Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
szupermacs
üzenetére
Ezt nem is értem, még olyan régi játékokat is árulnak digitálisan, mint a Quake1, meg a MOH:AA. Az NFS
2 hogy maradhat ki? Lehet az EA-val nem tudtak megegyezni az online terjesztők a jogdíjat illetően, más magyarázat nincs rá. -
Mokó
aktív tag
-
Mokó
aktív tag
Áh értem,értem ...

NFSU 3 pedig azért nem lessz mert "nehogyaztadjukanépnekamikellhelyetteittvantonnányialfabétajátéknevegyétek".Ami manapság a játékiprban van gyomrom felfordul tőle.Szerencsére még itvvanak eredeti lemezes játékok berakod megy nem kell regelni sehova,nincs dlc,only gameplay.Ez a mentsváram.
szerk;hekkelem a videót ám közben 1 óra kb és kint van.Kb olyan szentimentális mint a múltkori.
-
AllTheBest
őstag
Én tavaly toltam végig tableten
Még mindig az egyik legjobb nfs... Ha a következő nfs-t ennek a mintájára csinálnák meg sok autóval, sok tuningolási lehetőséggel és persze nem elb@szott fizikával, akkor én simán előrendelném -
Redneck
nagyúr
Én is megvenném, az egyik legjobb rész!
Anno bagóért dobálták, akkor az új játékokra költöttem. -
Mokó
aktív tag
Nem fogjátok elhinni,benzinkúton vettem a kopim 1990ft-ért kb 4-5 éve.
-
válasz
szupermacs
üzenetére
Amazonon van hasznalt, de az ilyenbe annyira nem bizok

-
alcsa
senior tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Ha online megrendeli?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hol lehetne most venni NFS U2-t? Steamen nincs, Orginen ugyszinten nincs

-
szupermacs
veterán
Gondolom több tizedesjegyben számolja a játék az időt, de csak ennyit jelenít meg.
-
CJ4567
nagyúr
Tunngleval multiztam benne, velem ott történt ilyen, csak nyertem.

NFS Carbont múlthéten fejeztem be, amikor a végén Tier 3 autók ellen mentem Kenji(nem nyúltam hozzá, csak használtam ahogy elnyertem tőle) RX7-jével ott is történt ilyen, simán megtörténhetnek ilyenek.
Sajnos gépújrarakásnál nem mentettem le az UG2 mentésem, pedig már a végén voltam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- PlayStation 5 lemezes Ghost of Yotei Black Limitált
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

2 hogy maradhat ki? Lehet az EA-val nem tudtak megegyezni az online terjesztők a jogdíjat illetően, más magyarázat nincs rá.

Anno bagóért dobálták, akkor az új játékokra költöttem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)