Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
Király a kép, bár nem láttam
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
moha21
veterán
válasz művésznő4 #487 üzenetére
hümm csak tippeltem ennyi hsz után biztos valami elragadó hölgyemény van a háttérben
j0k3r! acsi! Köszi, de majd ha a művésznő maga adja meg csak akkor kell!
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
moha21
veterán
jah Rómeóékat kivételesen én is elolvastam. nekem az uccsó mondat tetszett.
Bár a kis herceg szerintem sokkal jobb, ha a kötelezőket nézem, meg amúgy ís szeressük a kisherceget.[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
Én "régen " szórólapoztam kocsiknak volt néha napi 13 órát ( nem is lehetett volna ) hidegbe-melegbe BP összes csomópontján. Ezt úgy suli mellett / néha helyett/. Mikor gyalogosoknak kellett osztani Moszkván a metrót utáltam télen:S Rébusz powa!
Most itthon vagyok / létszámleépítés/, de megyek nemsoká Győrbe, mint hegesztő jöhet a 12 óra szembarát program. Utána nem kell Pc elé ülni.Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
moha21
veterán
válasz Klemens #1010 üzenetére
Én elolvastam a múltkor is az írásodat. Csak nem gondoltam volna, hogy ez most történt. Ezek ciginyomok? Ám hallod fuss, kondizz minden simán lehet szarból várat építeni ( ezt most magamra értettem ), ha én elmesélném miken mentem keresztül életem folyamán kicsit megdöbbenne itt mindenki.
-
moha21
veterán
válasz Klemens #1014 üzenetére
Elolvastam a többit is, hidd el maximálisan átérzem a helyzeted ( nőügyben ), de az önpusztítás az nem megoldás. Én, ha idegbe vagyok letolok pár fekvőtámaszt, szétrúgom a box zsákot vagy futok 1 kört.
Amúgy köszi a különdíjat!
Ajjaj drága művésznőm este 9-körül hajlamos vagyok zavarba jönni
CSak megérte játszanom
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
válasz Klemens #1055 üzenetére
Pedig a villamság az nálad alap szertem. Mi nem megy? Tudok segíteni? Miket tanultok?
(#1056) z0d1AK: utáltam az adatbázis mindig is középsuli elején Access, utána MySql fúj Persze tudom info-s világban érdemes lenne rágyúrni, de előbb értem meg egy microcontorrel asm programozását, mint ezeket.
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
No milyen lapod lett?
Access kettő c nem rosszindulatból, én se haragszom, ha engem javítanak.(#1060) Klemens : gondolom valami elmozdulás mérésére/érzékelésére használjátok
a vasmag elmozdulásával változik a relatív permeabilitás, így gerjesztés, fluxus.[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
Akkor gondolom használtan vetted. Nem volt megbeszélve a tartozék?
CPU cserét is tervezel azért ez az új deszka?Szegény művésznő, átmegy hardver topicba a téma
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
Én is lemaradtam játék szintem eléggé, most nintendo NES emulátorokkal double dragono-zok ( persze ha van időm) vagy dosbox alatt tolom a settlers 1-et
Így legalább nem warez. Én is photoshop, illetve videó vágás, konvertálás amire használom.
bár 2 éve vettem 70 rongyért a konfigom zsír újonnan még most is megállja a helyét, sőt ki sem használom. Kedvesek amúgy lett volna arcuk előbányászni egy olyan lapot.Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
moha21
veterán
Ezt nézzétek meg:[link]
-
moha21
veterán
válasz Klemens #1073 üzenetére
Hát elég durva behugyoznék nálunk ilyen lenne
Nos jó éjt mindenkinek, én úgy döntötem az agyam gondolkozó részét blokkolom ma( hülyére iszom magam). Pusz művésznő, pacsi skacok! Holnap re.
-
moha21
veterán
18 C fok az ideális egy szál pólóban. Másnaposan 16 C is elég.
-
moha21
veterán
válasz Kolondrum #1171 üzenetére
Hümm voltam már kórházban 3 hétig minden nélkül ( még alsó gatya sem lehetett, csak 1 ruhát kaptam ) szóval elég sz@r érzés. Lett is email-em elég.
Sport: foci, gördeszka, ping-pong, gyúrás az utóbbi rendszeres.
Munka: Hegesztek
Suli: villamosmérnök ( BMF-KVK ) szeptembertől folytatom, passzív félév.
Szóval lehet van egy kis műszaki beállítottságom.
-
moha21
veterán
válasz Kolondrum #1176 üzenetére
Sima gimnázium, mert akkor még nem is tudtam van ilyen ami érdekel. Egyáltalán nem hátrány a gimnázium egyébként vannak technikus meg villanyszerelő könyveim és hát más világ. Matek, fizika ment jól gimiben, jah meg van valami számítástechnikai programozó papírom, de a szoftverek annyira nem fognak meg.
Nálam is igazi kupi van kajamaradékok, könyvek, tranzisztorok, papírok stb.
Nekem kimaradt az 5.1 helyette van kvadró ( 4 ch ) hátul 2db Videoton hangfal 130 w-osak, elől meg 2 technika hangfal, ezek 5 w teljesítményűek.
Ha extra mély kell van egy 40 cm-es MTX, külön erősítőről hajtva.
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
Én sem értem miért "szemetesedett el" a topic.
-
moha21
veterán
válasz művésznő4 #1202 üzenetére
Nincs semmi baj, maradunk mindannyian szerintem ( én biztos ). Kicsit igaz elkalandoztunk, de hát emberek vagyunk, kíváncsiak a másikra stb...
Szerintem teljesen színvonalas beszélgetés folyt itt, ezért is illetődtünk meg. Senki nem haragszik senkire csak te másképp értetted azt amit mi megint másképp értünk. Na ezt jól megmondtam.Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
moha21
veterán
válasz művésznő4 #1209 üzenetére
No para középsuliban mindig festettek a lányok elmehettem volna néha homo...sapiensnek
De én fekete festéket akarok
(#1211) dew28 : De nincs kardcsörtetés.
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
válasz művésznő4 #1212 üzenetére
Szó szerint imádtak basztatni engem Volt idő festettem a körmömet amúgy is, igaz csak az egyik kezemen és feketére.
Nem nem voltam/leszek se homokos se emo-s semmi ilyen csak jól állt.
Most meg veszekszek az asszonnyal csupa ideg vagyok.Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
moha21
veterán
A vidám zene:
blink-182 - DammitÉs az aláírásomba szereplő:
Angerfist - Terror Of My SpeedcoreNem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
moha21
veterán
válasz művésznő4 #1229 üzenetére
Simán szeretem az neked ment.
Egyébként is drága művésznőm moha születni művész családban.
Klemens: Deego km. Hősök - Lehettek hősök
Ne aggódj az én idegrendszeremet is eszi egy nő most....
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
válasz Klemens #1232 üzenetére
Pedig meg kell tanulni különválasztani a munkát/sulit a magánélettől. Ez a legnehezebb.
Nekem volt olyan csajom akivel már ott tartottunk, hogy összeköltözünk és kiderült, hogy van más neki. Több, mint 1 év kellett, hogy feldogozzam. Én is úgy értettem én eszem magam most egy csaj miatt. Lassan 1 éve vagyunk együtt, de ebben a hónapban nem is beszéltünk talán 4 mondatot.Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
moha21
veterán
válasz Klemens #1235 üzenetére
A csajszinak van pasija? Amúgy ez a "nincs ló jó a szamár is" nem túl fair dolog a mostani barátnőddel szemben, bár hozzáteszem jártam olyan lánnyal akiben előző kapcsolatomat kerestem és nem becsültem meg a lányt ( pedig 1,5 évig tartott!!! ) utólag bánom nem bántam vele normálisan.
szablya:
Amúgy lassan 24 éves leszek ( 1 hónap ), és én is szoktam még 14-15 éves kori barátnőm nevét "suttogni". Noémi pedig alig emlékszek már rá.[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
válasz művésznő4 #1240 üzenetére
hümm apum szobrász- restaurátor aztán bele kellett nekem is kóstolni a dolgokba.
Ő egy tipikus művészlélek. Én meg inkább reál tárgyak, de azért elvagyunk.Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
moha21
veterán
Guten Tag mindenkinek! szerelgetünk-szerelgetünk?
-
moha21
veterán
No mi lett kihalt a fórum? Vagy már alvás van?
-
moha21
veterán
Hihi! Miket nem írsz rólam drága művésznőm. Látod, látod kikkel hoz össze a penész itt a fórumon.
Látnád, hogy elvörösödtem mikor olvastam a nyitó topic-otNem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
moha21
veterán
Remélem láttátok a Forest Gump-ot! Kötelező darab!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest