- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ba.G
aktív tag
válasz
andris1602 #49428 üzenetére
Kösz a választ, csak most vettem észre. Az én akksim is púpos persze, féltem, hogy egyszer a zsebemben durran el.
Azért az botrányos, hogy ezeket a telefonokat naponta kell tölteni (OK, biztos van, amit akár másfél-kétnaponta), márpedig ugye a Li-ion akkuk kb. 500 töltés-kisütés ciklust bírnak, aztán kampec. Tekintve a lítium környezeti és egészségügyi vonatkozásait (meg a gazdaságiakat...), ez nem csekély pazarlás szerintem globalice. De hát persze az én Defym is 3 évig húzta, ez meg bő 1000 nap, tehát végül is ennyi volt benne... De az előbb írtam, hogy a Moto MPx-eim akkui még ma is helytállnak.
Na mindegy, kifüstölögtem magam, valahol megkönnyebbülés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Atomfall teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Medence topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest