- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
"Itthon van 2 Samsung Syncmaster 206BW (az egyik az enyém a másik egy másik gépen van, de e nemes célért a másik helyére lehetne egy olcsóbb valamit rakni. Mellesleg már kapni sem lehet, de mondom nem gond, valahonnan csak beszerzem...) "
Nekem ebből az jött le hogy még mindenképpen venni kellett volna két valamilyen monitort.
-
Oliverda
titán
Hát nem tudom... én azt mondom hogy aki képes áldozni erre a 3 monitoros mókára annak fussa már egy DisplayPort-os darabra is.
Én személy szerint örülök hogy végre legalább az egyik gyártó elkezdik nyomatni a DisplayPort-ot mert én úgy látom hogy szinte mindenben jobb mint a HDMI vagy a DVI. Már maga a csatlakozó is sokkal praktikusabb bármelyiknél, na meg ott van az elérhető jobb képminőség is.
Mellesleg már 150 EUR-tól hozzá lehet jutni DP-s monitorhoz:[link]
Mondjuk ameddig még van olyan forgalomban lévő modell amin egy darab D-SUB van...
-
Oliverda
titán
Azt írják erről hogy aktív és csak $20.
These are active* adapters that convert the signals, so they should work with any DisplayPort Device.
* They are not powered adapters so they will not work with some cards with three or more Displayport connectors or at resolutions higher than Single link cpability (1920x1200@60Hz). -
Oliverda
titán
Mi ez az aktív átalakító?
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- weiss: Pant* rant
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest