Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat.

Pár gondolatban reflektálnék a felvetésekre. Legelőször is a szín és logók vonatkozásában. A fehér szín és a logók alapfeltétele volt a megjelenésnek. Egyrészt a szponzori, másrészt a megrendelői oldalról.
Az ötlet a megrendelőtől származott, kérdezte tudnék-e készíteni ilyet. A válasz már ismert.
A kivitelezést és tervezést menet közben alakítottam, lévén a súlyelosztással is játszani kellett, hogy a monitor ne akarjon folyamatosan hátra dőlni, lévén az eredetihez képest jelentősen változtak a viszonyok, így próbáltam a nagyobb súlyt az alátámasztáshoz minél közelebb elhelyezni. Ezt nehezítette, hogy az alaplapot és a benne lévő dolgokat a láthatóság és csatlakoztathatóság miatt hátra kellett raknom.
Végeredményben egy nagyon jól működő vízhűtéses gépet sikerült összeraknom, aminek a hatékonysága még engem is meglepett, pedig már pár gépet összeraktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest