Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz
üzenetére
Az Audio a szoftveres gyorsításával egy kalap izét sem ér, legalábbis annyiért, amennyiért vesztegetik. Akkor már inkább Audigy x... Én még anno a 12k forintos Creative T6100-asommal hallgattam, de a gagyi integrált realtekem komolyabb hangerőt tudott kinyomni vele. Aztán jött a Gamer és tök más lett az egész rendszer, sokkal tovább lehetett nyúzni, sokkal tisztább hangja volt. Audioval kb. fél napig tekergettem ide-oda az EQ-t, de a magas egyszerűen elveszett, a mély pedig erőtlenné vált. A közép tűrhető volt. Ezért írtam, hogy nem ér semmit. Olcsó sztereó hangfalpárhoz pedig 8k-ért hangkarit nem szabad ajánlani... egy szó mint száz, nem éri meg a pénzét sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest