Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
Üdv újra. Régen nem jártam itt, pedig még mindig M2-m van, de ennek oka az alternatíva hiány. A Kittkattot még nem érdemes feltenni, sajna. Nekem fenn van az egyik M2-ön, de még tele van hibával. Az ART sem működik jól, érdemes várni további frissítésre. A másik M2-ön CM10.2 fut, elég gyors, nincs vele gondom. És ez az utolsó verzió, amin még megy a wifi hotspot, a kitkatton ez már nem támogatott, úgy értem, hogy ez a teló nincs, és nem is lesz támogatva.
Az M2 számomra már idegesítően lassú, a kitkattól lehet csodát várni, de a türelmem elfogyott. 3 éve pont, hogy megvan, és ez már matuzsálemi kor egy telónál. Ha visszatekintek, ez volt a legjobb ezideig, és nem is hiszem, hogy akad ehhez hasonló. A Droid 4 is csak kényszermegoldás, mivel ragaszkodom a Qwerty-hez, de afelett is eljárt már az idő, csak hát, nincs jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest