- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
Sziasztok!
Örülök, hogy a Párom mellett sok mindenkinek tetszik.
Nem gondoltam volna, hogy alig 5 óra alatt majdnem 30e megtekintés lesz az írásomra.
Köszönöm a sok dicsérő, és megtisztelő hozzászólást. Nézzétek el Nekem, hogy nem válaszolok mindenkiére.#5 big-J: A felhasznált kék sata kábelek az alaplaphoz jártak, így ha nem neveztem volna be a Veletechre a gépet is azt használtam volna fel
#7 ViZion: Én köszönöm hogy olvassátok az írásomat. A gombok még nem is egészen lettek olyanok mint elsőre terveztem, a piktogramok kifestése nem lett 100%-os, persze a feladatát így is tökéletesen ellátja, de én látom az apróbb hibákat benne. Sokan mondták már hogy birka türelmem van, de nem épp ezért lett birka az avatarom
#14 fkenny: Én is örülök hogy ismét találkoztunk személyesen. Picurkának és könnyűnek mondjuk nem mondanám (21kg összeszerelve). Remélem jövőre ismét találkozunk.
#21 fischera: Megtisztelő a véleményed. Nem áll szándékomban túladni rajta
. Kedves párom használja, Neki készítettem.
#23 Rick4: Vágták már a fejemhez, hogy fanatikus vagyok, ha egyszer a fejembe veszek valamit, akkor amíg el nem készül nem adom fel, hát van benne valami
Sajnos akut időhiányban szenvedek, és nem tudom Neked elvállalni. Sajnálom, de köszönöm hogy rám gondoltál, megtisztelő
#24 Sub-ZeRo: Köszönöm
. A szerszámok és eszközök nagy részét évek alatt spóroltam össze, ajándékba kaptam vagy magam készítettem el. Szülinapra, névnapra, karácsonyra ha kérdezik mit szeretnék általában szerszámokat szoktam kérni, azoknak mindig tudok örülni. A bútorunkat cseresznye és erezett fekete bútorlapokból készítettem. Nagyon beleolvadt volna az asztallap színébe ha itt is a cseresznyéhez hasonló szint választok. A váz MDF lemezből készült, amit nem lehet jól pácolni mivel műgyantával ragasztott fűrészpor alkotja. A terv a csillogó fekete festés volt, ezért választottam ezt az anyagot. A következő nagy projektem a faház befejezése lesz, ami fából jobban mondva rétegelt lemezből készül, ott lazúrt és lakkozást fogok alkalmazni, hogy megmaradjon a fa eredeti erezete is.
#26 gery2123: Köszönöm, de én sem a monitorokat hegesztettem, csak a róluk leszerelt fém burkolatot
#28 Meglivorn: Köszönöm
. Nem tudom mennyi idős vagy, én sem úgy születtem, hogy mindent tudtam és mindenre volt megfelelő szerszámom. A tudás és a gyakorlat évek alatt rakodott rám, és a szerszámaim összegyűjtéséhez, elkészítéséhez is sok év kellett. Idestova 20-22 éve barkácsolok ezt azt, még tizenévesen kezdtem az Édesapám szerszámaival. Az első kerálmányomat manapság már nem mutogatnám de akkor nagyon büszke voltam rá, hogy sikerült elkészítenem. Ha van benned késztetés a barkácsolásra kezdj bele, apránként a tudásod és a szerszámaid is bővülni fognak majd.
#29 cildren: Köszönöm
. Nyák készítéshez nem kell sok eszköz, Elsőnek érdemes kipróbálni a filctollas rajzolást, de a vasalásos NYÁK-készítéshez sem kell semmi különleges. Olvasd el a NYÁK-készítéséről szóló írásomat, abban szinte minden kérdésedre választ találsz. A Brazosba integrált HD6310 sajnos nem tud eyefinityt, így csak szimpla kiterjesztett asztal van.
#34 Blindmouse: Köszönöm
. Elképzelhető, egyelőre nincs tervben ilyesmi, de majd idővel kiderül...
#36 ViiiiktorOC: Ötletek mindig vannak, sokszor túl sok is. Sajnos a ráfordítható szabadidőből van kevés
Köszönöm
#37 Meridian: Köszönöm
. Az MDF lemezek helyett lehetne akár azt is használni, a lehetőség meg van rá, csak megfelelő mérető 3D nyomtató és elég mennyiségű alapanyag kell hozzá. Jelenleg szerintem még nem gazdaságos a használata ekkora méretben.
#42 a2d2: A káva festéséhez szétbontottam teljesen a panelokat, és gondolkoztam a két üveglap közvetlen összeillesztésén is, de a káva átszabásával nem tudtam volna középen az lcd panelt és a mögötte lévő fényterelő fóliákat összeszorítani, így inkább nem vágtam bele.
#50 Thorus: Köszönöm
. NYÁK tervezéshez az Eagle programot használom. Az ingyenesen használható verzió is teljes értékű, minimális megkötésekkel (10×15cm-es panelméret és csak két oldal, ami hobbiból nyáktervezőknek tökéletesen elég). A dry és a lötstop fólia is az octamex cég terméke, a hobbielektornika.hu oldalon van egy fóliarendeléses téma, amit érdemes figyelni, időnként vannak csoportos rendelések. Én is ilyen rendelés útján jutottam hozzá.
#51 hege8888: Köszönöm
Ideje arra van az embernek amire szakít. A moddingra fordított időm nagy része az alvás rovására megy. Család mellett sokszor napokig nem jutok le a műhelybe. Igyekszem minden kis szabadidőt arra fordítani amit szeretek csinálni, szerencsére a Párom megértő ezzel kapcsolatban.
#52 i90venom: Az első helyet csabi112 xBlue nevű gépe nyerte, megérdemelten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Oculus Quest 2 VR szett, 128 GB hibátlan állapot, garanciás
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest