelentésemre vonatkozott: "Ezt igazából karitatív célokból csinálom, fizetség nélkül, a közösség szeretetéből." igen erre gondoltam én is
A munkával meg úgy vagyok, hogy legjobb barátom szervezett be, nem kis anyagi csődtől megmentve, ami az egyetem elkezdése előtt nagyon jól jött. Nem csak ezért, de az ő hírneve miatt( beszervezés) is illik rendesen melózni. Nem akarok nagyképű lenni, de a részleg ahol vagyok, az egyik letöbb munkát igénylő rész
( pedig a melegkajás, a lángosos, vagy a pizzás sem piskóta....) A másik, hogy főnököm, is megbecsüli a munkámat,( nyár végi fizunál is...
) melóhelyen pedig a főnök-alkalmazott viszony nem mindegy
A másik, hogy munkatársaim is rájöttek, hogy nem linkeskedem el az egész napot, ezáltal ők is úgy viszonyulnak hozzám ( hozzáteszem, hogy sok jó barátot szereztem itt) 1 szó mint 100, a lelkiismeretes meló mindig meghozza a gyümölcsét
Nézek egy filmet, aztán én is elfexek, pénteken nem lesz órám, majd 10kor kelek
-
z0d1AK
nagyúr
a "csak úgy" az gondolom erre a kijelentésemre vonatkozott: "Ezt igazából karitatív célokból csinálom, fizetség nélkül, a közösség szeretetéből."
Amúgy pont a millió munka per nulla fizetés miatt szeretem, mikor jönnek az okoskodó újoncok, vagy akár magasabb névvel megáldottak is, hogy mennyire sz*r vagyok, a munkámmal együtt(lásd pl legutóbbi személyes bejegyzésem szereplői, és a fórumon fellelhető egyéb nyalánkságok)
jah, és segéd-segédként itt tudsz munkálkodni
-
Klemens
őstag
Értem, hát akkor belőlem soha nem lesz ilyen. Kellene létrehozni valami moderátor segéd-segédjének a ségjének a segédje rangot, azt talán megkaphatnám.
Ipse89: A 2. zene az jó.
Nagyon erős túlzással lett "csak úgy" apród...
off: Egész lenyugodtam már, még aránylag jó kedvem is lett.
-
z0d1AK
nagyúr
Én a Metroval vagyok így.
Szeretem, azért csinálom.
Nyáron is jó ott dolgozni, nem mindig kemény (számomra), de mondjuk kivívtam már magamnak azt, hogy elismernek úgy, mint egy rendes dolgozót, és talán én vagyok az eddigi egyetlen ilyen diák/polcos.
És nem azért van ez, mert nem 1 rokonom van ott, hanem mert mikor úgy sikerült osztani a műszakot, hogy csak egy tanuló lett volna egész délután egyedül az italon, akkor mondtam, hogy megyek én is délutánra, hogy legyen is valami haladás. És tudtuk hozni így is azt, ami elvárható egy rendes dolgozótól is.
A lényeg annyi, hogy meg kell fogni a munkát, és nem támaszkodni. -
Ipse89
tag
Keményen tolod az ipart akkor
( nem is tudtam, hogy "csak úgy" vagy apród
)
Én próbálok a tanulásból megélni, mikor suliban vagyok ( műszaki egyetemen nem olyan egyszerű) ,úgy vagyok vele, vagy tanulok, vagy dolgozok. Ilyenkor az ösztöndíjért harcolok
Nyáron nem tanulok, ekkor lehet dolgozni, mondjuk a légkör annyira nem humános, amikor a gyrossütő, 3 palacsintasütő, 2 sütő, 2 fritőz dolgozik a kezem alatt a balatonparti büfében, ilyenkor kellemes 50-55 fok van, ja és egy melegebb hétvégén, van, hogy 13 órát dolgozok, általában ilyenkor böszme nagy fejetlenség van, folyamatosan bennvan min 2 kajarendelés, de volt olyan, nem is egyszer, hogy a fönököm is jött segíteni, mert annyian voltak. Kemény meló, de én szeretek ott melózni, mert nagyon jó a légkör mind a főnökkel, mind a munkatársakkal, igaz sokat kell gürizni, de a fizetéskor nem felejtenek el
Ha már szóba került a muzsika...
W&W Vs. Jonas Stenberg - Alligator F*ckhouse
Carl Cox -
z0d1AK
nagyúr
Hát moderátor ranghoz az kell, hogy jártass légy sok témában a fórumon, nem nagyon legyen zűrös előéleted, kifejezetten pozitív, ha nem volt veled sosem gond, és több topicnak is oszlopos tagja vagy, sokat segítesz.
A hardverapród ranghoz is hasonlók kellenek, bár itt nem a fórumos jártasság volt a lényeg. Sokkal fontosabb az üzleti, piaci jártasság. négyünkből ketten az első 10-ben vannak a ph megbízhatósági listán, én "még csak" a 18. vagyok. Meg mondjuk volt egy elég jó kis üzlettel kapcsolatos Logout cikkem, meg kb 1000 szabálytalan aprót nyomtam be régen a modkerbeDe ha mindez megvan, az sem jelenti, hogy moderátor leszel.
Ha szükség van új emberre, akkor majd felkérjük rá azokat az embereket, akiket előzőleg megvitattuk, hogy megfelelőek volnának rá. -
z0d1AK
nagyúr
Nah, de ki is akartam írni a kis lelkemből én is a munkahelyi nyűgjeimet.
Bár azt hiszem, hogy én még összetehetem a két kezem.2008. márciusa óta játékvezető vagyok, Hajdú-Biharban a megyei bajnokságokban tevékenykedem. Általában asszisztens vagyok, néha gyerek, serdülő meccset vezetek, egy megye II-es ifi meccsem is volt pont egy éve. Mondjuk lengetni tényleg jobban szeretek.
Nem fizet rosszul, egy megye III-as lengetés 3000ft, egy megye II felnőtt + ifi lengetés 6700ft, egy serdülő meccs levezetése és gyerek meccs lengetése (mindig együtt van a kettő) asszem 4300ft.
De meccs ilyenkor nincs, majd 1 hónap múlva indul újból a szezon, akkor a hétvégéim egy részét ki is tölti majd.2008 júliusa óta pakolok a Metroban Pepsi és Lay's termékeket. Ezt szeretem is, nyári munkán is 3 nyarat húztam már le ott az ital osztályon.
Sok az ismerősöm, nagybátyám, anyám, anyám barátja is ott dolgozik.
Augusztusig heti 6x2 órát kellett dolgoznom, 500-as órabérrel megvolt a havi 24-26 ezer forint, ami nem volt rossz.
Augusztusában óraszám csökkentés volt azóta heti 5 órát fizetnek, ez havi 10500ft. Nem járok már így minden nap, csak hétfőn, szerdán, pénteken, mikor árum jön. Ez nagyon nem tetszett (főleg hogy az ősszel kitalálták, hogy 8-15 óra között nem mehetnek be a polcszerizesek, de ezt azóta eltörölték, így nem okoz sok kiesést még az utazás, suli előtt vagy után letudom.), viszont annyira nincs fogyás, hogy a heti 5 óra kifizetett munka jó, ha van 1-2. Szóval örülök, hogy egyáltalán még ott dolgozom, és legalább ennyit fizetnek, szinte semmi munkáért. Nem egyszer van, hogy 20 percet vagyok csak bent, vagy annyit sem, mert nem is kell semmi sem pakolni.2009. november végén vállaltam újabb "munkát". Ennek nyoma a nevem alatt látható. Azóta moderátorként tevékenykedem a Hardveraprón. Elég sok időt töltök vele, valóban többet is, mint kellene. Nagyon sok munka van vele, van hogy napi 8-10 órát is itt töltök, még akkor is, ha négyen birtokoljuk ezt a HARDVERAPRÓD rangot.
Ezt igazából karitatív célokból csinálom, fizetség nélkül, a közösség szeretetéből.szerk.: és még minimálisan, de van egy kis pénz adás-vételből, de az nem állandó, és tényleg elenyésző összeg.
-
Klemens
őstag
Az első az egész jó, a többi nem bejövős.
Annó hallgattam én is SOAD-ot, bár...igazán keményhez én nem sorolnám.
Nekem ezek voltak a legkeményebbek:
Immortal
Christian Epidemic (ez magyar)
Cradle of Filth
Tény...ez a korszakom már nem most volt, de nem is nagyon régen. Hosszú haj, full fekete cucc, szimat szatyor, tornacipő... -
z0d1AK
nagyúr
Nekem is sok.
de nemrég kezdtem el nyomni Punnany Massif zenéjét, nekem bejön az a két album, ami megvan.
Meg még Day is tetszik.De a komolyabb zenék sem állnak tőlem messze, ahogy a keményebb sem.
-
z0d1AK
nagyúr
-
Klemens
őstag
Kedves Művésznő!
Én elnézést kérek, mert csak úgy iderondítottam és hoztam a hülyeségeket és Nélküled írkáljuk most tele a Te topic-odat.
Nézzük a dolgok jó oldalát, legalább gyűlnek a hsz-ek és felélénkült a topic. -
Klemens
őstag
Fanka régebbi számait én nagyon szeretem, de a mostaniakkal már televan a...
Egyfolytában Jobbik így meg úgy és politika az egész.SymbianOS: Ha minden jól megy, akkor autószerelő lesz. Itt meg képbejöhet a jó fos magyar oktatás és mindez a Bánkival fűszerezve és kész a teljes káosz...
XX-es? Ez mit akar jelenteni?
-
Klemens
őstag
Én nem a Rébusz-nál vagyok, őket is majdnem szájbarúgtam, hülye pics@ ott az összes...
Autók között én is szórólapoztam már, az sem egy leányálom...
Volt egy srác aki a kamionosnak adta oda az szórólapot, de a mellénye felakadt a kamionra, az meg elindul...2-3m-en húzta a gyerket, mire a sofőr észrevette a srácot...
Én is suli mellett csinálom.
Reményeim szerint nem megy ez már így sokáig, 2,5 hónap múlva lesz a szakmai vizsgám és ha az megvan, akkor a tanulmányaimat befejeztem és jön a kő kemény élet, mert ez még ízelítő csak...SymbianOS: És mindemellett nem legális dolog is megy rendesen, de azzal meg nem tudok mit csinálni...
Ez Magyország 2010... -
z0d1AK
nagyúr
ha ebben a témában maradok, akkor változó, az utóbbi időben killa, aza, buppa, BM, meg mittudjam én még, h mi van itt nekem.
Fankát sokat hallgattam régen, az új számai, hát hogy is mondjam....De más műfajokban is elkalandozok, olyan mértékben, hogy el sem tudod képzelni.
-
MO!
Nekem ha elmegy a hangyim kijön amit gondolok. Nekem valamivel jobb, sőt sokkal, DE akkor sem azért tanultam amit most csinálok. Van, hogy otthon maradok, szólok h programom van (tudod néha meg lehet tenni mivel én a többiektől eltérően nem ...... ....ve) és ekkor állt többet keresek mint ott, pedig csak otthon ülök és csomagolok, válaszolok a kérdésekre és kedves vagyok (ledsorok).
Ja h 2 órára kapsz? Akkor visszavonom, mert én 9órára kivetítve közel sem érem ezt el! DE ha beleszakadok is megszerzem amit akarok, most is így vagyok, de látom az út végét!
-
moha21
veterán
Én "régen " szórólapoztam kocsiknak volt néha napi 13 órát ( nem is lehetett volna ) hidegbe-melegbe BP összes csomópontján. Ezt úgy suli mellett / néha helyett/. Mikor gyalogosoknak kellett osztani Moszkván a metrót utáltam télen:S Rébusz powa!
Most itthon vagyok / létszámleépítés/, de megyek nemsoká Győrbe, mint hegesztő jöhet a 12 óra szembarát program. Utána nem kell Pc elé ülni. -
Klemens
őstag
Hozzá kell tenni, hogy 2 órára kapok 1200Ft-ot... A hideg meg nem csak fizikálisan visel meg, hanem elég szépen mentálisan is, legalábbis engem nagyon.
SymbianOS: Ja és azt hozzá kell tenni, hogy ha én kések akkor kemény levonások vannak, fél óra 500Ft, 1 óra pedig 1000Ft, ha pedig nem jelenek meg akkor 2500Ft...
Eddig még soha nem kaptam meg időben a fizetésemet és mindig 200-300Ft-tal kevesebbet kaptam. Valamit-valamiért...de ez így nem fair... -
Klemens
őstag
Nekem jó esetben van meg az 5-6 óra alvásom.
Ezt a Siskás dolgot poénból mondtam, én is hallgatom, de hallgatom.
Sokkal jobban kedvelem ezeket: Riddler, Mentha, Hősök, Fluor, Pixa, stb...
Valahogy barátságosabbak a szövegeik.SymbianOS: Nekem alapjáraton nem is a munkával lenne bajom, csak...
Eddig 3x találkoztam a nagyfőnökkel és ebből 2x szájbarúgtam volna, mert egy bunkó és beképzelt f@sz. 2 hete megkaptam a munkaszerződésemet. 53x levan benne írva, hogy ne késsek...nem rágózhatom (ez oké), nem hallgathatok zenét (ez is oké), nem beszélgethetek (hát ez már...), nem ásíthatok (bakker, ha fáradt az ember mit csináljon...) és nem állhatok tétlenül (könyörgöm, ha nincs ember, akkor a huzatnak nem oszhatok újságot...). Megjelenési feltétel az ápolt külső (ezzel nincs is baj), tiszta kéz és körmök (hát nem tudom, de 1 óra osztás után is már tök fekete az eber ujja nem még 2 óra után, de legyen tiszta...). Megvan szabva, hogy a tároló és a tábla mellett kell osztani. Egy nő oszt az előírt helyen a Kossuth téren...jön a nagyfőnök és leugatja, hogy miért ott oszt amikor emide kéne állnia (pedig Ő az előírt helyen osztott).
A nagyfőnök nagyon szeret ordibálni, ha ezt velem teszi még lenyelem, de ha elkezd nálam is b@zdmegelni és társai akkor tuti szájbaverem. -
Mai napom: Nyers ház, mérő szerelés, eresz nukku, hol álltam? Pont alatta kötöttem az órát. 1 kabát, 1 pulóver és 3 póló ázott át, bár sokkal jobban fizet. Igaz ez szintén relatív mert a dupla ennyi is kevés lenne.
Az eddigi rekordom 3 zokni, 4 poló-1 pulóver-1 kabát és el lehet gondolkozni kinek van elege és kinek mi a baja.Ezt nem rád értem Klemens.
-
művésznő4
senior tag
Köszönöm Klemens, nagyon kedves tőled!
És neem, nem vettem annak...Symbian...lehet, hogy igazad van
Én azért nagyon örülök neki, hogy ilyen hűségesen kitartottatok mellettem
Nagyon jól esik...(Talán mégsem mondasz butaságot...és rakok ki mégis újra képet magamról...
Bár most sokkal sokkal diszkrétebben...Aztán aki észre veszi észre veszi, aki meg nem, az így járt...
Bár egyáltalán nem azért teszem, hogy "nagyobb legyen a forgalmam"..., hanem mert a mai napig is rohamoznak a kérésekkel, hogy rakjam vissza a képet...)
Hát nem bánom, legyen.... -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Kolondrum #737 üzenetére
Majd valamivel feldobjuk
Szervezünk nyereményjátékot.
Lesz kvíz, aki helyesen válaszol pár művésznővel kapcsolatos kérdésre, az értékes nyereményeket kap (nekem elsősorban egy fehérnemű jutott eszembe, de hát erről úgyis egyeztetni kell, stb)
Klemens: én sem viszem túlzásba az alvást, de éppen még sikerül 5-5.30 közé behúzni magam, h aludjak is valamit, de többet nem nagyon szoktam, talán csak hétvégén.
Siskanak nagy a pofája, de Funk jobban pörgeti akkor is. Mondjuk azért még hallgatok Siskát is, meg még ki tudja mi a jó istent. El sem tudod képzelni, hogy mennyi mindent...
-
Klemens
őstag
Kiadós alvás... minden nap 04:00-kor kelek és van, hogy 19:10-re érek haza (szerda és csüt.). Nem tudom magam kialudni. Ha esetleg nem kell mennem melózni és aludhatok sokáig, akkor jó, csak akkor 00:00 még pislogok és másnap megint kelek 04:00-kor... nem vagyok vele előbbre, nem sz@rtam a kútba csak mellé és belelöktem.
Majd hétvégén, most úgysem lesz party.SymbianOS: Hát... ez is jó. Segíteni akar az ember, mert jófej és miért ne és ő szívja meg...
Az én munkámról annyit, hogy 2 órát osztom a METROPOL-t heti 2 nap ebben a baromi hidegben és huzatban általában a Moszkva téren. 2 zokni, jager alsó, farmer, póló, 2 pulcsi, kabát, kapucni, sapka és megint kapucni, 2 pár kesztyű és fázom. Télen nem egy leányálom, de csinálnom meg muszáj, mert a BKV-s ösztöndíjam nem elég.
Ja és mindezt napi 1200Ft-ért... -
Klemens
őstag
Ma egy kicsit agresszív napom van...
Barátnőm sikeresen felhúzott, mint állat...terveztem telefon vételt, már napok óta nézegetem a kínálatot, teszteket, filózom, erre ma néztem és nem 12 hónap, hanem 24 hónap hűségem van...a reggelem kezdődött azzal, hogy elaludtam, 06:55-kor már moszkván kelett volna lennem én meg 06:44-kor ébredtem fel, 16 perc alatt nem készülök el és jutok el odáig 50km-ről, ennek a főnököm nagyon örült, remélem ezután még megmarad a melóm.
Hát azt hiszem, röviden és tömören ennyi. Estére már betelt a pohár nálam... -
Húúú de sok lehet a problémátok! Einsteinnek volt egy relativitás elmélete, okos fazon volt!
-
szablya
aktív tag
Művésznőm, hol vagy? Ma olyan rossz érzésem van mindenkivel kapcsolatban... Folyton arra gondolok, mi lenne, ha valakivel történne valami. Ugye te jól vagy?
Semmi, hál' Istennek. Tudom, morbid vagyok.
-
szablya
aktív tag
UP!
-
Ingerszegény környezetté vált a topic. Valamivel fel kéne pörgetni! Vagy Kedves Művésznő el kell fogadni a fájdalmas de valóságos tényt: A topicod kihalt és minden HSZ egy pillanat a múltból, egy pillanat egy ember érzéseiből, gondolataiból.
-
Klemens
őstag
-
Csillag5
tag
-
művésznő4
senior tag
Jajj de bííírom őket!
A kedvenc párom...
-
szablya
aktív tag
Szép álmokat! :X
-
Csillag5
tag
nem sikerült
amit akartam..
-
Hoztam pár
nehogy gondba legyünk!
-
z0d1AK
nagyúr
Lesz ma is nagy gyilkolás?
csak mert este nem akarok foci után sokat visszaolvasni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Synology NAS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Welock Touch 51
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest