Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
szige
tag
válasz Conqueror08 #1554 üzenetére
E72-höz van MfE...
-
bikkamokka
tag
válasz Conqueror08 #1554 üzenetére
E51-en lehetett szinkronizálni google acc-kal, mail for exchange nélkül is. Link itt: [link] (angolul) Ehhez nem kell MfE. De egyébként van MfE is, fel kell telepíteni Oviból, nekem névjegzékre nem jött be, ahogy szinkronizált.
-
szige
tag
válasz Conqueror08 #1565 üzenetére
Pontosan milyen linkre gondolsz? Itt van a kezemben az E72 és van rajta MfE.
Megkeresed az email ikont (ez szoft verziótól függően több helyen is lehet), megnyitod, kiválasztod az új fiók hozzáadása ikont, majd azon belül az Exchange-t, beírod amit kell és voilá.
Amúgy furcsa is lenne, ha a Nokia jelenlegi üzleti csúcsmodelljéhez nem lenne MfE...Bocs az off-ért.
-
bikkamokka
tag
-
bikkamokka
tag
válasz Conqueror08 #1587 üzenetére
Másodjára csak sikerült jó linket beszúrnom, de valamiért elsőre most sem találtam. Azt hittem, google levette.
Érdekes lett volna, ha megtalálod a névjegyzékben!
Az E51 pont ilyen, mint a linken, úgyhogy ott nem volt gond, gondoltam, a tied is ilyen.
Nekem címeket, és olyan névjegyzékbejegyzéseket kuszált össze, amikhez több szám is tartozott különböző cimkével.
Szerk: nem keverte a számokat-neveket össze, csak a név alá tartozóból lehagyott.[ Szerkesztve ]
-
szige
tag
válasz Conqueror08 #1586 üzenetére
Szívesen. Jól hangzik, én is E72-ről tervezem a váltást, csak még nem tudtam dönteni, hogy defy legyen, vagy MM2... Őrületbe kergetem magam.
-
ABE
őstag
válasz Conqueror08 #3962 üzenetére
WiFi-n vagy mobilneten próbáltad?
-
ABE
őstag
válasz Conqueror08 #4012 üzenetére
Market problémára próbáld ki a következőt: Setting/Applications/Manage applications, kattints rá a Marketre, és töröld a cache-t. Állítólag ez segít akkor, ha a Market elhal. Ha ez működik, akkor lehet, hogy az email-ek működéséhez is valami cache-t kell törölni. Például úgy, hogy szintén itt az alkalmazásoknál beállítod, hogy ne csak a telepített, hanem az összes programot mutassa, és clear cache-t nyomsz a használt email alkalmazásnál (Email/Email engine/Gmail...).
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Conqueror08 #4012 üzenetére
A data maneger menüpontban (settings) nem kapcsoltad be a data saver opciót?Esetleg gmail és a market appoknál clear cache.
Ha más nem factory reset?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest