- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
válasz
Tikakukac #65 üzenetére
A tegnap megnéztem, a gyenge középkategóriás gépem, ami játék alatt elvileg 200-250w-ot eszik, mennyit vesz fel a konnektorból. 394W-on peakelt, 350-360 átlaggal stressz teszt alatt. Azon nyomban módosítottam is a rendelésem 400-ról 550-es tápra. Mint hogy 2.5 év alatt megsüljön inkább oversized legyen, jobb, mint ha undersized.
-
-Alvin-
tag
válasz
Tikakukac #37 üzenetére
Ezért sokszor nem értem ezt a hype vonatot
A minőségi is lehet hibás gyártású illetve az "olcsóbb" is lehet túléli a drágábbat. Jó persze nyilván ha 2000 eur gépet raksz össze akkor már a táp is legyen olyan.
Én csak azt próbálom megérteni h mi ez a fanatizmus h minőségi vagy sem. Aláírom hogy statisztikailag biztos kevesebb a meghibásodás a 2x drágább tápoknál de ez talán el is várható ha vmi 2x annyiba kerül
-
-Alvin-
tag
válasz
Tikakukac #33 üzenetére
Codegen és vargánya tápnál találkoztam én is h minden alkatrészt elvitt a pcből.
Nekem enermax táp pukkant el semmit nem vitt magával...De amúgy miből gondolod hogy a "minőségi" beles táp nem visz magával semmit illetve h ki van zárva?
A drágább táp általában jobb meg minőségibb meg bla bla bla, de mindegyik made in tw vagy china szal szerintem ez inkább már csak hype hogy minőségi táp 2x pénzt megéri a fogyasztói társadalomban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 7
- PlayStation 5
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest