- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Nagyon jó lett, a korlátok meg olyanok amilyenek, nekem személy szerint tettszik a végső változat is.
Hatalmas gratula!
Már évek óta bele akarok vágni ilyen jellegű munkába, terveztem is az egyik régi monitort ehhez hasonló módon átalakítani, csak nem volt meg se a bátorság se az eszközök.Ami viszont nagyon foglalkoztat hogy a hűtés mennyire zavarja a gép előtt ülő munkáját? Vagy az lcd panel elegendő hangfogó?
Személy szerint engem zavar a notebookom hűtése is ha épp nem megy semmi zene, így ezért érdekel hogy hasonló projekt esetén mennyire létszükség a csendesebb vízhűtés, vagy megoldható léghűtéssel (nincs tapasztalom vízhűtéssel, de az anyagiak terén se vagyok eleresztve).Az aláírásodban szerepel ugyan egy megjegyzés de azért megkérdem:
-privátban szabad keresni, tudunk majd ilyen alkotással kapcsolatban dumálni? -
fuze
őstag
Annyira nem szoktak tetszeni a modding gépek, de ez nagyon szép lett.
Apró észrevételeim, hogy az Asus logó nagy lett és jobb lenne középen. A ROG logó teljesen jó és illik hozzá. Az Oázis logó viszont nem! Persze megértem a problémádat, hiszen nem is lehetett volna jól feltenni a színei miatt. Esetleg az javíthatott volna az egészen, ha az nem színes, hanem csak fekete vagy fehér és akkor dombornyomásként látszik. Utóbbi viszont egy cég esetében sajnos elfogadhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- The First Berserker: Khazan
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest