Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Most néztem meg, már nincs rá garancia, de az fura hogy néha megy néha nem, nem értek innentől már annyira hozzá, melegíteni meg nem tudom mivel érdemes meg időm se van sok erre
. Lehet el kéne adnom de így nem tudom mennyiért veszik be..(#4260) Kispósi:Sajon annyi pénzem nincs és a 8-gigás verzió meg kevés lenne, MOTO G-n gondolkodtam mert azt még megengethetem magamnak. A 16gb-s verzió 60 ezer.
-
Matada2.3
veterán
Vao, nem semmi munka! Gratulálok és üdv a csapatban
Ha nem bánod ezt a módszert leforditanám, hogy leírjam egy angol fórumba mivel ez itt nagy áttörés
A software-es oldalról meg annyit, hogy a cm9 mar kezd béta szintbe lépni. A modem drop off-ok javítva lettek es a deepsleep tökéletesre lett válaszolva. Mar csak a hdmi es az otg kell és betaba érkezünk . 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Lehet el kéne adnom de így nem tudom mennyiért veszik be..
ha nem akkor marketen van még más app is.
De ezt majd PÜ-ben
Ha nem bánod ezt a módszert leforditanám, hogy leírjam egy angol fórumba mivel ez itt nagy áttörés