- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat.
Pár gondolatban reflektálnék a felvetésekre. Legelőször is a szín és logók vonatkozásában. A fehér szín és a logók alapfeltétele volt a megjelenésnek. Egyrészt a szponzori, másrészt a megrendelői oldalról.
Az ötlet a megrendelőtől származott, kérdezte tudnék-e készíteni ilyet. A válasz már ismert.
A kivitelezést és tervezést menet közben alakítottam, lévén a súlyelosztással is játszani kellett, hogy a monitor ne akarjon folyamatosan hátra dőlni, lévén az eredetihez képest jelentősen változtak a viszonyok, így próbáltam a nagyobb súlyt az alátámasztáshoz minél közelebb elhelyezni. Ezt nehezítette, hogy az alaplapot és a benne lévő dolgokat a láthatóság és csatlakoztathatóság miatt hátra kellett raknom.
Végeredményben egy nagyon jól működő vízhűtéses gépet sikerült összeraknom, aminek a hatékonysága még engem is meglepett, pedig már pár gépet összeraktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest