- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
válasz
joshua7 #1118 üzenetére
Origi, lezárt csomagolásban érkezett, töltő és headset volt hozzá, valamint a nagy kartondobozban egy Pixmániás nyakpánt.
Bár Devilske azt írta,neki volt benne 2 Gb memória kártya, azért kíváncsi lennék, másnak is volt-e?
Én emiatt nem reklamálok, örülök,hogy 86-ért van egy ilyen telóm.Úgyis egy Class 6-os 8 Gb-ost terveztem bele.
Nyomkodtam kicsit a Defy-t, próbahívások, fotó, videó jól működik. Hangsúlyozom, nincs összehasonlítási alapom Desire-hez vagy más felsőkategóriáshoz, mivel ezzel a telóval nyitottam.Nagyon zsebbarát teló, nagyobbra számítottam. Ehelyett kompakt és könnyű.
Nekem még szokatlan az Android is, bár van 150 Mb mobilnet az előfizumban, szerintem nagyobb csomagra váltok,mert az a benyomásom,hogy sokmindenhez kell neki a net.
További benyomásokról később, remélem tudok segíteni, aki döntés előtt áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest