Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Gsmhome-hoz én személyesen mentem még be múlt héten. Vásárolni még nem vásároltam ott.
Nem tapasztaltam semmi negatívat, ha az nem vehető annak, hogy az eladó hölgy olyan halkan beszélt, hogy alig hallottam amit mondott. Pedig nem vagyok süketAmi számomra meglepő, hogy ők gyártói garanciába 1 évet adnak csak, egy kicsit fura.
Ők tudják.Megnéztem magamnak a Part Nero Gsm-et is (pláne hogy majdnem minden nap arra megyek el), hát... igaz nem külső alapján ítélünk, de nem volt valami bizalomgerjesztő az üzlet.
Először azt hittem be van zárva Aztán ha nem lettek volna bent az üzletben 3an és a 2 eladó, akkor is azt hittem volna, hogy zárva vanhttp://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
67tuareg
tag
Én is a Home-nál rendeltem pénteken, ma 11.00 körül jött a futár. Igez nekem 2 rugóval többért hozták, mert péntek délutánra lement az ára, én meg ugye délelőtt rendeltem. No mindegy, csak egészség legyen /ahogy mondani szokás/.
Tetszik a teló nagyon, előtte Wave-em volt, de eddig nem bánom, hogy lecseréltem. Egy "kicsit" hiányos az angolom, de lassan elboldogolok vele.
Én is gondolkodtam BH 103-ason /most 7000 a székesfehérvári Auchanban/ de jó lesz asajátja egyenlőre.
Azt szeretném kérdezni, hogyan tudok SMS jelző hangot állítani? Pl mp3-at?[ Szerkesztve ]
-
Tanisz
senior tag
Megtehetnéd, hogy a motokernél is beállítod az árfigyelőt 100 HUF-ra, hátha másnapra leviszik az árat, mert akkor rögtön repülnék is megvenni!
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Yogi Bear
aktív tag
én a gsmhome-nál vettem és az ő weboldalukon is 1 év HU garanciával reklámozták és mikor megvettem akkor mondta (és mutatta a gar papíron) a srác, hogy 24 hónap. kérdeztem, hogy akkor hogy van ez? válasz: "motorola 2 év teljeskörű garanciát vállal a gar papír szerint"
ennyi pénzért vállalhat is 2 évet.
..:: örülj neki és ne legyen rá szükségünk! ::..
.: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.
-
őstag
Hát igen. Ritka az ilyen. 96k, gyártói gar, helyi bolt... Ebben én is benne lennék.
Egyre erősebben hajlok a T felé. Legalább van normális garancia. Igaz, hogy függő, de a sufni GSM darabokon sem szabad szoftvert frissíteni elvileg, különben ugrik a gar, tehát lényegében olymindegy. Gyári ROM-ot mindkettőre vissza lehet rakni, ha arról van szó, meg ha megy, akkor minek b@szogassam hetente a szoftvert. Majd megy rá egy Froyo, aztán annyi.
Kérdés: Ha kijön a Froyo, akkor a T-s android is updateli magát, mint a sima 2.1, vagy ott a T piszkált Froyoja megy rá? Ha igen, akkor megesik, hogy a T-nél nincs szoftverfrissítés? Mármint, ők nem térnek át Froyora ennél a típusnál, és pont.
Icewolf || kósza ||
-
Aureal
senior tag
Ez a hangszóróhiba már sokadszorra bukkan fel, de mindig csak ennyit lehet róla olvasni. Akkor konkrétan miről is van szó a Defy esetében?
Egyébként az agyam eldobom, most figyeljetek!
Bemegyek ma délelőtt egy Tesco üzletsorán lévő T értékesítésbe, és kérdezem a 2. állásban plázacica eladócsajt, hogy a T honlapján már régóta kint van a Defy, mint hamarosan kapható készülék és hogy mit tud erről, mikortól kapható? Erre a csaj bámul rám hülyén, hogy ilyen telefonról még nem is hallott és nekik amúgy se dolguk munkaidőben a T honlapját vizslatni, úgyhogy nem tud segíteni... A pofám leszakad! Egy érdeklődő bemegy és ezt mondják neki, ahelyett hogy az előtte lévő monitoron látványosan vmi online flash játékot basztató tyúk akkor már odakattintana a T weblapjára. De ebből is látszik hogy talán a 2 hét mióta ott dolgozik, csak arra volt elég, hogy megtalálja a neten mikor mivel tud unalmába játszani. Hozzáteszem, fél évente ebbe az üzletbe mindig cserélődnek az alkalmazottak, ezek után nem is csodálom...Így esett hogy utána egy hivatalos T irodában már meg is örvendeztettek, hogy kapható a cucc!
Domino csomagban
96 990 Ft helyett
92 141 FtHavidíjas előfizetéssel
24 havi hűségnyilatkozattal
9990 Ft helyett
9491 Ft-tól -
Trabby
aktív tag
Lehet másik csúszkát is választani, vagy csak ez van?
Nekem úgy ahogy van eltűnt a telóról a csúszkám.. :S Pedig be van pipálva.
Próbáltam újra indítani. A pipát kiszedni, aztán vissza tenni. Megint újra indítani.. :S Nem tudom mi lett vele.Aztán leszedtem a Lockscreen widget-et, azzal működik simán, csak mindig írja, hogy fizessem be a 2dolcsit.. :S
-
tzl
senior tag
font flasher minek?
Ha fontot akarsz cserélni a telefonon, akkor ahhoz nem kell külön program.rootolod a telefont, ráteszel egy terminal emulatort.
Kiválasztod a fontkészletet, amire le akarod cserélni a jelenlegit, ráteszed az sd-kártyára, gyökérbe, hogy ne kelljen sokat gépelni, átnevezed arra, amit le akarsz cserélni, pl. DroidSansFallback.ttf
Aztán terminalba mehet ez:
su
mount -o rw,remount -t yaffs2 /dev/block/mtdblock3 /system
chmod 4577 /system/fonts/DroidSansFallback.ttf (vagy amit cserélni akarsz)
dd if=/sdcard/DroidSansFallback.ttf of=/system/fonts/DroidSansFallback.ttf
rebootEzért a pár sorért nem érdemes külön könyvtárat tartani.
A reboot újraindítja a telefont és visszaállítja a system könyvtárat read-onlyba, de ha paranoiás vagy, a dd és a reboot közé még beszúrhatod ezt:mount -o ro,remount -t yaffs2 /dev/block/mtdblock3 /system
Mi mindenre nem jó, ha az ember *nix rendszereket használ és nem wint
-
tzl
senior tag
Handcent opciói között ki kell választani a visszajelzést. Konkrétan most nem tudom megnézni neked, hogy pontosan melyik menü almenüjének az almenüjébe van eldugva, mert szervizben van a telefonom, de ha átnézed a beállításokat, meg fogod találni, az a lényeg, hogy be kell kapcsolni a handcent visszajelzést.
Az érintőgombok világításával kapcsolatos válasz engem is érdekelne, mert én sem értem teljesen a működését. Sötétben elég zavaró, hogy nem világít
[ Szerkesztve ]
-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Lovi24 #15291 üzenetére
de ez inkább android függő, vagyis annak kéne lennie... nem értem, hogy miért maradt ki, v hova lett
mindegy, ez legyen a legnagyobb gondja a Defykének
BÁR ami a legjobban zavar, az a rezgőmotor hatalmas ereje, nagyon szétrázza a ketyerét, meg a hangszóró rezonálása is elég zavaró jelenség :S
[ Szerkesztve ]
-
-
andris1602
aktív tag
válasz Lovi24 #43868 üzenetére
nemtudom milyen rom van a telódon, de azt olvastam itt hogy ettől is függ a dolog.. ha jól emlékszem azt írták hogy a cyanogenmond pl kezeli a nagy kártyát is.. de sajna nem tudtam még kipróbálni. nekem a samsung volt a szimpi. tervben van a beszerzése, ha lesz rá keret
ha kipróbáltad valamelyiket majd megosztod a tapasztaltaidat? -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest