Új hozzászólás Aktív témák

• Bari

Modder

Sziasztok!

Örülök, hogy a Párom mellett sok mindenkinek tetszik. :R :R
    Nem gondoltam volna, hogy alig 5 óra alatt majdnem 30e megtekintés lesz az írásomra.
    Köszönöm a sok dicsérő, és megtisztelő hozzászólást. Nézzétek el Nekem, hogy nem válaszolok mindenkiére.

#5 big-J: A felhasznált kék sata kábelek az alaplaphoz jártak, így ha nem neveztem volna be a Veletechre a gépet is azt használtam volna fel :D

#7 ViZion: Én köszönöm hogy olvassátok az írásomat. A gombok még nem is egészen lettek olyanok mint elsőre terveztem, a piktogramok kifestése nem lett 100%-os, persze a feladatát így is tökéletesen ellátja, de én látom az apróbb hibákat benne. Sokan mondták már hogy birka türelmem van, de nem épp ezért lett birka az avatarom :D

#14 fkenny: Én is örülök hogy ismét találkoztunk személyesen. Picurkának és könnyűnek mondjuk nem mondanám (21kg összeszerelve). Remélem jövőre ismét találkozunk.

#21 fischera: Megtisztelő a véleményed. Nem áll szándékomban túladni rajta :D . Kedves párom használja, Neki készítettem.

#23 Rick4: Vágták már a fejemhez, hogy fanatikus vagyok, ha egyszer a fejembe veszek valamit, akkor amíg el nem készül nem adom fel, hát van benne valami :D Sajnos akut időhiányban szenvedek, és nem tudom Neked elvállalni. Sajnálom, de köszönöm hogy rám gondoltál, megtisztelő :R

#24 Sub-ZeRo: Köszönöm :R . A szerszámok és eszközök nagy részét évek alatt spóroltam össze, ajándékba kaptam vagy magam készítettem el. Szülinapra, névnapra, karácsonyra ha kérdezik mit szeretnék általában szerszámokat szoktam kérni, azoknak mindig tudok örülni. A bútorunkat cseresznye és erezett fekete bútorlapokból készítettem. Nagyon beleolvadt volna az asztallap színébe ha itt is a cseresznyéhez hasonló szint választok. A váz MDF lemezből készült, amit nem lehet jól pácolni mivel műgyantával ragasztott fűrészpor alkotja. A terv a csillogó fekete festés volt, ezért választottam ezt az anyagot. A következő nagy projektem a faház befejezése lesz, ami fából jobban mondva rétegelt lemezből készül, ott lazúrt és lakkozást fogok alkalmazni, hogy megmaradjon a fa eredeti erezete is.

#26 gery2123: Köszönöm, de én sem a monitorokat hegesztettem, csak a róluk leszerelt fém burkolatot :D

#28 Meglivorn: Köszönöm :R . Nem tudom mennyi idős vagy, én sem úgy születtem, hogy mindent tudtam és mindenre volt megfelelő szerszámom. A tudás és a gyakorlat évek alatt rakodott rám, és a szerszámaim összegyűjtéséhez, elkészítéséhez is sok év kellett. Idestova 20-22 éve barkácsolok ezt azt, még tizenévesen kezdtem az Édesapám szerszámaival. Az első kerálmányomat manapság már nem mutogatnám de akkor nagyon büszke voltam rá, hogy sikerült elkészítenem. Ha van benned késztetés a barkácsolásra kezdj bele, apránként a tudásod és a szerszámaid is bővülni fognak majd.

#29 cildren: Köszönöm :R . Nyák készítéshez nem kell sok eszköz, Elsőnek érdemes kipróbálni a filctollas rajzolást, de a vasalásos NYÁK-készítéshez sem kell semmi különleges. Olvasd el a NYÁK-készítéséről szóló írásomat, abban szinte minden kérdésedre választ találsz. A Brazosba integrált HD6310 sajnos nem tud eyefinityt, így csak szimpla kiterjesztett asztal van.

#34 Blindmouse: Köszönöm :R. Elképzelhető, egyelőre nincs tervben ilyesmi, de majd idővel kiderül... :D

#36 ViiiiktorOC: Ötletek mindig vannak, sokszor túl sok is. Sajnos a ráfordítható szabadidőből van kevés :O Köszönöm :R

#37 Meridian: Köszönöm :R . Az MDF lemezek helyett lehetne akár azt is használni, a lehetőség meg van rá, csak megfelelő mérető 3D nyomtató és elég mennyiségű alapanyag kell hozzá. Jelenleg szerintem még nem gazdaságos a használata ekkora méretben.

#42 a2d2: A káva festéséhez szétbontottam teljesen a panelokat, és gondolkoztam a két üveglap közvetlen összeillesztésén is, de a káva átszabásával nem tudtam volna középen az lcd panelt és a mögötte lévő fényterelő fóliákat összeszorítani, így inkább nem vágtam bele.

#50 Thorus: Köszönöm :R . NYÁK tervezéshez az Eagle programot használom. Az ingyenesen használható verzió is teljes értékű, minimális megkötésekkel (10×15cm-es panelméret és csak két oldal, ami hobbiból nyáktervezőknek tökéletesen elég). A dry és a lötstop fólia is az octamex cég terméke, a hobbielektornika.hu oldalon van egy fóliarendeléses téma, amit érdemes figyelni, időnként vannak csoportos rendelések. Én is ilyen rendelés útján jutottam hozzá.

#51 hege8888: Köszönöm :R
    Ideje arra van az embernek amire szakít :D . A moddingra fordított időm nagy része az alvás rovására megy. Család mellett sokszor napokig nem jutok le a műhelybe. Igyekszem minden kis szabadidőt arra fordítani amit szeretek csinálni, szerencsére a Párom megértő ezzel kapcsolatban.

#52 i90venom: Az első helyet csabi112 xBlue nevű gépe nyerte, megérdemelten. :C

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés