Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• norvik

aktív tag

válasz Zsebob #3004 üzenetére

Pedig sajnos lassúbb. Kicsit sem vagyok főzött rom ellenes, és örülnék neki, ha a CM10 többet nyújtana, mint az elődei. De legyünk objektívak. Nem játszom a telón, tehát a bencsmark cuccokat nem igazán szoktam futtatni. Most megtettem, az objektivitás miatt. Mielőtt letakarítottam az egyik telóról a CM10-et, feltettem rá az Antutu benchmarkot. Az eredmény 2750 körüli pontszám volt mindkét telón. Ha végigjátszod, és elküldöd az eredményeidet, kapsz egy sorrendi listát. Az elején csak a magas pontszámú telók szerepelnek, ez nem érdekes. De ha lejjebb mész, kidobja az azonos vassal mért eredményeket is. Sajnos, csak az Android verziót jelzi ki, a modot már nem. A lényeg, nem állítgattam a telót órákon keresztül, sima MIUI eredeti beállításokkal 200 ponttal magasabb volt az eredmény. És ez csak a MIUI, a CM7 szerintem gyorsabb nála. Ha lesz rá időm, és letakarítom a másik telóról is a CM10-et, kíváncsiságból azt is tesztelem majd. Meg vagyok róla győződve, hogy több pontot ér majd el, mint a MIUI. De gondolom, ezek a pontok csak elvadult gémereknek érdekesek, és talán nekik sem, hiszen már egy ideje ez nem élvonalbeli telefon. Ami nekem számít, hogy pl. a Dolphin Mini-nél ne kelljen várakozzak, míg megnyílik, és ha megnyílt, akkor ne kelljen tovább várakozzak arra, hogy egy oldalt betöltsön.

• drax2gma

tag

válasz Zsebob #3004 üzenetére

Az egyébként nekem nem is ment valamiért.
    De ez a 10 annyira jó nálam, hogy már sosem fogom megtudni mi baja volt :)

Új hozzászólás Aktív témák