Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz Peti N95 #19213 üzenetére
SZERINTEM ez HW hiba lesz. Olyan mint, ha valami piszok lenne az objektíven, CCD-n, stb.
Tiszta a lencséje a telónak?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
DaDa
senior tag
válasz Peti N95 #19213 üzenetére
Ha nem látsz semmilyen koszt szabad szemmel a lencsén, vagy a védő plexin, akkor biztos HW-es. Elejétől fogva ilyen?
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
DaDa
senior tag
válasz Peti N95 #19226 üzenetére
Ha jól tudom a motoker-be viszik. Be viheted Te is személyesen, akkor 1-2 hét. Nem érdekli Őket milyen kártyával használod...
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
premete
veterán
válasz Peti N95 #19238 üzenetére
De, a Motoker megszűnt, a hivatalos gyári, 2 év garisokat a Gordon kft szervizeli, az enyémben a hangszórót másfél nap alatt kicserélték, sőt a romot is frissítették volna..de azt már megoldottam előtte, és rootolva adtam be, hogy azzal ne legyen gondjuk.
Szerk: Semmilyen cserekészüléket sem adnak.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
AtomCity
tag
válasz Peti N95 #19561 üzenetére
Többeknek is volt már az a hiba, hogy egy pillanatra jön fel csak a kép, majd utána az ikon rajzolata.... A megoldás az, ha Market-ről letöltöd az Sdrescanprogramot, az majd megoldja. A baj annyi, hogy vmiért nem frissíti a médiát rendesen a memóriakártyáról/ra.
Nekem ez megoldotta a problémámat!Aki kardot ránt, az kard által vész el...
-
Pistakiss
őstag
válasz Peti N95 #21626 üzenetére
Háát!
Ezt jónak címezted, én nem is használom a Skype-t, de az ötletnek örülök, hogy hogy tudom ilyen esetben lekapcsolni a képernyőt!"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
DaDa
senior tag
válasz Peti N95 #24958 üzenetére
Van rajta, de ha jól emlékszem azon vannak minták, és nem is túl capacitive barát...szóval szaladj...
-
kano
nagyúr
válasz Peti N95 #24963 üzenetére
Ha találsz jó áron akkor vedd meg, de ha nem akkor nyugodtan tudod használni (végszükség esetén) a gyárival is. Kicsit zavaróak a rajta lévő fehér keretek, de egy idő után lekopnak.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
AizawaKouta
tag
válasz Peti N95 #25310 üzenetére
Kösz, legközelebb kipróbálom. Most egyenlőre mentem az adatokat, és utánna telóval formázom a kártyát. Szerintem ez is elmaradt CM7 alatt. Plusz megnézem van-e hibás szektor a memóriakártyán.
pengemetal: nem biztos, lehet neked használ... ha sikerül akkor én rontottam el valamit...
[ Szerkesztve ]
-
errrtu
aktív tag
válasz Peti N95 #28066 üzenetére
igazad van
a baj az, hogy ez a szám egy flottás csomagban van és nem lehet rá mobilnet csomagot kérni mert a TV nem járul hozzá. Ezért is figyeltem oda különösen a netezésre. Melóhelyen van wifi itthon szintén és mivel számomra csak ez a kettő létezik (munka és család ) nem is volt rá igény.
Jól megszívtamOnePlus3
-
Pistakiss
őstag
válasz Peti N95 #28170 üzenetére
Az akkor újabb, májusi lehet
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
zsolt19900
őstag
válasz Peti N95 #28509 üzenetére
nincs wifi sem, apk fájlokat nem lehet lekapni róla?
kammerer
köszönöm szépen, ez a folyamat hogyan zajlódna le? a google akkomat szerintem már megismertettem
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
pike1
csendes tag
-
Pistakiss
őstag
válasz Peti N95 #28823 üzenetére
Háát!
Szerintem mindegy melyik hiba, ez javítandó!"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
kano
nagyúr
válasz Peti N95 #29173 üzenetére
Nekem a kezdetektől az a vékony, gyenge izé van rajta és nem jött fel.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest