- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Nagyon jó lett, a korlátok meg olyanok amilyenek, nekem személy szerint tettszik a végső változat is.
Hatalmas gratula!
Már évek óta bele akarok vágni ilyen jellegű munkába, terveztem is az egyik régi monitort ehhez hasonló módon átalakítani, csak nem volt meg se a bátorság se az eszközök.Ami viszont nagyon foglalkoztat hogy a hűtés mennyire zavarja a gép előtt ülő munkáját? Vagy az lcd panel elegendő hangfogó?
Személy szerint engem zavar a notebookom hűtése is ha épp nem megy semmi zene, így ezért érdekel hogy hasonló projekt esetén mennyire létszükség a csendesebb vízhűtés, vagy megoldható léghűtéssel (nincs tapasztalom vízhűtéssel, de az anyagiak terén se vagyok eleresztve).Az aláírásodban szerepel ugyan egy megjegyzés de azért megkérdem:
-privátban szabad keresni, tudunk majd ilyen alkotással kapcsolatban dumálni? -
HoaryFox
őstag
Egyszerűen profi munka, világszínvonalú remekmű!
-
távcsőves
senior tag
Nagyon-nagyon tetszik a belső rész és a megvalósítás. A fényképek csalnak és élőben lehet más kissé a külső. De a külső nekem sem tetszik.
-
Grat, nagy munka, és a szokásos végeredmény
-
slmq3
csendes tag
Szép lett!!
Viszont el tudnám képzelni a piros fekete csíkok nélkül és kisebb logokkal egy helyen.
-
nalaca000
tag
Én nem nagyon kedvelem a modding-okat. Gyakran csak a designt látom benne.
Ennek a munkának a technikai kivitelezése, a legapróbb részletek alapos átgondolása és megvalósítása egyszerűen lenyűgözött. Briliáns! -
törölt tag
Van egy ilyen ősrégi 486-os pc-m:
(nem saját kép, de a ház ugyanolyan)Ezzel a házzal kéne vmit kezdeni. Sztem bazi nagy királyság lenne. Vmi erőművet bele.
Viszont ha megtartom még vagy 20 évig, lehet sokat fog érni. Működőképes masina+ősrégi fekete-fehér monitor (még képernyővédő/szemvédő vagy nemtom is van hozzá)+model m+mátrixnyomtató.
Lehet még golyós egér is van vhol.
Egybe van a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest