Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
De mivel megemlítetted, itt hatalmas +8 fokos "kánikulában", szemerkélő esőben, nagyon ráérek fórumozni, telóval foglalkozni kipróbáltam a gyárit is, a Chrome-ot is. A gyári böngésző nekem kevés. A Chrome tetszik, de túl nagy, túl lassú ehhez a telóhoz, legalábbis CM10-en, az én ízlésemnek. De látok benne fantáziát, talán áttérek rá egy másik romnál. Tehát ott tartok, hogy az egyik telómnál visszaálltam a MIUI-ra. A másikon éppen mentem a Cm10-et, mert ki tudja..., hátha lesz benne számomra pozitív változás, és akkor csak frissítenem kell. És mivel ráérek kisérletezni (sajnos), mentés után felteszem rá ezt: MIUI v4 JB 2.9.20 Aztán, ezt: [JB
M10:HYBRID] ParanoidAndroid 2.13 for Bravo+Defy+Plus+MS2 *Latest - 09\19\2012*
Ha egyik sem jön be, akkor erre atelóra CM7 kerül, a másikon meg ott a jól bevált 2.5 ös MIUI.
Időközben eldöntöttem, hogy mit lépjek előrelépés ügyben. Sajnos kompromisszum, de ez van. Mivel nincs égen-füldön teljes billentyűzetes teló, ami igazán bejönne, ezért a legközelebbi szabim alkalmával (november eleje), veszek egy Razr Maxx-ot. Európában forgalmazzák, ezzel nem lehet gond, hatalmas akksija van, és Moto minőség. Ami kompromisszum, hogy nincs bill, de hosszabb leveleket megírok az M2-őn, az aksi meg nem igazán két mozdulattal cserélhető, de némi szerelgetés árán azért nem lehetetlen. Tehát az egyik M2-től szabadulok, a másik pedig szerintem még hosszú ideig jó barátom lesz, mint másodkészülék.
Hacsak, valami csoda folytán addig nem jelenik meg valami csoda qwerty-s készülék... erre sajna kevés az esély.... -
norvik
aktív tag
Őszintén? Ki sem próbáltam. Szeretem a Dolphin minit, és azt akarom használni. Hozzám nőtt, megvannak a mentéseim róla, fél perc alatt megvan minden kedvenc, gyors hívó hely, beállítás.
Egy fórumtárs kérdezett arról, hogy miért nem jött be a Cm10. Részletesen válaszoltam neki az imént, és a most idemásolom, amit neki írtam, természetesen a személyes dolgokat lehagyva.De a kérdésedre felelve, CM10 nekem tényleg jóval lassúbbnak tűnik, mint a CM7. Viszont az is igaz, hogy van benne pár kellemes újdonság, tehát a lassúságával még tudnék együtt élni. Ha azt nézzük, a lassúság oka elsősorban a vasban keresendő, legyünk őszinték, két éve ez egy csúcs teló volt, de mára már a piac teli van kettő-négymagos telókkal, melyek már alapból magasabb órajellel is mennek, nagyobb a memóriájuk. Egy P2-es gépre feltenni Win8-at meglehet próbálni, de ne lepődjünk meg, ha lassan fut rajta. Persze, ennyire nem borzalmas a helyzet, de a CM7-hez képest mindenképpen lassúbbnak találom. De nem ez a fő okom arra, hogy visszaváltsak. Hanem az akku idő. Két készüléken is kipróbáltam, és az eredmény szinte percre pontosan ugyanaz lett. 2 óra 15 perc után, teljes töltésből indulva lemerült az aksi. Igaz, ezt tényleg intenzíven használtam. Ment a zene, közben neteztem 3G-vel, vagy levelet írtam. és volt benne pár perc GPS is a Sygic-kel, vagy GoogleMap-pal. Nem akarok a zsebemben hordani 3-4 feltöltött akksival szaladgálni, és a metrón, vagy egyéb BKV járművön sincs 220-as csatlakozó, hogy bármikor megetethessem a telót.
De az a lényeg, hogy én nem akarlak lebeszélni róla, egy próbát azért megér. Csinálj a mostani Cm7-ről egy mentést, és ha neked sem jön be a Cm10, akkor egy órán belül vissza tudsz rá állni, nem vész el egy appod sem.
Nem egyformán használjuk a telónkat. Én sem mindig nyomom folyamatosan. Az átlag hétköznapokban kevesebbet használom, mert PC és netközelben vagyok többnyire. Tehát a két óra 15 perc is elég szélsőséges példa volt. Kevesebb használattal, 2G-re állítva biztos sokkal tovább bírja.Eddig tartott az üzenet publikus része. Annyit tennék hozzá, hogy átlagos napon minden OK lenne. Kocsiban töltőn lehet, a meóhelyen szintén. De sokat utazom, minden célállomáson nincs kocsim, és ha repülök, vagy átszállásra várok, akkor is használnám. Arra viszont így kevés. Nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Windows 11
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Rendszergazda topic
- OLED TV topic
- Rövid előzetest kapott a The Outer Worlds 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest