Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
luw2win
őstag
válasz bikkamokka #1137 üzenetére
Nagyon jó, köszi szépen. Ez nekem nagy pozitívum, mostmár 100% hogy ez a teló a befutó.
Lovi24: Ahogy az előttem szóló igazolta, lehet Skype-al hívni, viszont a videótelefonálást az el kell felejteni szerintem. Ez androidon nem fog összejönni, én még nem láttam elsőkamerás androidos telefont.
iPhone4 jöhet szóba amin zökkenőmentesen megy még a Skype.
Még anno azt mondták hogy iOS meg Android tudja a legjobban kezelni a Skype-ot.
Még Nokia N900 jöhet szóba ott is szépen fut azt viszont láttam élőben is.[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Maxtreme
addikt
válasz bikkamokka #1543 üzenetére
aham, értem köszi (közben úgy oldottam meg hogy csináltam 1 fake profilt, és így nyilván nem tud mászkálni sehova )
-
Conqueror08
csendes tag
válasz bikkamokka #1557 üzenetére
Hibás a link eltudod küldeni még egyszer?
-
Conqueror08
csendes tag
válasz bikkamokka #1572 üzenetére
Köszi, sikerült a szinkronizálás, bár az E72 névjegyzék menüben nincsen szinkronizálási lehetőség. A google egy általános S60 leírást ad, de az E72-re nem igaz. A szemem is kiguvadt úgy kerestem.
Köszi még egyszer!
-
Devilske
tag
válasz bikkamokka #1625 üzenetére
Én kipróbáltam legyen azért tapasztalatunk mit bír a defy 1gh stabil aksi merülés eddig nem gyorsult felMotorola Defy black + 8gb micro sd + Se.MW600 headsett \m/ Finom a kindertojás csak a sárgáját nehéz lenyelni...
-
Ethar
csendes tag
válasz bikkamokka #1747 üzenetére
Ugyanez a gondom, nekem sincs Motoblur account. Tud erről valaki valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz bikkamokka #2219 üzenetére
De ahhoz nem is kell külön uninstaller alkalmazás,simán lehet uninstallálni...szóval nem is értem ezeknek az alkalmazásoknak a létjogosultságát.
A kevés is több a semminél.
-
zsirfecske
addikt
válasz bikkamokka #2222 üzenetére
ja, de root nélkül segyik sem tud rendszerappot, még az általam fentebb linkelt lépések sem (ráadásul 2.2-re van leírva, ezt benéztem).
-
ABE
őstag
válasz bikkamokka #3261 üzenetére
Igen, a CEE közép-európai, a homescreen felület ugyanúgy Blur, csak nincs motoblur accounthoz hozzárendelve a telefon, van némi eltérés az előre telepített programokban, és a kezelőfelület sebessége jobb.
-
Edge
veterán
válasz bikkamokka #3261 üzenetére
szerk: ABE megelőzött
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Des1gnR
őstag
válasz bikkamokka #17599 üzenetére
Köszönöm
Nem tudtam, hogy motorola cucc Nekem ZTE Bladem van és arra kellene valami nagyon hasonló, esetleg olyat tudtok?v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
rum-cajsz
őstag
válasz bikkamokka #17738 üzenetére
Nem tudom, én mindig a Dialer One-t használom, abban meg alapból van ilyen opció.
Szerk:
megnéztem neked, választható, mi alapján akarsz rendezni, és ebben is benne van, hogy csak a telefonszámos kapcsolatokat mutassa.[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
Bernyó84
aktív tag
válasz bikkamokka #47790 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem megy a plusz-os akku a sima Defy-ban...
Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest