Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
válasz hermanyi #15402 üzenetére
sorry sajnos nem én találtam ki...ha BIS el akarsz netezni gépen ami még párnapja itt képtelenségnek tünt akkor a telefonon is és a gépen is a blackberry.net apn-t kell használni. Mással nemmegy, próbáltam. A szenderd epc.tmobile.com ra volt állítva a telefonom és 4Gvel eléggé lassú volt a net, utána ahogy nézelődtem a BIS on PC után akkor találtam ezt:
Name T-Mobile US APN epc.tmobile.com, fast.t-mobile.com (for LTE devices)
Read more at: http://www.4gtricks.com/2013/04/t-mobile-4g-apn-t-mobile-4g-apn-settings.htmlMeglep, hogy friss BBsként mondom sorra itt az újsonságokat aszakiknak
lezerpiramis: A mikéntjét nekérdezd, azt tudom tudom a leírást ami alapján meg csináltam azt feltettem. Az alapján müködik nekem is és más sokaknak. Sebességgel nem lenne gond, sima netezésre teljesen alkalmas lenne, csak az a probléma, hogy 1-2 percenként ledobál és nem csatlakozik újból. Mert itt ugye nem a BB DM csatlakozik/tárcsáz behanem maga a PDAnet nevezetü progi, na és a telefon és a gép közötti kapcsolat folyamatos, viszont rendszeresen szétkapcsol. Emiatt a használhatatlanság határát súrolja. BT-vel meg nem sikerült összekapcsolnom. Mivel így is virtual Win 7 el próbálkozok OSX alatt, és nem nagyon sikerült még a BT driverért vmiért feltenni winalá.
[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
Youtube-ig nem jutok el mert most folyamatosan ledobál pedig kábellel van összekötve. Ha hazaérek megpróbálom BT-vel hátha stabilabb bár kétlem. Addig itt egy kis "bizonyíték" Sajnos a speedtest nemfut végig..
Na jelentem jútúb is megy igaz h 360 nal néha néha bedöcög de megy annak fényébe h délután 2kor a 0680 as BB-szám túloldalán a szaki aztmondta, hogy nem megoldható ahoz képest nem rossz eredmény eddig[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
válasz lezerpiramis #15386 üzenetére
telefonon is blackberry.net re kell álítani és lám müködik. Igaz másik leírással, de megy [link]
Ezalapján csináltam, és müködik. Igaz nem a torrentezni nemfogok vele, meg valamiért még random ledobál de müködik. Ezúton üdvözlöm a BB help desk-es kollégát
-
Sakab
senior tag
Látom csak magamra kell hagyatkoznom, de azért ha valaki olyan problémával küzdene mint én annak itt egy kis segítség (még nem értem a végére,de nem reménytelen. Bármennyire is mondták páran)
HOW TO USE YOUR BLACKBERRY BIS PLAN TO BROWSE ON YOUR PC WITHOUT USING ANY SOFTWARE
[link]
Maga a program meg ittlelhető fel: http://tether.com/
-
Sakab
senior tag
válasz lezerpiramis #15371 üzenetére
Felhívtam a tmobilt és kiokosítottak, sajnos. Hiába rendelek az 1Gb-s BIS mellé egy 100Mb-s csomagot nem fog összeadodni az adatforgalom. Ha valahogy sikerülne leforgalmazni az 1GB-t amit képtelenségnek tartok ezen a telefonon akkor 130Kbit re korlátoz le. Na most ha lemondom a BIS-t és rendelek egy sima hagyományos 1Gb-s mobilnetet akkor azt már megtudom osztani viszont ha úgyan úgy 30kbit re korlátoz le.Szóval megvagyok lőve. Ezért cseréltem telefont, ezért rendeltem meg a bis-t, hogy a koliba laptopon legyen netem. De úgynézki, hogy buktam eddig. Csak azt nem értem, hogy miért van egy csomó olyan oldal aminek az a címe hogy BIS on PC pl itt: [link]
Más...tudtok mondani valami használható böngészőt ami nem csak mobil nézetbe jelenít meg, ill támogatja a flasht?
Tommy77Hun: Hozzá adtam win7 alatt, de hiába irok be bármien apn címet eddig nem sikerült felcsatlakoznia, mindig valami hibát ír ki
[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
Aha szuper most kerestem utána...
"-Modemként használod a készüléket: ilyen esetben sohasem a blackberry.net APN-t használod, hanem a mobilnetet. Ha utóbbi nincs, nem is tudod modemként használni a telefont."
Nincs vmi trükközést?Pont ezért vettem volna a telt, hogy koliba laptopon tudjak netezni mobilneten keresztül. Ha rendelek a BIS mellé egy 100Mb-os csomagot akkor az 1Gb-t is letudom forgalmazni, vagy csak a 100Mb-os mobilnetet?
-
Sakab
senior tag
válasz lezerpiramis #15361 üzenetére
Őőőő nincs csak a sima 1Gb-s BIS, de ne mond h ezt így nem lehet megosztani
-
Sakab
senior tag
Nincs ötletetek hogy miért irja ki os7.1 a netmegosztásnál hogy:
Aktiválás szükséges
To use this feature, contract your wireless service provider and subscribe to a Mobile Hotspot data plainIll nincs vmi trükk 9900ra hogy mit kéne kibe kapcsolni állítani, hogy legalább 1 napot kibirjon? :/ A nagyobb gold aksi van benne ami elvileg 2650Mha-es,de nagyon zabálja az aksit. wifi GPS kikapcsolva, probálkoztam 2g/4G-vel de mind 2övel hasonló léptékbe merült így maradt 4G-n.
-
Sakab
senior tag
válasz lugosi #15313 üzenetére
Most már csak annyi kérdésem lenne kíváncsiságból, hogy ha jól tudom PINalapján rálehet keresni a telefonra, hogy ha eltünik/ellopják akkor weben térképen megmutatja hol van jelenleg, és kiis lehet 0ázni. Ezt hol találom? Mivel itt néztem: blackberryid.blackberry.com de itt semmi hasonlót nem találtam
Amugy ez a google félelmetes, most már tudja a telefonszámom, érdeklődési köröm kereséseim ill. youtube alapján, hol jártam, milyen telefonom van,miket mentettem el könyvjelzőbe, jelszavaim, telefonszámaim, ismerőseim fényképeim mindenem....köszöntelek 21. század...
-
Sakab
senior tag
válasz lugosi #15304 üzenetére
Nem, azok a screenhostok még a regisztrációnál kellettek, de azmár megy. Most már maga a telefon sikeresen fellett regisztrálva BIS-re. Az általad írt menü pontnál próbálkozom felvinni a gmailes címem, de nem akarja elfogadni. Próbáltam úgy is, hogy nem a google/gmail-t választom ki hanem az "egyéb" címet és ott írom be, de mindenhol ugyan azt irja, hogy nem jó a jelszó
-
-
Sakab
senior tag
Igen gmailen az imap po3 minden engedéjezve van. Megszivattam magam mert 1 hete megvan a telefon kb, viszont BIS meg mobil net csak mától van. Viszont én az elsőnap amikor meglett a tel bejelentkeztem egy régi freemailes cimemmel, amit még anno a 9700hoz használtam hogy tudjak az appwordböl vagy miböl programokat tölteni. Erre most ahogy belett aktiválva a net meg a bis ő kapásból azt hitte hogy én a freemailes cimemet akarom használni, azt probáltam törölni neten és valahogy sikerült is mert újrainditás után kéri a kék háttéren hogy: "Ellenőőrizze a BB ID azonsítóját"
Na én közbe https://blackberryid.blackberry.com/ itt beregisztráltam sikeresen az új emailcimem, aktiávltam is be is léptem, viszont hiába irom be most a emailt meg a jelszót azt irja ki hogy: " Adja meg az okostelefonhoz társított felhasználói azonosítót" az újat nem fogadja el, a régit meg már azért nem mert törölve lett.. és alul meg 5/10 kisérlet
félve kérdezem meg de ha elérem a 10/10et mitörténik?Na most próbálok egy teljes törlést, full wipot és előről kezdem és ha szerencsém van akkor törlés után elfogja fogadni az új címet
[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, szeretném regisztrálni a telómat BIS-re, http://www.instantemail.t-mobile.hu/ ezen a weboldalon. PIN imei megvan, majd eljutok erre az oldalra:
Ahol beszeretném regisztrálni a gmailes email cimem, beírom a pontos cimet meg a pontos jelszót de ezt dobja ki:
Emailen meg közbe ez jött:
Valaki nemrég az Ön jelszavával próbált meg bejelentkezni az Ön Google-fiókjába (xxxx@gmail.com). Ez a személy egy levelezőprogramhoz hasonló alkalmazást vagy mobileszközt használt.A bejelentkezési kísérletet megakadályoztuk, nehogy egy fiókfeltörő legyen az, aki megpróbál hozzáférést szerezni az Ön fiókjához. Kérjük, tekintse át a bejelentkezési kísérlet részleteit:
2014. augusztus 26. 16:01:31 UTC
IP-cím: 178.239.83.1 (178-239-83-1.rdns.blackberry.net)
Hely: HollandiaHa nem ismerős Önnek ez a bejelentkezési kísérlet, elképzelhető, hogy valaki más próbál hozzáférni fiókjához. Azonnal jelentkezzen be fiókjába, és állítsa vissza jelszavát.
Na ilyenkor hova tovább?
-
Sakab
senior tag
Nincs vkinek tapasztalata az utángyártott kínai házakról? pl erről? [link]
9900hoz keresnék fehér házat, de gyárit az Istennek sem találok csak utángyártottakat, de ezeknek a minőségétől meg tartok kicsit. Vkinek saját tapasztalat esetleg? Vagy valami ötlet honnan tudnék gyárit rendelni hozzá? Anno 9700hoz rendeltem angliából gyári fehérek kb 3e-ért, és az nagyon patent volt, de ehhez a 9900hoz sehol se találok originalt -
Sakab
senior tag
9900 ra érdes feltenni ezeket a hybrod romokat?hirtelen ezt talaltam :[link] miváltozas van a gyárihoz képest?sajnos meg kiprobalni nemtudom mivel postan van a tel :/
-
-
Sakab
senior tag
válasz bigsee #15101 üzenetére
Ne szo**as eddig mindenki azt mondta itt a fórumba, hogy ha bevan regelve a világ bármely pontján bármely szolgáltatójánál a BB BIS-re a készülék PIN számával, és az nincs lemondva, addig én hiába rakok bele egy új kártyát új előfizetéssel nemfogja engedni a reget. De mindjárt vissza is tekerek és bemásolom amikor erről szó volt.
Jólvan megvan a hsz nem fogok senkit besarazni, de akkor vki elmondhatná pontosan, hogy egy aktív BIS-es BB be ha beleteszünk egy új kártyát, új előfizúval, új BIS-el akkor belehet e regelni, anélkül hogy az előzőz lemondtuk volna?
[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
Nem nagyon akar összejönni nekem ez a BB vásárlás...sikerült belefutnom egy jóképességű egyedbe az OLX-en a poén kedvéért megosztom csak, csak hogy jól induljon mindenkinek a napja
BlackBerry 9900 t-mobile, dockolóval, dobozban, töltő és tok. +3db aks
megtekint hirdetés azonosítója: 36335661Én:
Üdv, megvan még a teló? BIS-re be lehet regelni? 1-2 képet tudnál ide küldeni róla?
Mr.zee
Szia megvan, ma raktam fel. Regisztrálható, én is használom a biszbaszt
Én:
És le is mondtad a regisztrációdat? Mert amig nem törölted addig újat nem lehet beregelni
Mr.zee:
értesz hozzá? Mert nem úgy tűnik...
A kártyádat regisztrálod.
Mr.zee:
Ma már nem kell ilyesmit csinálni
Én:
Ajaj látom te nem értesz hozzá a telefon PIN-jét rendeled hozzá a te számodhoz...így addig új számhoz nem lehet hozzárendelni amig az előző lenem lett mondva
Mr.zee
Ha van előfizetésed a kártyán akkor egy két jelszó után használhatod
Mr.zee
Mit mondok le?
Miről beszélsz?
Én:
TUdom h müködik a reg, és maga a BIS, volt már bb-m
Semmit, m1 kösz sok sikert az eladáshoz
Mr.zee
Hülyegyerek..
25e ért bárkinek eladom mert tuti telefon és van hozzá pár dolog
2. Telefon volt de már nem kell
Össze vissza zagyválsz itt mindent és okosnak hiszed magad
Én:
Legalább ha valamihez nem értesz ne okoskodj, és ne hülyegyerekezz mert csak a poén kedvért más néven beregelek vagy szolok haveromnak és majd az ő nickje alatt leszervezek veled egy talit és jól szájbabaszlak kis gyerek, és majd csak pislogsz te kis buzi na. További sok sikert az eladáshoz.
Mr.zee
Mit mondok le? Totál késsz vagy
Mr.zee
Haggyadmár kis csíra. Megkereslek aztán szájombaszlak a haverjaiddal együtt. Ki vagy te? Megeszlek mindenkivel együtt. Csicska
Ott a számom hívj fel és találkozzunk
Kinek osztasz szarevő?
Megbaszlak te retkes geci
Nem félsz?
Én:
MIvan ideges vagy? na cső aztán ha személyesen találkozol a vevővel nehogy én legyek, vigyázz...amugy a haggyad az hadjad....gondolom vmi 50 kilós kis drogos cigány gyerek vagy aki bekatizta magát és kemény majd meglátjuk na csővi
Mr.zee
Cigány az te vagy szerintem. Egy csóró zsidócigány gyerek akinek nincs pénze és egy 25ezres telefonra keménykedik.
Ki az a kati?
Anyád?
Konklúziót mindenki maga vonja le[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
Keresek megvételre tmobil v függetle 9900át, akár leharcolt is jó, csak jól müködjön. Ajánlatokat privátba várom
-
Sakab
senior tag
Nah szóval...Felhívtam öket. 9900 val van tömörítés ha a telefon saját böngészőjével netezel, viszont ha megosztod akkor nincs tömörítés mivel nyilvános hálózatot használ.
Rákérdeztem a q10-re is. Arra meg azt az infót kaptam hogy a 10es OS már nem támogatja semmien formában a tömörítést, ha telefonon böngészek akkor sem. (ez mondjuk meglepett)
-
Sakab
senior tag
válasz eventus #14988 üzenetére
Ahhaaa szóval akkor ha rendelek egy Net Plusz S-t 1090ért, akkor kedvezményesen kapom meg mellé az 1Gb-s BIS-t, és akkor igy 2200Ft ért lesz 1,2 Gb-m. Ez így korrektnek tünik, már csak annyi kérdésem lenne, hogy ezt az 1,2 Gb ha megosztom notira akkor is él a tömörítés?
Köszönöm amugy a tippet, segítséget mindenkinek. -
Sakab
senior tag
válasz lugosi #14985 üzenetére
vissza kerestem a 690el kapcsolatos hsz-eket, Mozaik M től felfele ingyen jár. De nekem nincs se mozaik-om, se nem lehet a 690ért megrendelni, csak 2130 ért. Akkor most mit csinálajk mert nem értem, nem tiszta eléggé megvan variálva. Nekem mennyi lenne a legkedvezőbb net plusz bis kombó?
-
Sakab
senior tag
válasz Polarstar #14983 üzenetére
Hmmmm, akkor viszont lehet elég lenne a 100as net és ehhez a 2100es BIS és akkor lenne 1,1Gb. Ha wifin megosztom és notin netezek, nem youtube hanem hvg, index, Ph, akkor ezt is tudná tömöríteni, vagy csak ha mobilon böngészek?
eventus: Melyik 1000Ft-s kedvezményre gondolsz? Én a tmobil oldalán 2 lehetőséget láttam az a BB Instant email ha jólemékszem az 3 mailcim 1gb 670, de ugye ez nekem kilöve és van a sima BB I emai ami 2190 Ft és ebbe is plusz 1Gb van.
-
Sakab
senior tag
válasz lugosi #14977 üzenetére
Tegnap este még szerencse h felhivtam az tmobile ugycelszolgalatot, és rákérdeztem h akkor ezt a 690eset megtudom e rendelni. Mondta a csaj h nem, mivel rejtett elöfizus csomagpm van, a.ihez nem lehet csak a 2190eset amibe van 1gb es 10mail cim 690azert jobban hangzott volna, de lehet mas nem lesz es marad ez a 2000es
-
Sakab
senior tag
Oh szuper köszönöm a linket, szerintem első körbe marad a 9900 és majd félév múlva ha lentebb megy a q10 ára akkor cserélem. Most már csak annyi kérdésem lenne, hogy nettel nyomkodással mailezéssel 15 perc beszélgetéssel kibir e egy teljes napot vagy késő délután már sipákol konektorután?
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, véleményetekre lennék kíváncsi. Szeretnék egy 9900 vagy egy q10et. Anno volt egy 9700 imádtam mert amire kivolt találva azt atom biztosan tudta és emelett 1 hetet simán kibírt az aksija. Tmobilnál találtam az elöfizumhoz egy 690Ft-s BIS csomagot amibe van 1 Gb, és ezt megoldható lenne e hogy megosszam wifin pl a notimra? ANdroidon ugye van simán net megosztás kérdésem az lenne hogy OS7 ill OS10 alatt van e ilyen lehetőség? Másik kérdésem az lenne, hogy igazából nekem a 9900 is elég lenne és tetszik is és kb fele a q10nek, viszont annak az aksiját nagyon szidják. Ez a valóságban tényleg így van?Nagyon gyatra lett? mert ahogy néztem a gyári adatokat 9900 az 6 óra beszélgetés q10 meg 13
-
Sakab
senior tag
Sziasztok tudnátok javasolni vmi mail programot ami bis/bes nélkül müködik? IMAP elérés nekem bőven elég lényeg hogy a Logicmail-nél kicsit csinosabb vagy szebb grafikus felülete legyen ha megoldható ill háttérbe x percenként nézze meg APN-en keresztül hogy van e új mail. Ja és ne egye meg az aksit félnap alatt ha megoldható
Egyébként bb9700-ra kellene. Gmailnek régen volt kliense de azt ha jól tudom 1éve beszüntették azóta se működik? -
Sakab
senior tag
Találtam egy részletes leírást erről a Fehér halálról
Ha vki jó angolból és ért miről irnak az leírná nekem érthető nyelven mitévő legyek
[link] -
Sakab
senior tag
Köszi a tippet... bill kombó nem segített most olvasom amit küldtél cikket és kértem árajánlatot a szervíztől.
15k ba vettem dozobozosan...(csak egy másik telefonnak a doboza de ezze már fent se akadok)
Cutler41
[link]Mellékesen remélem olvassa a kis buzi h mit irok..JObban jársz ha jelentkezel és visszaadod a pénzem én meg a szarod vagy holnap megyek és feljelentést teszek szerencsére jóbarátom tud ebbe segíteni bentről és ha véletlen megtalállak nagyon rosszúl jársz!
Felhívtam a szervízt telefonba annyit mondtak h kijelző csere 16k...csak ha tényleg ennyi baja van "csak" akkro hogy jelenítette meg 2xer az aksit áthúzva?
[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
Sziasztok sikeresen befürödtem egy itt ph-n vásárolt Blackberry 9700-ával. ismerősöm hozta le nem próbálta ki a srác meg sietést szinlelve nem akart vele tökölni.
Bekapcsolom és fehér képenrnyő fogad. Betölt bebootól megyminden csak fehér az egész kijelző. Ez ugytudom típus hiba ezeknél próbáltam utána olvasni külföldi oldalalkon de van aki azt írja h alaplap gond van aki azt h kijelző van aki szalagkábelre esküszik. Na de azaz érdekes még egyébként hogy néha néha csinál olyat h középen megjelenik egy áthúzott aksi mint ha nem lennebenne és a töltőn van közbe. Ebből gondolom h a kijelző része működik. Valakinek nincs ezzel kapcsolatba valami infója h mi lehet h a gond? :/ -
Sakab
senior tag
válasz lezerpiramis #1899 üzenetére
Hm köszönöm BB Perfekt most akkor már értem miért nem sikerült 4napig netet varázsolni rá és miért nem tudtam hosszú smst irni.
Nagyon köszönöm a kimerítő válaszokat
Heppyvan van net is sms is most már[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
válasz lezerpiramis #1897 üzenetére
Köszönöm a válaszod, operával tényleg megy és az az jó h ezt az első verziót énis próbáltam csak a gyári böngészővel és nem ment peid elötte egy tmobilos szintén feltöltökaris kártyával használtam és azzal ment a gyári böngésző is.
Meg még egy gyors kérdés mire kell álítani az smsnél h ne csak 70 karakter legyen?mert azt olvastam h 7bit re kell állitani és akkor már 160 karakter lesz de nekem ugyan úgy marad a 70. BB9700 OS6.
-
Sakab
senior tag
Sziasztok Vki vodafon vitamax netbeállításokat tudna mondani nekem?
Mert végig próbáltam kb 3at amit találtam a neten de 1iikel se megy. BIS besem nincs
2xer hivtam a vodás ügyfélszolgálatot mind 2ö mást mondott de 1ik se volt jó.[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
Lenne egy gyors kérdésem. Vettem e 9700 hoz egy fehér gyári házat billel 1üt. viszont a 2-2 gomb felvan cserélve. W a Z Z a W ill az A a Q Q az A ez szép mondat na m1 szerintem értitek próbáltam a bevitelnél állítani a nyelvet angolra magyarra de semmit se változott. a többi gomb az jó helyen van csak ezek másztak el (halkan megjegyzem h így jobb is lenne mert nincs úgy összekeverve)
-
Sakab
senior tag
Próbáld meg ezt belőni elösször nekem igy müködik azota is. Citromail,freemail, gmail
APN beállítás engedélyezése: BE
APN: internet
APN Hitelesítés: BE
felhasznél: Üres
Jelszó: üresÉn nem találtammeg hogy holvan ez a menüpont csak úgy h belementem a beállításokba és ott elkezdtem iri a keresőbe h tcp és már kiis dobta.
Ne add fel mert tényleg mennije kellMás: Nincs vkinek esetleg vmi IM plus 10 - e (teljes)? mert nemtalálok sehol se
[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
-
Sakab
senior tag
Mien cimet szeretnél használni? freemailnél én pl bejövő pop3.freemail.hu kimenő smtp.freemail.hu ezt tegnap óta tudom mert itt írta vki h nincsenek blokkolva az smtp-k és legnagyobb meglepetésemre tényleg tudok küldeni is nem csak a t-s cimmel. Gmailnál nem pop3 van hanem imap.gmail.com ha jólemléxem portokat nem kell bántani az úgy jó ahogyvan
-
Sakab
senior tag
válasz lezerpiramis #1834 üzenetére
BIS BIS BIS BIS....de bis nélkül is lehet ugyan úgy mailezni max nem a gyári massanger progival meg a levelezővel...
Én kedd óta nyúzom a 9700át tényleg megszerettem mert szép nagyon mutatós jófogásu pici aranyos. SOk telefonom volt már most jelenleg egy Galaxy S-a fő telefonom.Ahoz visszonyítva írnék pár sort. Éjjel nappal bekapcsolva IM Plussal feljelentkezve Skypra msnre facebookra, mail ami 3 levelezésemet követte 15perc frissítéssel lehetett volna 5re vagy 1 re is állítani de nekem elég volt 15perc is. Böngésző meg 4"on mindeni döntse el mennyire használható Qwerty...próbálom erőltetni és megszokni jobban megy már mint az első nap DE...nekem azt nemmondja senkise h ha engem lehagy sebességbe egy BBvel írásba. 4" fekvőbe úgy úgy lehet vele írni mint a villám. Reggelente ágyból elolvasom a hir24en portfolion a hireket, megnézem a levelezésem időjárást facen a postokat mind ezt 5percalatt. és nincs az h Jaj ehez is bis kell ahozis. és most jöhet a jaj de a BBbe van titkosítás és hogy a bb gazdaságos mert h nem tölti le a teljes mellékletet levelet csak ha megkarjuknézni. Könyörgöm 2k ért 500Mb van ha erre még rászámoljuk a BIS-t is akkor már 2 Gb és ez féléven éven belül szerintem még lejebb fog menni (lásd külföldi szolgáltatók)
És most ne értsetek félre szeretem mert tényleg egy nagyon jó telefon mert tényleg egy élménymegfogni nyomkodni nekem is a kezembe van azóta és nyomkodom mert nem tudom letenni de....talán egy pozitívum lenne mellette az aksi...reggel 9 kor húztam le egésznap ment az IM ill a mail meg a BT meg kb 10 perc beszélgetés este 7kor már pirosan világított h aksinak nemsokára vége. -
Sakab
senior tag
Ez igy eben a formában nem igaz h nincs. Gmail app már tényleg nincs sajnos ami megy BIS nélkül. Viszont én 4 napja ugyan ezzel a problémával szenvedek. Én úgy oldottam meg hogy a jelenesetbe Tmailt felhivtam h kellene egy tmobilos mail cim. Logicmailt feltettem pop3 al imappal elérem a freemailt gmailt citrommailt és ehez nem kell BIS küldeni meg tuc a tmailos címedről. szépen jól belehet konfigolni.
-
Sakab
senior tag
Probáltam a BB Desktop SOftwarrel de azt irja ki telepítésnél h:
BB Desktop SOftwar failed to validate your bb device update.
Aborting install due to validation failure.SOme packages contained unsatisfied dependencies.Nem winen próbáltam hanem OSXen de ugyan úgy müködnie kellene szerintem.
Tmobil BB számát felhívtam 80 630 160 ott megtudják nézni és nincs regelve a pinem szóval megnyugodtam
Nem tudtok véletlen vmi torrent/forum oldalt ahol BBre vannak progik...(t.ö.r.t)
[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
honnan tudom megnézni h BISre még tudom e regisztrálni?
-
Sakab
senior tag
Van egy programom... ami zipbe van tömörítve, vambenne egy ALX és 3 COD fájl ezt hogy tudom rávarázsolni a BBre?
-
Sakab
senior tag
válasz lezerpiramis #1801 üzenetére
Na eddig a mail részét gyönyörüen belöttem a Logicmaillal meg a tmobilos mailcimemmel. alvo állapotba 1-2 mp késéssel már a telónis van a levél szépen. Szóval ez a rész kipipálva.
Már csak vmi skype ill facebook kliens jönne jól. Skypenal elég lenne a szöveg facebooknál meg a postokhoz kellene vmi appami megy vmi trük kvagy bármi....mert kiprobáltam böngészön keresztül de eléggé lassúcska. -
Sakab
senior tag
Logicmailba ez a hiba üzenet mit jelenthet?
This message does not contain any sections that could be displayed
-
Sakab
senior tag
válasz donat_sz #1795 üzenetére
Most cseréltem itt a ph-n. Semmi gyári tartozéka nem volt meg semmi papirja...5ös voltrajta ráraktam a 6ot de én nem állítottam rajta semmitse. Elképzelhető h x idő múlva már ez a böngésző se fog menni mert lekapcsolják kikapcsolják?
ha ezt a servicebookot utolag én rátöltöm ügyeskedve akkor menne a face meg a többi? -
Sakab
senior tag
De tudjátok mi az érdekes? OLvastam h BISnélkül nemmegy a gyári böngésző. Na most az nekem megy szépen az jelenthet vmit?
-
Sakab
senior tag
Mellékesen megjegyzem halkan a BB marketingesek nem kapcsolnak hogy van aki pont ezek miatt nem vesz BB-t?sokkal nagyobb piacuk lenne hogy ha a rohadt megübe beraknak egy kapcsolot ahol betudom kapcsolni hogy hiperszuper halálra titkositott überbrutál szerverekenátmenö 007es titkosítással megy majd a barátnöm és közöttem lévö levelezés VAGY kapcsolo OFF mezei sima kapcsolattal kapcsolodik mint mondjuk egy 3510es. katasztrófa.
-
Sakab
senior tag
válasz lezerpiramis #1787 üzenetére
Logicmailt megtaáltam beis löttem azzal 2 b bajom van smtp cimnnél nemtudok mit beálítani h küldeni is tudjak levelet. (freemail, gmail) androidon ezért volt jo a gmail app mert ottment magától a küldés fogadás. másikgondom vele h nem találok benne olyan lehetőséget h x percenként-órénként megnézze h jött e új levél.
Amire még szükségem lenne az egy IMplus (msn facebook skype) jólett volna egy normális skype kliens amivel tudnék telefonálni is mondjuk de ha ez nincs ezt túlélném.
Meg egy sima FB app ahol nem csak chatelni lehet.
Énmár ennyivel be is érném.. :/ -
Sakab
senior tag
Sziasztok ismét megjött a kis 9700ám első benyomás tetszik egybe van formás nemrecseg nem ropog villám gyors. Eggyetlen egy dolog nem tetszett az a kijelző összeragasztása a plexivel aminek köszönhetöen enyhe nyomásra is eléggé érdekes szineket mutat a kis lcdje.Félek attól h egy erősebb nyomástól bereccsenhet az egész. Más gyártók azért ezt jobban oldották meg.
OS6ot feldobtam. viszont félve 1 2 dolgot nem értek...ez a drága bis bes rendszernek köszönhetően nemtudok csatlakozni im pluson kersztül semmire se pop3on nem érem el a leveleimet gmail kliens nincs skype kliens nincs. ezek amiket használnék. remélem csak én bénázok. és ez a bis bes egy alternativa ha nem akarom azzal használni hanem csak egy szimpla netes kártyával azzal amivel elötte szépen ment egy nokia szifon mostmeg egy galaxy s, de ha ez a csúcs szuper készülék amihez nekem még pluszba kellene rendelni vmi csomagot hogy ezeket az alap dolgokat megnézzem hát akkor elmegy a...inkább le se írom...
-
Sakab
senior tag
válasz vtechun #1747 üzenetére
Jogos ezt tényleg nemtudja az semeik android kliens. Bár most azért halkan megjegyzem és tényleg nem kötözködésből ha ez üzleti célközönségnek lett kitalálva itthon 2k ért kapsz 500 Mbot T-mobilnál 3G majdnem mindenhol van igy kb 5Mb max 3Omp akkor miértelme. gazdaságos az tény. de külföldön 2k ért több gigát kapsz tudtommal.4g elterjedésről meg nem is beszélve..
-
Sakab
senior tag
Értem köszönöm a kimeritő válaszokat most mondhatnám azt h egy normál kliensel belehet állítani h csak x kb-t szedjen le elösször de nem mondom.
De amit irtok a telefonással ill az aksival kapcsolatba azt aláirom h jogos. teljes mértékig. velem is havi szinten előfordul h hivnak nemtudom felvenni mert épp gondolkozik és nem reagál ill fél nap jobb esetbe 1 nap az aksi. igen kompromisszumokat kell kötni ki mire használja.1ébként a 9700 án normálisan fut a 6.0 os? ebben az átlag 35k-s ár körül van jobb alternatíva BBbe?láttam a 9780at több rammal de az 50 alatt nem találtam annyival meg nem gyorsabb ahogy olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
Sziasztok többéve furdalja az oldalamat egy kérdés amit megpróbáltammár kideríteni de nem sikerült de igazából annyira nem is izgatott eddig.
Második telefonnak szeretnék venni egy BB 9700át. Olvasgattam a BB rendszerről és az ő BIS BES szolgáltatásáról amiért annyira híres. Na most nekem jelenleg van egy i9000em attól most tekintsünk el h nem az a tipikus üzleti telefon többek szerint bár ezzel is vitába szálnék de most nem lényeg. Szóval mivel tud többet nyújtani egy BB mint pl egy androidos pop3 as kliens?vagy a gmail appja? úgyan azokat betudom rajta állitani mint a BB-n cimlista szinkronicáció naptár (gmail) stb... x percenként ellenőriz ez is. és még plusz elöfizu se kell hozzá csak sima net. Szóval ha eltekintünk a külsőtől miben más ezt magyarázza meg nekem pls vki és nagyon hálás leszekJa igen most az aksi időt se vegyük figyelembe mert a 4" 1GHz az tényleg zabál és 1 napot ha kibír
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest