Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Állítólag kell az 1. hsz-t jegyző emberke engedélye...ergo ha nem tudjuk vele felvenni a kapcsolatot akkor kell új topik
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
föccer
nagyúr
válasz Sirandrish #2451 üzenetére
Nagyon nem kívánod te ezt az 1. hszt.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
Sirandrish
legenda
Dehogyis nem...sőt..még mielőtt Netpetinek eszébe jutott én már említettem Paszujnak hogy dobjunk össze egy értelmes első hsz-t csak valamiért annyiba maradt
Szerinted miért mentem modkerbe ha nem akarom?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #2451 üzenetére
Tudtommal nem kell, hogyha megmarad az eredeti tartalma is a bővített végén. Valahogy így:
Első hsz tartalma
Eredeti hozzászólás:
blablaHass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
netpeti98
addikt
Valaki nem tudna feltenni ide egy szép nagy minecraft logót?
Kellene egy jó minőségű az első hszbe.Üdv netpeti98
-
Sirandrish
legenda
Nah, a modik azt mondták hogy tudják módosítani és nem említették hogy kéne az első hsz-t jegyző emberke engedélye szóval Netpeti ha kész vagy akkor dobd be a modkerbe..
-
Sirandrish
legenda
válasz netpeti98 #2456 üzenetére
Ennél nagyobb felesleges...ez tökéletes lenne a topikhoz szerintem
Szerk..pont beleillik
vagy ez..jobb minőségü viszont van háttere
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Kösz be is raktam a képet.
Mielőtt bemegy a modkerbe még megmutatom nektek hogyha esetleg lenne vmi kifogásolni való még javítsuk ki mielőtt be küldeném.Szek: az első lesz mert annak átlátszó a háttere és jobban illik a ph környezetébe.
Szerk: már megint a 3. a legjobbÜdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz netpeti98 #2459 üzenetére
Öhm valaki aki ért hozzá...megkéne csinálni a 3.at átlátszó hátérrel..
-
netpeti98
addikt
válasz Sirandrish #2461 üzenetére
Elméletileg tudom. Csak most nincs fenn a gimp meg az árnyékot meg nem tudtám rendesen meghagyni.
Szerk: beleraktam mind kettőt majd kipróbálásra fel rakom mind kettőt így eldöntetjük melyik illik a ph! hoz és a minecrafthozÜdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz netpeti98 #2462 üzenetére
nekem sincs gimp pedig azzal én is megtudnám
Amúgy az árnyék sem fontos szerintem..
Az első lehet azért lenne jobb mert pixeles..és a minecraft is egy nagy kockaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Serricon
senior tag
Ez kell nektek:
-
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #2463 üzenetére
+1 az elsőre
ha gép mellett lennék megcsinálnám a 3-at l, de az első jobb.Serricon gyorsabb volt[ Szerkesztve ]
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Serricon
senior tag
válasz Sirandrish #2465 üzenetére
nm.
Tényleg nem lenne hülyeség egy igazi Minecraft topic-ot létrehozni, mint minden rendes játéknál és nem egy cikk altopikját használni. -
netpeti98
addikt
Érdekes ha berakom az első képet eltűnik az egész szöveg ha másikat megmarad.
Na már csak az a kérdés hogy az elsőt vagy az utolsót?Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
Weißturul
senior tag
válasz Serricon #2467 üzenetére
Jó ez, aki a fórumra megy és keres minecraft topikot idetalál, tehát nem tök mindegy?
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Sirandrish
legenda
-
föccer
nagyúr
Viszont, ha új topik lesz, akkor ezt a hírhez tartozót zárni kellene, amit meg megint csak nem fognak megtenni
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
netpeti98
addikt
Na beraktam sokkal jobban néz ki így az egész hsz hogy van végre kép fölötte.
Esetleg valakinek van egy rövid gyakori kérdés listája elfogadnám!Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
válasz netpeti98 #2473 üzenetére
Szerintem nyomd be a próba topikba, hogy megnézzük mi is
üdv, föccer
-
Serricon
senior tag
Viszont ha azt nézed, hogy a topik kezdeténél még erősen pre-pre-pre alfa volt a játék, és korántsem tükrözi a jelenlegi, kiadás előtti állapotát a játéknak.
A topichoz kapcsolódó cikkben lévő anyag szerintem elrettentő látvány a mostani játékszínvonalhoz képest.
A jelenlegit sem kell bezárni, csak kiírni hogy xy topicban folytatjuk.Sőt jobban megnézve még csak nem is a survivalról szól a cikk, hanem az előtte levő creative minecraftról..
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Egy két helyen még tartalmaz hibákat illetve elírásokat szóval itt a leírás béta verziója
Üdv netpeit98
-
föccer
nagyúr
válasz netpeti98 #2477 üzenetére
Így elsőre átfutva azért van benne amit szívesen átírnék, de alapvetően jó lett a felépítése. Kora este átolvasom rendesen.
üdv, föccer
-
-
netpeti98
addikt
Kösz. A hibákat aki talál legyen szíves priviben átküldeni ne offoljuk szét ezt a topicot!
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
addikt
válasz netpeti98 #2481 üzenetére
A legcsúnyább hiba (ezt szándékosan ide írom) az, hogy az obszidiánt bármivel ki lehet ütni, de csak gyémánt csákánnyal dropol.
Más: ha hirtelen elkezd csökkenni az életed akkor a dobverők zöldre vártoznak, és csirkehústól is bekövetkezhet. Á'la salmonella.
Valamint: K: Hol van a legtöbb állat?
V: Füves víz közeli tágas helyen?Ez nem tudom mi akart lenni, de az állatok száma egyenletesen oszlik el.
Első kérdésre: ha nem halhatsz meg ha maxon vannak a dobverők.
Más: K: Találtam olyan követ amit semmivel nem lehet áttörni. Mi az?
V: Valószínűleg bedrockot találtál csak creativban lehet áttörni.Nem moddolt minecraftban nem lehet áttörni, de nem moddolt creative-ban se. (figyelted a toldalékot) Ellenben sok moddal át lehet törni.
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
netpeti98
addikt
Na egy kicsit futtatam az OOo-t és kicsit finomítottam az észre vételek alapján:[link]. Természetesen még mindig nézem hogy min lehetne finomítani.
Más: gantumtól zöld utat kaptunk!Üdv netpeti98
-
addikt
Amúgy miért kell hamachi? Anélkül is tökéletesen megy.
Mod: Van olyan plugin, ami azt csinálja, hogy szerverre csatlakozáskor a felhasználótól jelszót kér, amit ő állított be korábban.
Most sem látom a hamachi létszükségletét.[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
tvse1995
senior tag
A tintahalak spawnolásának vannak valami feltételei? Mármint, hogy milyen mélynek kell lennie a víznek vagy ilyesmi.
Egyébként skyblockon már csak ezeket kell megcsinálnom:
4) Make a melon farm.
5) Make a pumpkin farm.
18) Craft 10 Jack 'o' lanterns.e
23) Craft 10 Black Wool.
24) Craft 10 Gray Wool.
25) Craft 10 Light Gray Wool.
34) Build and light a nether portal.
35) Craft 5 Gold Ingots.
36) Craft 16 Glass Panes.
37) Collect 50 birch logs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs