- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Nagyon jó lett, a korlátok meg olyanok amilyenek, nekem személy szerint tettszik a végső változat is.
Hatalmas gratula!
Már évek óta bele akarok vágni ilyen jellegű munkába, terveztem is az egyik régi monitort ehhez hasonló módon átalakítani, csak nem volt meg se a bátorság se az eszközök.Ami viszont nagyon foglalkoztat hogy a hűtés mennyire zavarja a gép előtt ülő munkáját? Vagy az lcd panel elegendő hangfogó?
Személy szerint engem zavar a notebookom hűtése is ha épp nem megy semmi zene, így ezért érdekel hogy hasonló projekt esetén mennyire létszükség a csendesebb vízhűtés, vagy megoldható léghűtéssel (nincs tapasztalom vízhűtéssel, de az anyagiak terén se vagyok eleresztve).Az aláírásodban szerepel ugyan egy megjegyzés de azért megkérdem:
-privátban szabad keresni, tudunk majd ilyen alkotással kapcsolatban dumálni? -
HoaryFox
őstag
Egyszerűen profi munka, világszínvonalú remekmű!
-
távcsőves
senior tag
Nagyon-nagyon tetszik a belső rész és a megvalósítás. A fényképek csalnak és élőben lehet más kissé a külső. De a külső nekem sem tetszik.
-
Grat, nagy munka, és a szokásos végeredmény
-
slmq3
csendes tag
Szép lett!!
Viszont el tudnám képzelni a piros fekete csíkok nélkül és kisebb logokkal egy helyen.
-
nalaca000
tag
Én nem nagyon kedvelem a modding-okat. Gyakran csak a designt látom benne.
Ennek a munkának a technikai kivitelezése, a legapróbb részletek alapos átgondolása és megvalósítása egyszerűen lenyűgözött. Briliáns! -
törölt tag
Van egy ilyen ősrégi 486-os pc-m:
(nem saját kép, de a ház ugyanolyan)Ezzel a házzal kéne vmit kezdeni. Sztem bazi nagy királyság lenne. Vmi erőművet bele.
Viszont ha megtartom még vagy 20 évig, lehet sokat fog érni. Működőképes masina+ősrégi fekete-fehér monitor (még képernyővédő/szemvédő vagy nemtom is van hozzá)+model m+mátrixnyomtató.
Lehet még golyós egér is van vhol.
Egybe van a cucc. -
jones965
Modder
Köszönöm az elismeréseket. Nem tudom a munkafázisról készült fotókat megnéztétek-e? Az írásban a logók olyan szögből lettek fotózva, hogy tényleg nagynak tűnnek, de vannak olyanok is, ahol látszódik a tényleges arány.
-
simonzé
addikt
Fantasztikus lett az eredmény, nagyon szép munkat végeztél. Fura modon a legutolsó lepesig mindeb apro részletet tökéletesnek tartottam, a végén a azponzor logók (mindharom) aránytalanul nagynak látszanak, raadasul az Oazis szinei is elütnek a gépétől. Egy sokkal kisebb fekete-voros logoval sokkal szebb lenne a gép. De a kalapemeles mindenképp jár.
-
cintula187
addikt
Ez tényleg pazar lett!
-
Vanir
veterán
Minden elismerésem, eszméletlen jó lett.
-
L3zl13
nagyúr
Nagyon profi munka, de nekem jobban bejönne, ledek, plexi és a díszítés nélkül.
Hogy első ránézésre ne is látszon, hogy nem egy sima CRT monitorról van szó. -
tibor72
tag
Teljes egészében értem a két cikk összefüggését, viszont nem egyértelműen utaltam rá, ezt meg lehetett volna oldani máshogy is - nem részletezem, aki akarja érti, aki tudja, az átlátja - nem mellesleg a fentebb említett "gamepod-os" lehetőségben lehetett volna méltatni a PH-s cikk íróját a Modder és munkája bemutatásán túl, csak hogy kerek legyen a történet, természetesen egy harmadik személy által ....
- aki fent akadt - én írtam le, pechemre........
A remekmű viszont továbbra is remekmű ! -
Szép lett megint csak. Irigylem az idődet.
-
MK VII
veterán
Őőő.. Az megvan, hogy ebben a cikkben jones965 kolléga saját munkáját szemléltette?
A PH-s cikk pedig a PH lapcsalád egyik munkatársa mint hírt közölte le.
Tök más a kettő attól függetlenül, hogy a lényege szinte ugyan az.. Bemutatja ezt a szép munkát.
Szerintem ezen csak Te akadtál fenn..
Peace!! -
hege8888
aktív tag
Szép munka, gratula!
Én (ha ilyen ügyes lennék) még megbolondítottam volna a monitorba rakott ledes cuccott egy Ambilight-es
moddolással. -
tibor72
tag
Továbbra is
, de miért kellett 2 helyen megjelentetni????????????? (nem kell válaszolni, elég elgondolkodni rajta, lehet szerkeszteni is az ilyesmit.....)
-
pepeno1
tag
Szép munka!
Gratulálok hozzá! -
MK VII
veterán
Mindig lenyűgöz a hihetetlen munka és képzelőerő amit megvalósítasz..
Csak gratulálni tudok.. Minden elismerésem! -
Ijk
nagyúr
Kifejezetten mozgóképhez, elsősorban játékokhoz jobb, akkor a villódzás sokkal kevésbé feltűnő és a mozgásmegjelenítésnek is jót tesz, illetve a geometriai hibák sem problémásak.
Irodai munkára, állóképekhez, képfeldolgozáshoz egyértelműen jobb az LCD sample and hold technológiája. 144hz-en a mozgás sem probléma, akkor már inkább a kontraszt hiányozhat egyedül. -
voodoo98
addikt
Szép lett! Gratulálok!
-
Brekk
addikt
Ez a monitor atomjó, de hiába a 85Hz simán érzem a villódzást. Pedig annó éveket ültünk a 60Hz előtt. Ha azt 2percig se bírtam... A kontraszt gyakorlatilag végtelen a mostani LCDkhez képest, a színek szuperek, habár "csak" sRGB. De a geometriai hibák, sarkokban életlenedés stb.. Persze ezek mind beállíthatók ezen a monitoron, de sztem fél napos meló...
-
Ijk
nagyúr
Ha nem lenne 40" UHD filipszem akkor komolyan megfontolnám hogy veszek egyet, régebben akartam de sehol nem találtam.
Ami majd tényleg mindenben felülmúlja az talán BFI-s OLED lesz egyszer. Már vannak tényleg nagyon jó LCD monitorok, sok tekintetben messze jobbak mint a CRT, 144Hz/BFI-vel már a mozgóképmegjelenítés rendben van de vagy a kontraszt gyenge (IPS) vagy a betekintési szögek (VA). -
ciao
senior tag
iparművész vagy!
-
fuze
őstag
Annyira nem szoktak tetszeni a modding gépek, de ez nagyon szép lett.
Apró észrevételeim, hogy az Asus logó nagy lett és jobb lenne középen. A ROG logó teljesen jó és illik hozzá. Az Oázis logó viszont nem! Persze megértem a problémádat, hiszen nem is lehetett volna jól feltenni a színei miatt. Esetleg az javíthatott volna az egészen, ha az nem színes, hanem csak fekete vagy fehér és akkor dombornyomásként látszik. Utóbbi viszont egy cég esetében sajnos elfogadhatatlan.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Egyszerűen gyönyörű!
Őszinte leszek, számomra ez az egyik legjobb mod-od eddig!
Gratulálok!
@Brekk: Ez azért gonosz volt..
-
Ijk
nagyúr
Jól látom hogy egy Sony FW-900-at szedtél szét? Mond hogy már nem működött.
-
Lomha 8V
addikt
Annyira PRO vagy ember, hogy arra nincsenek szavak!
-
electrodoki
aktív tag
Lehengerlő! Grat
-
3shae
aktív tag
Világszínvonalú, gyönyörű munka. Ez igen!
-
madgie
titán
Szép munka, külön öröm, hogy minőségi monitort préseltél a CRT "házikóba"
-
jones965
Modder
Ismételten köszönöm a gratulációkat. Közben a műhelyemben lassan hozzáfogok a következő építéshez, ami most egy casecon lesz.
-
proci985
MODERÁTOR
gyönyörű lett.
-
korion
senior tag
de imádlak,igazi állat vagy!!!!!
eszméletlen,h miben van még lehetőség!! -
foxymaci
senior tag
hát ez valami ultrabrutál gratula!!!! a logók nélkül nekem is jobban bejön de ez legyen a legkevesebb.. minden elismerésem!
-
tibor72
tag
-
KisDre
senior tag
Nagyon szép munka, jó volt olvasni.
A logókba tudnék csak belekötni hogy elhelyezésük de főként méretük lehetett volna átgondoltabb (egy oszlopban rendezve az oldalán és kisebbek).
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Szóhoz se tudok jutni, zseniális, lenyűgöző, nem tudtam abbahagyni az olvasást, pedig elég fontos dolgom lenne
By.: Johnny
-
trufa12
addikt
Nah most mondom azt elmész te a....
Hatalmas lett, az ötlet is remek, a kivitelezés is, eszembe nem jutott volna.. -
oriic
HÁZIGAZDA
A szokásos jones965 minőség. Gratula, szép munka.
-
konyi79
addikt
-
Robert07
aktív tag
Gratulalok, nagyon jol nez ki es otletes lett. Amugy lattam az Evga-nak olyan kartyait, amiken van belul is egy HDMI csati, es akkor nem kellett volna korbevezetni a kabelt.
-
J.J. András
őstag
le a kalappal, CSAK NEHOGY A KÜLFÖLDI OLDALAKON IS MÁSOK NEKI ÁLLJÁK KOPPINTANI, védesd le !!
grat ! -
kovgab
tag
Gratulálok, szép munka
A fenti ventilátor nyílások előtt nincsen semmi védő rész? -
Fantasztikus munka, ahogy már megszokhattuk Tőled. Gratulálok!
-
Quent1n
senior tag
Gratula nagyon profi munka és igényes kivitelezés! Egyedül a külső dizájnért kár, szerintem az nagyon gagyi hatású lett. Ha maga a burkolat egy szép matt fekete színt kapott volna rajta jobban elhelyezett krómhatású díszítőkkel plusz az ASUS vörös kis elemei, világbajnok kinézete lehetne. Ez a fehér alap tönkrevágta az egészet nálam, legalábbis ami a külső megjelenését illeti. Tudom az Oázis logója fekete de fel lehetett volna azt is turbózni króm/vörös/narancs stb változatba a bemutató gép és az ASUS design kedvéért.
Viszont az írás, nagyon hangulatos volt és maga az építés abszolút profi munka, szeretnék én ilyet csinálni
-
Szia!
Ötletes, és precízen kivitelezett munka! Le a kalappal előtted, gratulálok!
-
.DLL
veterán
És most aktuális is a GO őrület miatt, mert a tetején lévő ventinyílások két poké-labdát ábrázolnak. XD Bocsánat.
Gratulálok én is, letisztult, igényes, menő!
-
Leon77
őstag
Fantasztikus lett!
A ventilátorok helyét mivel vágtad ki? És főleg hogyan oldottad meg, hogy a végén olyan gyönyörű és sorja mentesek legyenek az ívek?
Én is készítek egy saját egyedi modot, de kezdő vagyok... pontosabban ez lesz az első saját építés és nagyon érdekelnek ezek a fortélyok. Dremelem van, meg sok szerszámom is, mert én is szeretek barkácsolni.
-
F.B.I.
veterán
Hihetetlen!
-
Teaway
veterán
„hol lehet meg ilyen monitort kapni?”
Elolvastad a cikket??
„azaz mindjárt 2 db is, lévén a megrendelő úgy gondolta, ha már dual-ban vannak, lehozza nekem mindkettőt. Értetlen tekintetemre, majd az ezt követő kérdésemre az egyszerű válasz, hogy minek ebből kettő: ha elrontanám véletlenül az egyiket, akkor még ott a másik. Köszi a bizalmat, válaszoltam. Azóta is ott van érintetlenül, ahová letettük.” -
8th
addikt
Zseniális! Le a kalappal. Nagyon tetszik.
-
jones965
Modder
Bár az egyik hozzászólásban ügyes gyereknek említettek, még így 50 felett is jól esik az elismerés, amiket itt a munkám kapcsán tesztek.
-
jim bcs
nagyúr
Újfent nem csalódtunk, gratula
-
flymi
addikt
Ez (is) rendben van...
-
gebro
aktív tag
Nagyon jó lett, gratula hozzá.
-
ribizly
veterán
Giga-mega-respect! Profi munka egy profitól! Minden elismerésem!
Nem is akarok belegondolni ez valójában mekkora meló egy ilyen már onnantól kezdve, hogy egyáltalán az ötlet megszületett. -
rup1u5
nagyúr
Óriási!
-
istvankeresz
aktív tag
Mindig irigyeltem a kreatív, ügyes embereket. Max respect!
-
jones965
Modder
-
Trailblazer
veterán
Nem semmi, ügyes munka.
-
jones965
Modder
Köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat.
Pár gondolatban reflektálnék a felvetésekre. Legelőször is a szín és logók vonatkozásában. A fehér szín és a logók alapfeltétele volt a megjelenésnek. Egyrészt a szponzori, másrészt a megrendelői oldalról.
Az ötlet a megrendelőtől származott, kérdezte tudnék-e készíteni ilyet. A válasz már ismert.
A kivitelezést és tervezést menet közben alakítottam, lévén a súlyelosztással is játszani kellett, hogy a monitor ne akarjon folyamatosan hátra dőlni, lévén az eredetihez képest jelentősen változtak a viszonyok, így próbáltam a nagyobb súlyt az alátámasztáshoz minél közelebb elhelyezni. Ezt nehezítette, hogy az alaplapot és a benne lévő dolgokat a láthatóság és csatlakoztathatóság miatt hátra kellett raknom.
Végeredményben egy nagyon jól működő vízhűtéses gépet sikerült összeraknom, aminek a hatékonysága még engem is meglepett, pedig már pár gépet összeraktam. -
Xaels
félisten
Nagyon igényes és alapos munka mint mindig. Viszont a megrendelő helyében a külső színt ROG vörösre kértem volna és akkor jobban ütne.
-
DigitXT
félisten
Hatalmas!
-
törölt tag
A beltér tényleg szép és átgondolt lett, és értem hogy inkább marketing célokat szolgál majd az új helyén tehát "jólláthatósági" logózás alap elem kellett hogy legyen azok formáját és színösszeállítását meg nem piszkálhattad, de szerintem is kicsit kusza így a külső. Persze amire nekik kell arra meg vélhetően tökéletes lesz, és páran megbámulják majd a boltban
Szép munka
-
törölt tag
eriggy má!
-
atike
nagyúr
Durván jó! Ismét profi munka!
-
TaS1kaaa
tag
Epic!
-
davidsone
addikt
beteg
-
F34R
nagyúr
Hat az marha jo lett, hol lehet meg ilyen monitort kapni?
-
robogos10
senior tag
Gyönyörű munka
Fejből jött ez az egész vagy esetleg több projektből raktál össze egyet? -
BL@CK
tag
Szép lett, mint minden eddigi munkád! Remélem valamelyik rendezvényen személyesen is megnézhetem!
-
rankesz
veterán
Azt a betyár mindenit ez tényleg rohadtul bejövős!
Abban viszont egyet kell hogy értsek az előttem szólókkal hogy a logók tényleg egy kicsit elvesznek inkább mint hozzáadnak, de hát a megrendelő elégedettsége a lényeg -
Romvr
őstag
Nem lehet erre mást mondani mint LENYŰGÖZŐ MUNKA!
Mind a kivitelezés, a tervezés meg maga az ötlet hogy egy régi CRT monitorból csinálsz egy All-in-One PC-t... egyszerűen Zseniális!!!
(bocsánat a moderátoroknak de mással nem tudom kifejezni mint egy GIF-el az elragadtatásomat) -
pomorski
őstag
Kreatív+ügyes gyerek vagy, emelem kalapom! Gratula a művedhez!
-
fogtunder
nagyúr
válasz
kriszpontaz #3 üzenetére
a logókat én is hanyagoltam volna, illetve a külső részt biztos nem hagytam volna fehéren, de ez ízlés kérdése, amin kát vitatkozni.
az átalalkítás minősége viszont elképesztő
-
Scholes9
nagyúr
Fantasztikus
-
Speeedfire
félisten
válasz
kriszpontaz #3 üzenetére
Nagyjából nekem is ez volt a meglátásom. Nagyon szép munka, de vagy a fehér alapot kellett volna másra cserélni, vagy a logókat és feliratokat hanyagolni.
-
Nagyon jó lett, grat!
Mindig is tetszettek az AIO gépek, ezzel rendesen kimaxoltad a kategóriát.
A sok matricát én is hanyagoltam volna, elég előre 1-2 db. -
MineFox54
őstag
válasz
kriszpontaz #3 üzenetére
Szívemből szóltál
-
DR|FTK|NG
veterán
Nagyszerű munka.
-
Gyuri27
félisten
Cimbi gyászba teszel. Mármint, hogy nekem miért nincs ilyen.
Remek munka. -
kriszpontaz
veterán
Szép, alapos munka, jól is nézne ki, de nekem addig tetszett amíg a logók és a díszítés fel nem került. Valahogy elrontotta az összképet, főleg fehér alapon.
Anélkül egy letisztultabb kinézete lenne.
Ettől függetlenül minden elismerésem. -
ALBY
senior tag
Minden elismerésem, kitűnő munka
-
Balu972
aktív tag
Wow! Gratulálok, gyönyörű munka!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Milyen széket vegyek?
- Egérpad topik
- Minden, ami JAZZ
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest