Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Okos?telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
Naja, ha én ha játszom akkor JÁTSZOM

Miután Silent logoffolt még maradtam egy picit és néhány aranyrudam is elveszett ahogy pakolgattam oket a ládába. Mindegy, úgysem jók semmire...
Ha kell valami a házamból akkor vigyétek nyugodtan, egyik ládikában van még egy kevés uveg is stb. meg találtam agyagot (kékes por, téglát lehet belole égetni, abból meg blokkot craftolni).
Az alatta lévo bányát is jobban feltérképeztem, tuztem le táblákat meg vájtam pár kijáratot fáklyákkal megvilágítva.Hónap végén remélem javítják a multit is, sokkal jobb tobben játszva de az az igazi mikor mobok tornek az ember életére

Silent, rákérdeztél az Ultimate pakkra ahonnan a napot meg holdat szedtem: http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=55245
Bár ezek a valósághu textúrák szerintem nem illenek a játékhoz.
Egyébként itt a mapping & modding szekcióban rengeteg a textúra pack bár amit ajánlottam az jelenleg talán az egyik legjobb. Még az ellenfeleket is megváltoztatja, nagyon állatul néznek ki az új csontik
link: http://www.minecraftforum.net/viewforum.php?f=25
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest