Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weißturul
senior tag
Az évszakok jó dolgok, de én mint mezőgazdász (cukornád ameddig a szem ellát nincs is értelme aratni, de jól mutat ) félek, hogy a tél hazavágja a termésemet
De szerintem a kockahol/-nap sokkal jobb, egyediséget kölcsönöz a játéknak
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
föccer
nagyúr
válasz Nyiscsák #2042 üzenetére
Akkor hogy a csalás lehetőségét kizárjuk, kérlek áruld el nekem, hogy hány táblát olvastal el út közben?
A választ privátban légyszíves, hogy más ne élhessen vissza az infóval
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Weißturul
senior tag
-
föccer
nagyúr
válasz Weißturul #2062 üzenetére
Szerintem elég ha nézed Legalább 12 kocka obszídiánból csinálni kell egy zárt keretet, aminek a belsejét megütöd kova és vassal.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Weißturul
senior tag
még mindig angol... de akkor már németet linkelnétek, inkább keresem magam, de föccer segített
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Weißturul
senior tag
-
netpeti98
addikt
Nekem jobban tetszik a mostani nap/hold lehet ha kijön a végleges 1.9 akkor készítek egy modot ami visszarakja őket.
Üdv netpeti98
-
-
Weißturul
senior tag
-
föccer
nagyúr
A második fordulóban a kincsesládában az alábbi nyeremények várják gazdájukat:
Továbbá egy kiegészítés a szabályokhoz, amely ugyan benne volt eddig is, de ezután egyértelműen le vagyon írva: A labirintusban csak az slab-ok felületén lehet sétálni, azaz a lombokra felmászni, és a "falakon sétálni" tilos.
További jó szórakozást.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Hopp, most veszem észre, hogy a 16 lapis azt elfelejtettem átrakni a ládába. Természetesen pótoltam a hiányosságot.
üdv, föccer
-
Weißturul
senior tag
válasz sto1911 #2081 üzenetére
szerintem ahogy fedez fel dolgokat annál több erőd lesz, nem?
én még falvat se találtamHass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
-
-
athos79
tag
válasz Sirandrish #2086 üzenetére
A föld alatti barlangokat/bányákat mutatja.
It's not a bug - it's a feature!
-
-
Weißturul
senior tag
válasz athos79 #2089 üzenetére
tényleg, almát hogyan lehet a fától szerezni? ét nyestem, vágtam, borotváltam de nem lett eredménye
-
-
Weißturul
senior tag
válasz athos79 #2093 üzenetére
erdő alatt mit értesz? nem vízpart mellett levő fákat? és az alma le van esve vagy ütni kell?
-
Weißturul
senior tag
válasz athos79 #2095 üzenetére
a sima piros alma amiből nyolc aranyblokk társaságában lehet aranyalmát kraftolni?
-
föccer
nagyúr
válasz netpeti98 #2097 üzenetére
Wiki szerint 1.8-ban már ismételten van, de kizárólag strongholdokban.
Ha elárulhatok egy kulissza titkot, akkor nem véletlen athos ilyen irányú perverziója, hogy mindenképpen almát akar szerezni. A terv az, hogy az aranyalma különlegesen nagy értékére való tekintettel az utolsó futam során a kicses ládában egy ilyen várja majd gazdáját.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest