- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Ja és igen, volt ezres Corsair, elviekben szintén minőségi és még drága tápom. Konkrétan féltem tőle, mert kimértem és bőven kilógott a 12V is a szabványból kisebb terhelésen. Csak ugye nem mindenki méregeti így a dolgokat. Megveszi-berakja aztán szipiszupi. Közben lehet, hogy nagyon nem.
-
Tikakukac
titán
De amúgy miből gondolod hogy a "minőségi" beles táp nem visz magával semmit illetve h ki van zárva?
Nem azt mondtam, hogy kizárva. Semmi sincs kizárva. Egyébként laboros tapasztalatokból gondolom, egy szimpla kábelnél is lehetett látni mi az ami szabványra készült és mi az ami valódi minőség volt. Ez csak kábel volt, akkor mekkora diffi lehet ha egészében nézünk egy rendszer 1 kisebb raklap kondival és forrasztásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest