Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mort23
csendes tag
Sziasztok! Ncore hozzáféréssel nézem a stream-eket. Ha pl. hetente raknak fel egy sorozat részeit az Ncore-ra, akkor az egyes részeket megtalálja a StreamShark amíg nincs vége az évadnak. A gond ott van, ha befejeződik az évad, akkor az Ncore törli egyes részekhez kapcsolódó torrent-eket, és csinál egy új torrentet, amiben megtalálható az évad összes része. Na amikor ez az összevonás megtörténik, azután a StreamShark már nem listáz ki egy Ncore találatot sem (az összevontat sem). Pl. Star Wars Skeleton Crew. Más is tapasztalt már ilyet? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Az elmúlt pár hétben belevágtam egy újabb hobbiba. Hosszabbra terveztem ezt a blogposztot, de egyéb...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest