Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
whitezo88
üzenetére
na meghaltam... és nem találom a hullám. viszont találtam egy helyet 6 gyémántérccel sok vassal redstonnal. nem volt nálam sok értékes cucc, max egy gyém. csákány. de akkor most csinálok még egyet, az enchant asztalhoz meg a maradék 1 gyém kellett csak. csak 31. szintű voltam azt sajnálom...
-
-
föccer
nagyúr
válasz
whitezo88
üzenetére
Az itteni közösség 2 szerveren játszik (játszana). Az MCPH az egy majdnem teljesen pőre, mod nélküli szeró. A Soni84 féle szerveren viszont a Tekkit-es féle szerverver van beüzemelve. Az előbbi viszonylag stabilan fut, bár van akinek gondjai vannak a belépéssel. Ha ide akarsz jönni, akkor vagy Masterdeejay-nek szólj, vagy nekem és felveszünk whitelist-re. A tekkites szerver egész héten elérhetetlen volt. Ott a Tekkit minden kiegészítője él. Ha ide akarsz csatlakozni, akkor Sonim 84-et keresd meg, vagy cucuska2-t.
üdv, föccer
-
törölt tag
válasz
whitezo88
üzenetére
szerintem ha eddig bejött akkor érdemes megvenni, szerintem ha a műfaj bejön akkor messze a legjobb "beruházás"... ha meg elég volt az építkezős cucc akkor érdemes pl direwolf20-t keresni youtube-on, mindenféle modokkal nagyon szájbarágósan bár angolul tolja, durva dolgokat rak össze

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vasércet meg sehol se találok,pedig már leástam marha mélyre,találtam egy-két barlangot is de csak szenet találtam ott... 

, meg alakítottam rajta egy kicsit, de a ház se rossz