Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Most már értem. Én még ilyet nem láttam egyetlen játéknál sem. A HZD meg digitálisan van meg nekem.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Irkálsz össze-vissza értetlenül, nem értem/értjük, ezért én vagyok a troll. Hát ... a logikád kikezdhetetlen komolyan... Be is fejeztem.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Anaren91
senior tag
Ember nem kihagyta, hanem konkrétan nem értjük mi a francrol beszélsz. Elarulom, cdrol kb1-10 másodpercig másol utánna indul a játék. Szóval te a gigás neteddel mennyi idő alatt töltesz és telepitesz egy maffia 3 at pl?
És mint írtam, amíg használva van a gép szarmindegy hogy mit csinálsz a letoltes másodlagos prioritás és lassú. Nekem pl 70 gigát 2 óra alatt szedett le restmodeba 50 mbites nettel. De azt a storeban vettem és nincs lemez...MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
gianni85
veterán
Egyébként egy jó ideig én is értetlenül álltam ez a nagy PS(4) ajnározás előtt, de jobban belegondolva érthető. Rengeteg - főleg itt PH-n - PC-s pártolt mostanában át konzolra (főleg PS-re), vagy mint cikk írója, szerzett be PS-t a PC mellé. Eddig kimaradtak a játékok, és egy csapásra puff, az arcukba zúdul jó 20db játék beleszámítva a PS3 remasteredeket is. Ha ehhez még hozzátársul az is, hogy lassan haladnak a címekkel, akkor természetes, hogy egy nagyon jó döntésnek tűnik a PS.
Másrészt ott vannak azok a játékosok - köztük én is - akik 10+ éve konzoloznak, platformfüggetlenül. Előző genben végigjátszottam mindent, ami érdekelt, minden gépen (akkor még WiiU-n is), így a remasteredek ki is vannak lőve. Mi marad? Sokminden, de az ajnározott Sony ex címekből max évi 2-4 ízléstől függően. Ezek közűl a lineáris játékok egy semmittevős hétvégén, az open world címek, meg egy laza héten le vannak tudva. Így a játékidő 90-95%-ban (mondjuk az utóbbi 1-2 évben ez exponenciálisan redukálódik) maradnak a multiplat open-world, akció, tartalmas rpg játékok, esetleg minimál sport, és autókázás.
Szóval az exek lassan elfogynak, és marad a(z újdonsült) PS tábornak az évi 1-2-3, és nem azt akarom kihozni, hogy azokkal nem érdemes játszani, de itt vitatkozni ízléseken, hogy valakinek az az évi 3 ex hogyan érheti meg a PS-t, a másik meg hogyan élhet azok nélkül....teljesen felesleges.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
“Igaz, az elvitathatatlan tény, hogy konzolon nincsenek legalább csalók”
Dehogy nincsenek. Még multiplayerben is sajnos.
-
Anaren91
senior tag
Amikor beteszed a lemezt a képe alatt elindul egy fehér csík, maffia háromnál kb 10 mp volt míg végig megy, és single játéknál meg is kérdezi, hogy letoltse e az új patchet, vagy játszol a regivel...
Meg amúgy is sose írja a ps, hogy lemezről mennyit másol tekintve tényleg pillanatok alatt indít mindent első inditasra is, szóval igen én nem tudok értelmezni... Vagy ő nem tudja miről hadovál össze vissza. De lehet lemeznek az online storeban vásárolt Game ikonjat hívja...[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
.LnB
titán
válasz Anaren91 #540 üzenetére
De még mindig azt írja, hogy felmásol adatot a lemezről. Akkor nem értem miért fontos a nete sebessége.
"Betettem a lemezt, rányomtam az indításra és azt mondta, h legyek kedves megvárni, amíg felmásol 17GB-t a lemezről, ami 15 percig tartott."
Még csodálkozik, hogy nem értjük amit ír..
Szerintem az első patch-et szedi neki a játék. Én nem emlékszem, hogy nekem valaha másolt volna fel adatot bármelyik játék is. Patch letöltés az van néha, de az normális.[ Szerkesztve ]
-
Anaren91
senior tag
Sehol nem írtad, hogy 1gbites neted van, azt se, hogy letöltesz, hanem hogy telepitesz... Telepítés és letöltés nem ugyan az.... És igen a ps szerverei lassúak, megoldás, restmodeba tenni a gépet, vagy szuneteltetni a letoltest, és újra indítani, hátha egy gyorsabb szerverre csatlakozik. Ha közben babralod a pst lelassitja a letoltest, mert hátrébb helyezi prioritásban...
És az meg, hogy én nem értem, hogy valaki inkább játszik régi single játékokkal, vagy jobban érdeklik ( nem beszélve arról hogy nagy részük multiplatform, ami már egy kenyérpirítón is elfut) mint azokkal amit a Sony letett, had legyen már az én dolgom. Igen ilyen vagyok, hogy engem nem érdekelnek, anno jók voltak, ami érdekes volt ki is játszottam anno, de nem venném elő megegyszer. Végig néztem a bc listát és konkrétan számomra meg azoknak a játékoknak a haromnegyede anno is szar volt, ezen a 4k patch se segít, ha szar a történet, ami meg tényleg jó volt az vagy egy olcsó laptopon játszható, vagy már remastered... Ezért nem értem azt, hogy miért akkora buli a bc, de mondom ez az én bajom. Akinek tetszik élvezze.[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Polllen
nagyúr
válasz Anaren91 #535 üzenetére
Nem tudom még eldönteni, hogy tényleg nem érted amit olvasol vagy csak trollkodsz.
Pl. leírom ezt:
A PS4 17 gigát másolt 15 percig. 1 Gbit/s-s a netem. Számold ki mennyi lett volna letölteni.Majd jön a válasz, hogy nem érted. Meg hogy letöltöttem-e. Szerintem ez elég érthető.
Átfogalmazva: Betettem a lemezt, rányomtam az indításra és azt mondta, h legyek kedves megvárni, amíg felmásol 17GB-t a lemezről, ami 15 percig tartott. Aztán engedett játszani, amíg a háttérben továbbmókolt.Most meg azt mondod, hogy akiknek fontos a bc, azok azt mondják a single player játék nem fontos és ezt nem érted. Ilyen megint csak nem történt. Olyanról volt szó, hogy nem érdekli a ps4 exkluzív játék, meg olyan, aki multizni szeret . Olyan, hogy nem érdekeli a single, de bc-ben single játékok fontosak neki, nem.
Ha nem trollkodsz, akkor olvass figyelmesebben és máris kevesebb érthetetlen dolog lesz.
Amúgy az nem probléma, hogy ha valamit nem értesz és kérdezel. Inkább, mint hogy hülyeség rögzüljön.[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
hunluki
senior tag
Jó írás, én is amióta az eszemet tudom PC-n léteztem de szerintem a következő black friday alkalmával lecsapok egy slim-re. Játszottam ismerősnél god of wart, unchartedet, last of us-t és bloodborne-ba is tervezek majd jó pár órát belepörgetni, elsősorban exkluzív játékokra venném.
Van mellette egy relatíve erős PC (4690k @ 4,5ghz, 16GB ram, GTX 1060 6G) ami jelenleg úgy elkarmolászik, de nem tudom hogy szeretnék-e több pénzt beleölni.
Viszont a jelenlegi monitorom amire a PS-t is kötném 21:9 és 2560x1080 felbontású. A kérdésem az volna hogy ha erre rákötöm a PS-t akkor mi történik? Széthúzza a képet, vagy simán két fekete csík a szélén és kalap?
-
.LnB
titán
válasz #78687232 #534 üzenetére
Egyrészt leült igen. Másrészt meg az én életem is megváltozott. Nincs már időm praccolni. És nálam ez elég nyomos érv arra, hogy ne erőltessem a multiplayer címeket. Én nem tudok csak úgy fun-ból ellötyögni. Mindig jobb akartam lenni, ezért komolyabban is vettem a játékot (na nem túl komolyan). Legutóbb ~9 hónapja ültünk le az egyik fórumtársal QC Duelezni. Órák hosszát nyomtuk a duel-t. Teljesen kiegyenlített volt az erőviszony kettőnk közt. Baromi jól esett. Majd mikor befejeztük, eldöntöttem, hogy elég. Azóta sem indítottam el a QC-t. Egyszerűen annyi energiát felemészt nálam egy egy ilyen komolyabb pracc, hogy ma már kidőlök tőle. Meló, gyerek, otthoni dolgok, aztán több óra QC után meg csak vegetálok. Ezek mellett viszont a QC nem is tetszik annyira. Teljesen más irányba viszik el a fejlesztők azt a játékot mint amit én várnék.
Én nem csak az Arena FPS stílust favorizálom. Viszont az már nem trendi. Szerintem sose lesz már annyira népszerű mint egykoron. Most a BR a menő. Nem is rossz ötlet az, de egy Pubg nekem igénytelennek tűnik. Fortnite egy fokkal jobb. Egyébként én még a Lawbreakers-t is megvettem. Jó vétel volt... Bár nem volt az rossz játék, csak nagyon rosszkor jelent meg. Ami még tetszett, az a Titanfall 2 Pilot vs. Pilot játékmódja. Pörgős, skillbased.
Ma már én is inkább lazulgatok, és élvezem a PS ex single player játékokat.
(#527) F_Peter
Ennyi. Értem, és nincs hozzáfűzni valóm. Korrektül leírtad a véleményedet.
(#535) Anaren91 Ezzel teljes mértékben egyetértek.
[ Szerkesztve ]
-
Anaren91
senior tag
Mondjuk ez a bc compatibility siker azért nekem is kicsit annak tűnik, hogy jó, hogy sokan játszanak velük, mert új multiplatform single játék nem sok van ( ami emlitesre méltó). És ezt se értem, hogy valaki jön azzal, hogy ő neki nem tetszenek a single játékok, de a bc az fasza, közben a 90 % single game... Szóval akkor jobb tizen éves single játékokkal játszani, mint a Sony címeivel? Hát én még mindig inkább mondok le az előző generáció címemről, egyrészt amit erdemes volt már remastereltek, másrészt meg új címeket akarok nem régieket. Xbox bc is tele olyan címekkel hogy... De ez személyes vélemény van akinek biztos bejon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azt írtad, nagyon leült a pc. Én azt hittem lesz még egy következő arena fps korszak, reflex, ut, qc, stb. erre szinte semmi extra nem történt. Én többek között váltottam konzolra, már csak lazulgatok néha és ennyi. Láttam, hogy a Quake vonalat favorizálod, gondolom neked sem esik jól mennyire leszarják ezt a jó műfajt.
-
F_Peter
őstag
válasz idegen lény #531 üzenetére
Nem mondtam semmit hogy te mondtad, a jövőbeli ps-estől idéztem. Fura is lenne ha már most ezt mondanád te vagy akárki más.☺️
Szerk : értem mire gondoltál. A "te ezt mondod" az a hsz-edre vonatkozott.
Olyanok vagyunk? Kik? Akik nem szeretik a single story játékokat? Vagy akiknek nem akarnak a ps exkluzív játékokkal játszani?
Nem hinném hogy nagy titok, de az a többség akik nem akarnak. ☺️[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz idegen lény #531 üzenetére
Na meg az Eternal Darkness.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
Semmi ilyet nem írtam, csak rávilágítottam, hogy miért rossz a példád. Olyanok vagytok, mint a kisebbségi, aki már mindent támadásnak hisz. Sosem volt se PS-em, se Xbox-om, most is csak egy Wii-m van meg egy GameCube. Az én ízlésemnek leginkább a Nintendo világa felel meg. No nem a Mario meg a Kirby, hanem a Zelda, Metroid, stb. világa.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
F_Peter
őstag
válasz idegen lény #529 üzenetére
Na erről beszéltem. Te ezt mondod, ami a te ízlésed.
Mivel nincs BC a ps-n ezért szar a BC. Majd ha Ps5-n lesz BC akkor meg "Milyen jó hogy Ps4-es játékok is mennek és nem kell két gép."
Hidd el boxon is sorakoznak a játékok, ez is csak ízlés kérdése. -
F_Peter
őstag
Jó akkor ne engedjük el. Lássuk mire jutunk. ☺️
"Az élmény amit ezek a játékok nyújtanak. A szórakozás."
Ahogy írtam 13 éve minden single játékba hamar beleuntam (30éve játszok) , köztük a GoW-ba. 25 perc élményt adott.
Engem nagyon szórakoztat a PUBG amennyiben squadban megyünk.
És ahogy írtad, ez a lényeg." Ez nem csak az én véleményem, tessék megnézni az általános értékeléseket."
Én egy percig sem vitatom a minőségüket. Ha rám törne valami single játékos időszak valszeg elő is venném ezeket a címeket, de jelenleg engem teljesen hidegen hagynak, egyszerűen nem kötnek le.
" És amikor ez a téma előkerül, akkor jön a struccpolitika az Xbox-osok részéről."
Ez azért van, mert egy "PéEs Pisti" soha nem tudja elfogadni hogy valakit nem érdekelnek a ps exkluzívok.
Kb. Olyan mint a BC, a boxosok örülnek neki, a ps-eses meg azt mondja hogy nem érdekli. -
.LnB
titán
Nincs hozzá köze.
Anaren91:mivel az a kommented nem válasz volt, és nem is írtad le, hogy mire reagálsz. Így ezt én nem tudhattam.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz idegen lény #515 üzenetére
X perc után végre nem tekeri a lemezt és így csendes, uh játszok tovább.
-
F_Peter
őstag
-
Anaren91
senior tag
Nem tudom miről beszélsz, tekintve dvd ről kb fél perc alatt indithatsz minden játékot, nem tudom neked mi tellett 15 percbe. Ha meg letoltotted, akkor meg nem értem, hogy mi zúg tekintve nekem a pronak sincs hangja letoltes közben. Se telepítés közben. És letoltes után se szoszmotol 15 percig a telepítés. Szóval nem értem nálad mi a probléma.
#519 tekintve, hogy nem a cikkedre reagáltam, hanem az utóbbi hozzászólásaidra. A cikkre még valahol az elején írtam, hogy szerintem rendben van, mert ez egy személyes vélemény. De béke van.
[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
Mert nem mindenki akkora hokibajnok, h egész nap a neten lógjon, főleg a te blogodon, 10 percenként azt lesve, h mikor lehet mantràzni a ps jàtékokat. Ez nagyon dedós volt kb. a melyikünk apukàja erősebb szintű de az a lényeg h elvagytok. Nekem a jàték egész mást jelent mint a dràmàn való sirdogàlàst. Ha sztorit akarok, könyvet olvasok. Xboxom van 2 is és köszönjük a gyerekeimmel, nagy jókat csapatunk a sea of thievessel.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Anaren91 #518 üzenetére
Én sem úgy írtam neked választ. Nem értem miért gondolod ellenszenvesnek. Csak amit írtál az szerintem nem releváns a cikk tartalmára. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Anaren91
senior tag
Én is mint írtam, ps4 mellett állok, és asszem írtam is, hogy nekem tetszett a cikked, nem arról beszéltem az előbb.De azért néhány hozzászólásod már elég ellenszenves és túlzó. De amit írtam azt tényleg mindenféle bántó szándék nélkül írtam,csak az ilyen megnyilvanulások már csak a flamet keltik. Örülök, hogy elégedett vagy a playstationnel, mint sokan közüllünk, de el kell fogadni, hogy másnak meg épp az jön be amit a másik fél nyújt. Én se értem igazság szerint mi az, de az nem az én dolgom, engem a Box lehetőségei nem vonzanak.
-
Raysen623
addikt
Akciókra gondoltam, ami tényleg nagyon sűrű idén. Tavaly nem éreztem ilyen erősnek e téren a PSN-t. Steam-en én ezt nem tapasztaltam korábban (lehet azóta már változott). Valami discount témát szerintem a Steam is elbírna egyébként, ha már van EA access meg ilyenek.
(#502) b. : én nem érzem förtelmesnek a host kiszolgálásukat.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
idegen lény
őstag
Remélhetőleg a PS5 már csendesebb lesz. Ezért nem veszek én már PS4-et. Mert majd PS5-öt veszek.
(#513) Polllen válasza .LnB (#510) üzenetére Jó, hogy javítottad, egy percig gondolkodtam rajta.
[ Szerkesztve ]
-
-
Polllen
nagyúr
Az ellentábort nem szokta az zavarni, hogy kinek mi tetszik. Az nem tetszik nekik, amikor szapulják az ízlésüket.
Használsz PC-t. Pontosan tudod, hogy a kliensek mennyi ideig telepítenek, miután letöltötték a játékot. A PS4 17 gigát másolt 15 percig. 1 Gbit/s-s a netem. Számold ki mennyi lett volna letölteni.
Emellett pedig zúg. Az XO ugyanilyen kényelmetlen ebből a szempontból, de hol írtam én azt hogy jobb???Amúgy most nézem, hogy elírtam a pc-s részt. Megzavart a zúgás. Nem volt olyan pc-m évek óta, ami olcsón ne lett volna csendes.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Jogps érv. Mert pc-n és xbox-on csak úgy csettintésre teremnek a játékok. Letöltés, és telepítés nélkül.
-
Polllen
nagyúr
válasz ProEvoFan #507 üzenetére
Nekem most egy hétig volt a kanapé mellett a bontatlan ps4 slim bundle, amit a T kvázi ingyen adott, mert náluk fizettem elő a tv+netet, mert fallout 3 mellett nem volt kedvem kibontani.
Ma rászántam magam, hogy kipróbálom a Horizont, de 15 perc míg telepíti és zúg. Megfizethetetlen élmény ez 2018-ban. Főleg, h évek óta nem volt olyan pc-m, ami olcsón csendes volt...
-
.LnB
titán
Nem, nem kell elengedni. Mert ez a lényeg. A JÁTÉKOK! Az élmény amit ezek a játékok nyújtanak. A szórakozás. Konzolt ezért vesz az ember. És ez a szűk keresztmetszet, ezeknek a PS exkluzív játékoknak a minősége. Ez nem csak az én véleményem, tessék megnézni az általános értékeléseket. És amikor ez a téma előkerül, akkor jön a struccpolitika az Xbox-osok részéről.
-
félisten
-
ProEvoFan
nagyúr
Gran Turismo Sport platináztam, majd jött a Beyond Two Souls és nemrég fejeztem be a Ratchet & Clanket ami szintén platina lett.Mind kurvajó exluzív játék.
Xboxon, izé, akarom mondani PCn hétvégén kipróbálom a Forzat...vagy nem mert még van 10+ playstation exluzív amit végig kell játszanom...
Viszont amiért félredobnék mindent, az az új Mario játék switchen, csak az nincs, mert az asszony elválna ha vennék egy nintendot is.[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
Nem csodálom, hogy nem kell single, mert amit PC vonalon műveltek az elmúlt években, siralmas. Én is kaptam egyszer 2 hétre PS-t és végignyomtam az Uncharted 4-et. Gondoltam, jó-jó, végigjátszottam a legjobb ps játékot, a kontrollert sem tudtam megszokni. Közben építettem egy igen komoly gépet. Rágta a fülemet a haverom, hogy vegyek egy ps-t, mert majd nyomunk co-opban pár játékot + jók az exkluzívok. Húztam halasztottam, mivel konzolellens voltam egész életemben. majd felkerült az ebayre egy 1 év garanciás refurbished jó áron. Hirtelen megvettem. Most így The Last of Us és Horizont majdnem végigjátszva azt mondom, hogy nem értem, hogyan tudtam ezek a műalkotások nélkül élni. Ilyen minőségi játékokat kb. 10 éve nem láttam PC-n. Pl. stíluson belül az etalon GTA 5 messze elmarad a Horizontól (szerintem).
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
oriic
HÁZIGAZDA
Több mint 500 hsz a témában. Na ezért bírom én ezt az oldalt.
Live-Die-Respawn
-
Xaels
félisten
Maga a játékmenet. A főhős a gravitációt tudja irányítani és a repülés is inkább irányított zuhanás. Szokni kell kicsit, olyasmi mint anno AvP-ben amikor xenoval rohangált az ember a falon.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
F_Peter
őstag
Igen, mert nincs mit beszélni róla.
Neked egyik tetszik nekem a másik, ezt nem megbeszélni kell hanem elfogadni.Téged zavarna ha nem tudnál ezekkel játszani ezért tartasz egy Ps-t a gamer PC mellé. Nekem már nincs szükségem két külön platformra.
Te szereted a jó a single játékokat én meg megunom őket.
De ettől függetlenül ha akarsz beszélhetünk a játékok tekintetében is.
Én az elmúlt 3 hónapban ezeket nyomtam (miközben ott volt a kölcsön Ps is) : BF2, PUBG, RedDeadRedeption, meg egyszer mentünk SoT-el. Plusz kb. 25 perc a God of Warral.
Kell nekem ps?Szerintem ezt a témát már el kell engedni.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest