Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmisi
senior tag
válasz Laacko #11606 üzenetére
Most az van rajta.
-Érzésre gyorsabb mint a 2.1
-A quadrant néha mért 1200 körül, de volt hogy 970 jött csaki. Mindkét szélső érték 900Mhz alap-gyári órajelen történt.
-A dialer one végre tudja rendezni a neveket család neveket előre rakva. (Pisti Zács helyett Zács Pisti)
-A bluetooth modul végre tudja kezelni voodoo ráolvasás nélkül telibe a bluetooth-os billentyűzetet. A füles természetesen működik.
-OpenVpn még küzdés van vele, de ez az átlagusereknek ambivalens.
-SetVsel Marketes felejtős.
-Egy két app-nak a froyos változatát kell telepíteni.
-Boot után kb. 160mega szabadot mutat a system panel.Tapasztalás egyéb:
-Az eredeti launcher pro-t érdemes rajtahagyni, én GO launcher Ex-et raktam rá, no azzal lelassult érzésre.
-Titanium backupba mentett 2.1 -es appokat talán nem érdemes visszaállítani 2.2 alatt.
-System recovery fent van alapból a romban csak defy recovery néven.
-Vipe telepítés elött, talán érdemes a cache partition-t is wipe-olni (törölni). (Csak az sbf flashelése elött)
-Ha fönt van a Pays vagy bármilyen 2.2 rom. A system recovery nyitóképernyőjén túljutni csak a Hangerő fel és le gombjának egyszerre történő lenyomásával lehet (Hiába tapizod a jobb alsó sarkot)Más: Ez a datasaver opció engem is megszivatott. El nem tudtam képzelni miért csak wifiről tudok letölteni a Marketről. Persze nagy okosan biztosan a legelején kipipáltam na azért.
-
Slew
csendes tag
válasz Laacko #13050 üzenetére
Francba, lejárt az időlimit...
AutoKiller-rel, ha kilövök mindent, ami épp nem kell. Tehát a rendszerdolgokon kívül csak a widgetek (fancy widget, widgetsoid) és pár programot (AnySoftKeyboard, AutoKiller, No Lock, SetVsel) hagyok futni, akkor 200-230 szabad memóriám van a Pays-sel. -
norbi93
senior tag
válasz Laacko #13066 üzenetére
ésha most nyomsz egy factory-t? akkor elvileg megnő, de ha tényleg nincs telepítve annyi alkalmazás (ami fut is a háttérben), akkor nemtudom, talán a régi romból maradhatott ott egy kis szemét? (ramban elvileg ez lehetetlen ugye, mert kikapcsolásnál törlődik, szóval nemtudom)
-
midnightstar
tag
válasz Laacko #13071 üzenetére
gratula Pays ROM felrakásánál le van írva, hogy nem szabad factory resetet nyomni!(anak is gratula, aki tanácsolta ). Ha tudsz, menny be valahogy recoverybe és próbáld meg megint azt a zip-et, ha még nem törölted le. De lehet, hogy elölről kell kezdened sok sikert!
VAC up blyat
-
-
norbi93
senior tag
-
lmisi
senior tag
válasz Laacko #13921 üzenetére
Ha az alap android 2.1 re akarsz visszamenni az macerás, de talán mintha láttam már valahol leírást, de most nem tudom...
A lelőtt programok újraindulnak, az természetes tud lenni, ha rendszer részét képezi.
Ttanium backupppal leszedheted, csak vigyázz melyiket. A rom leírásámál erre utal is Pays.
Van már 5.1 -es is.
SBF Flash után, nem kötelező rátenni a Pays féle clockworkmod recoveryt, anélkül is müxik.
Csak ez esetben neked kell megcsinálnod a gyomlálást, ha egyáltalán akarod.
Nekem 4.1 van fent. Sajnos a GO launchert nem szereti. A Maps-et jobb ha nem indítod el rajta. Néha magától reboot (Sok játék esetén naponta 1x)
Nagyjából annyit bír mint a 2.1-es. -
charlie_hu
aktív tag
válasz Laacko #14115 üzenetére
t-mobile.hu-n ip67-nek hirdetik, ami pedig víz esetén ezt jelenti:
Ingress of water in harmful quantity shall not be possible when the enclosure is immersed in water under defined conditions of pressure and time (up to 1 m of submersion).
(Vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig (0,15 – 1m között 30 percig)Akkor ez most, hogy is van? hirdetik valamilyen tulajdonsággal a terméket, de garit már nem mernek adni a tulajdonságra?
Tárhely, domain, webszolgáltatások - https://www.awh.hu
-
vazzz
őstag
válasz Laacko #14129 üzenetére
De, lehetséges. A kínait több, mint 3 hete raktam fel, azóta Pays 3, 4, 5, 5.1, S.Froyo fin, Orange, Barebones 1.2, 1.3, Jboogie romok mind fenn voltak, utoljára Pays 5.1 volt fenn, az 3.4.3-11. Próbáld ki nyugodtan, menni fog.
Dotcom:
Ha ők nem tudják felrakni a 2.1-et simán, az már az ő problémájuk, te nem tehetsz róla.
[ Szerkesztve ]
-
vétó
aktív tag
válasz Laacko #14353 üzenetére
szerintem az alaplap az egy fődarab... de gondolom Te a készülék cserét értetted ezalatt
valakinek volt már ilyen, de nem emlékszem, neki mi volt a megoldás. Keresővel biztos megtalálod.szerk: közben én is visszanéztem, tzl-nek volt ilyen gondja; "Nekem alaplapcsere volt, átragasztották az s/n számot..."
[ Szerkesztve ]
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Laacko #14404 üzenetére
Ha a Defy is felkerült a CM támogatott készülékek listájára akkor igen! Igényes kis mod, nem csak a legfrissebb Android verziókat hozza el, hanem jelentősen fel is javítja azokat. De ha a készüléked nincs a támogatottak között akkor nem garantált, hogy probléma nélkül fog futni (pl: térerő problémák, kamera problémák, stb stb stb).
-
chab7
addikt
válasz Laacko #36124 üzenetére
Igen, ezt mondták itt az előbb is.
Működik az dupla megerősítés nélkül is A linket követve elég szájbarágósan ráadásul, és az sbf fájlt sem kell keresned mert az is benne van.(#36126) Laacko: Azzal a leírással az egyszer jól esete van
Gyárinak nekünk a 179-2 CEE kell. Hacsak nem Norvégiába viszed vissza[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest